Το cozy σπίτι της Μαρίνας Ασλάνογλου έχει αρμονία και καθόλου μυστήριο όπως το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Το cozy σπίτι της Μαρίνας Ασλάνογλου έχει αρμονία και καθόλου μυστήριο όπως το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Η τηλεοπτική σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου στην σειρά - έκπληξη της φετινής σεζόν «Κάνε ότι κοιμάσαι», στεγάζει την οικογενειακή της ευτυχία σε ένα σπίτι γεμάτο κομψότητα και την έντονη παρουσία του γιου της Κωνσταντίνου και του συζύγου της Δημοσθένη Πέππα.  

Η τελευταία 6ετια υπήρξε και η πιο τυχερή για την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου. Όχι μόνο ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της και δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, αλλά απέκτησαν και τον 4χρονο σήμερα γιο τους Κωνσταντίνο. Η οικογένεια ζει σε μία μονοκατοικία της Κηφισιάς, με τα vintage στοιχεία στην διακόσμηση να φέρνουν την σφραγίδα της αισθητικής της και να δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CYKj6mhodCV

Αγάπη, αρμονία και βραδιές για σινεφίλ

Μετά από 14 χρόνια, φέτος η Μαρίνα Ασλάνογλου επέστρεψε στην τηλεόραση. Όπως και η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, όταν διάβασε για πρώτη φορά το σενάριο του «Κάνε ότι κοιμάσαι», δέχθηκε παράλληλα ένα τηλεφώνημα από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος και της εκδήλωσε την επιθυμία να την έχει στο πλευρό του. Στην σειρά υποδύεται την επιχειρηματία Ευγγελία Καλίρη και σύζυγο του καθηγητή Νικόλα Καλίρη, η οποία δολοφονείται από μία συμμορία ληστών.

«Μήπως τελικά ο Σπύρος τα έκανε όλα»; Το κοινό έχει υποψίες και αποθέωσε ξανά το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

https://www.instagram.com/p/CkJmvo5r7DR

Το μυστήριο της δολοφονίας της, είναι και το μεγαλύτερο μυστήριο της σειράς. Η εμφάνισή της ως flashback δίνει πάντα ένα ακόμη στοιχείο, που θα οδηγήσει σταδιακά, στην λύση του μυστηρίου.

Στο ιδιαίτερο σπίτι της στην Κηφισιά, εκεί που στεγάζει την δική της προσωπική οικογενειακή ευτυχία, υπάρχει αρμονία και αγάπη, όπως βλέπουμε και σε κάποιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram. Γιατί αυτά γεμίζουν τη ζωή της, όπως έχει πει και η ίδια. Εκεί περνά και τον περισσότερο χρόνο της, από την στιγμή που με τον σύζυγό της Δημοσθένη με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2016, απέκτησαν τον Κωνσταντίνο τους.

https://www.instagram.com/p/CbFB7NvObvO

Πέτρα και ξύλο και διάφορα vintage έπιπλα δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο σαλόνι της, με το πέτρινο τζάκι να δεσπόζει στο κέντρο και με ιδιαίτερα έργα τέχνης στους τοίχους. Στο καθιστικό περνούν οικογενειακώς και τα περισσότερα βράδια τους βλέποντας ταινίες.

1671567433259-142080590-aslanoglou7.jpg

Kαι όπως έχει πει η ηθοποιός: «Μία ένοχη διατροφική μου απόλαυση είναι συνήθως αργά το βράδυ, όταν βλέπω μια ωραία ταινία, θέλω να φτιάχνω εγώ ποπ κορν και να κάθομαι μπροστά από την τηλεόραση».

https://www.instagram.com/p/ySESK5riJX

Στην άκρη, ένα εντυπωσιακό τζουκ μποξ το οποίο δεν είναι απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο, καθώς λειτουργεί κανονικά και δίνει έναν άλλο ρετρό αέρα.

https://www.instagram.com/p/BZg0ufclsqS

Στην κουζίνα του σπιτιού με την λιτή και μίνιμαλ αισθητική η ίδια απολαμβάνει να μαγειρεύει, ενώ το δωμάτιο του γιου της, ήταν από τότε που ήταν μωρό γεμάτο από τα παιχνίδια του.

https://www.instagram.com/p/CFzidy4FYew

Ο μικρός έδειξε πως έχει και μία έφεση στην μουσική, παίζοντας τις πρώτες του νότες στο πιάνο του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/B6QcbpPl0p_

Τα καλοκαιρινά βράδια, η οικογένεια κάνει κέντρο της ευτυχίας της τον καταπράσινο κήπο της.

https://www.instagram.com/p/5RkzX6LiEn

Δες περισσότερες φωτογραφίες και στην photo gallery που ακολουθεί.