Μαρίνα Ασλάνογλου & Δημοσθένης Πέππας βλέπουν Ψυχοκόρες στο φιλόξενο σπίτι τους στην Κηφισιά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαρίνα Ασλάνογλου & Δημοσθένης Πέππας βλέπουν Ψυχοκόρες στο φιλόξενο σπίτι τους στην Κηφισιά

Μαρίνα Ασλάνογλου και Δημοσθένης Πέππας ζουν με τον 5χρονο γιο τους σε ένα cozy σπίτι στην Κηφισιά. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού και το άλμπουμ από το σπίτι τους.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 7 χρόνια στο πλευρό του δικηγόρου, Δημοσθένη Πέππα με τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και κουμπάροι ήταν η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη και ο φίλος του ζευγαριού, Χρήστος Καραμανλής.

Η υπέροχη σχέση και οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Η ηθοποιός και ο ποινικολόγος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και υποδέχθηκαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο το 2018 με την 45χρονη να μιλά δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την εξωσωματική γονιμοποίηση.

https://www.instagram.com/p/CrrSvVmIwv1/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Real η δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τον σύζυγό της με τα πιο τρυφερά και ειλικρινή λόγια εξηγώντας: «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που προσπαθούμε για τη σχέση και την οικογένεια, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας αγαπιόμαστε πολύ και έχει και το παιδί μεγάλη αγάπη. Δεν είναι όλα τέλεια, σε ένα ροζ συννεφάκι. Όπως σε όλα τα ζευγάρια, θα υπάρχουν εντάσεις θα υπάρχουν διαφωνίες γιατί είμαστε ζωντανοί οργανισμοί, αλλά είμαστε τόσο ο ένας πάνω στον άλλο. Ξέρει ο καθένας το όρια του άλλου, έχουμε ο καθένας διαφορετικά ωράρια, αλλά πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή και υπάρχει μια ηρεμία στο σπίτι γενικά. Μπορεί να άλλαξε το θέμα της ελευθερίας στον αυθορμητισμό μιας εξόδου, γιατί τώρα δεν μπορούμε να βγούμε όπως παλιά, δεν είμαστε δύο, είμαστε τρεις αλλά έχουμε προσαρμόσει τη ζωή μας μαζί με το παιδί και το παιδί σε δικό μας πρόγραμμα. Τώρα που έχει μεγαλώσει και επικοινωνεί είναι η καλύτερη παρέα Και περνάμε πολύ ωραία οι τρεις μας».

«Φροντίζουμε μια φορά την εβδομάδα πάντα να κάνουμε κάτι οι δυο μας να πάμε για φαγητό, να πάμε για ποτό ή και να μη βγούμε, αλλά να κάτσουμε οι δυο μας για να δούμε μια ταινία, να μιλήσουμε, να πιούμε ένα κρασί πάντα το κάνουμε αυτό. Προσπαθούμε και οι δύο να κρατάμε τη σχέση ζωντανή», έχει δηλώσει η ηθοποιός για τη σχέση με τον σύζυγό της.

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε το περασμένο καλοκαίρι μίλησε πρόσφατα η Μαρίνα Ασλάνογλου στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπως η ίδια ανέφερε το σπίτι και το εξοχικό της επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές που συντελέστηκαν στη χώρα μας, καθώς το ένα κάηκε στη φωτιά της Μάνδρας, ενώ το άλλο πλημμύρισε.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε το παρών στην επίσημη προβολή της νέας σειράς του ANT1+ «Ψυχοκόρες» και μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» αναφέροντας: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος το καλοκαίρι, όχι μόνο πλημμύρισε το σπίτι μας, κάηκε και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εξοχικού μας έξω από τη Μάνδρα. Είχαμε δύο στα δύο. Και καήκαμε και πνιγήκαμε. Εμείς δόξα τω Θεώ είμαστε καλά, δεν είχαμε μεγάλες απώλειες, και τουλάχιστον αυτά φτιάχνονται. Και στις δύο περιπτώσεις δεν ήμουν εκεί. Στη μια ήταν ο άνδρας μου και στην άλλη η μητέρα του. Υπήρχαν άνθρωποι δίπλα τους που βοήθησαν και ξεπεράστηκε το πράγμα».

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η ζωή με τον τετράχρονο γιο της και η δυσκολία στο να γίνει μαμά

Πριν λίγα 24ωρα ο Δημοσθένης Πέππας έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram δείχνοντάς μας πλάνα από το σπίτι τους, όπου μαζί με την σύζυγό του παρακολουθούσαν τη σειρά «Οι ψυχοκόρες» στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/reel/Cx0UiwqoNZm/

«Ψυχοκόρες...Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες», έγραψε ο ποινικολόγος στη λεζάντα του post.

Το σπίτι του ζευγαριού

Η ευτυχισμένη οικογένεια έχει φτιάξει το ησυχαστήριό της στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, εκεί που στεγάζει την δική της αρμονική καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/CmmdFTPLn9K/

Μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαρίνα Ασλάνογλου στο προφίλ της στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο απλό, ζεστό και φιλόξενο είναι το σπίτι της.

Πηγή κεντρικής: ndp