Η Χρύσα Μιχαλοπούλου καμάρωσε την αδερφή της Όλγα στην πρεμιέρα της «Ηλέκτρας»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου καμάρωσε την αδερφή της Όλγα στην πρεμιέρα της «Ηλέκτρας»

Το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου απόλαυσε την αδερφή της Όλγα στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στην σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα».

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν είναι η μόνη ηθοποιός στην οικογένειά της, αφού κι η αδερφή της Όλγα, έχει ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

Tην σεζόν που πέρασε η Όλγα είχε εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο του IQ 160, όπου υποδυόταν την κόρη του θύματος της πρώτης δολοφονίας που προσπαθούσε να εξιχνιάσει η αστυνομία με τη βοήθεια της Μουρίκη.

1679899609869-421984410-iq160.jpeg

Εκεί ήταν που σε πολλούς θύμισε την αδερφή της τη Χρύσα καθώς, τα δυο κορίτσια μοιάζουν πάρα πολύ, αφού έχουν το ίδιο καστανό χρώμα στα μαλλιά τους, ανοιχτά μάτια και έντονα φρύδια. Όταν η Όλγα είχε τα μαλλιά της μακριά, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό.

Γράφουμε «όταν είχε τα μαλλιά της μακριά» γιατί η νεαρή ηθοποιός έκανε μια μεγάλη αλλαγή κόβοντάς τα αρκετά κοντά, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ της στο Instagram αλλά και μέσα από τη νέα δραματική σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ στην οποία συμμετέχει.

https://www.instagram.com/p/CvsT8-JsZr9/

Η Χρύσα καμάρωσε την Όλγα

Η «Ηλέκτρα» λοιπόν, έκανε πρεμιέρα χθες 2 Οκτωβρίου και αφορά την ιστορία μιας καταπιεσμένης γυναίκας τη δεκαετία του '70. Η Όλγα Μιχαλοπούλου, λοιπόν που υποδύεται τη Νεφέλη, την τηλεοπτική κόρη της Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα) και του Τάσου Γιαννόπουλου (Σωτήρης), έκανε την εμφάνισή της στην πρώτη και ιδιαίτερα συγκλονιστική σκηνή της σειράς, αφού την είδαμε να τρέχει με αίματα στα χέρια και τον τηλεοπτικό της πατέρα να κείτεται αναίσθητος, με τις εξελίξεις της σειράς να προμηνύονται αρκετά υποσχόμενες.

Η αδερφή της η Χρύσα παρακολούθησε το επεισόδιο της σειράς από το πρώτο κιόλας λεπτό, καμαρώνοντας για την αδερφή της και τις υποκριτικές της ικανότητες, όπως είδαμε και από το Ιnstagram story που δημοσίευσε γράφοντας: «Καλή αρχή μωρό μου».

Η σχέση των δύο κοριτσιών

Η Χρύσα και η Όλγα πέρα από την ομοιότητά τους, έχουν και μια πολύ δεμένη σχέση.

Η Όλγα έχει μιλήσει στο παρελθόν για την Χρύσα, λέγοντας σε συνέντευξή της: «Η Χρύσα είναι σαν στήριγμα. Τη συμβουλεύομαι. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Παίρνουμε η μία πράγματα από την άλλη. Με τη Χρύσα νομίζω γενικά είμαστε διαφορετικές μεταξύ μας πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι».