Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο q&a βίντεο με την Αλίκη και η φθινοπωρινή «πατέντα» για την Ολίβια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο q&a βίντεο με την Αλίκη και η φθινοπωρινή «πατέντα» για την Ολίβια

Η Αλίκη Συνατσάκη αρκετά ανανεωμένη επισκέφτηκε την αδερφή της για να γυρίσουν μετά από πολύ καιρό κοινό βίντεο με ερωτήσεις στο νέο διαδικτυακό κανάλι της Μαίρης.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η αδερφή της Αλίκη έχουν μια πολύ δεμένη σχέση και πώς δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού δεν είναι απλά αδερφές αλλά είναι δίδυμες, και όλοι γνωρίζουμε πως η σχέση των διδύμων είναι πάντα πιο ιδιαίτερη. Οι δυο τους μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά, αφού η Αλίκη είναι η CEO στο site buyaboo.gr που δημιούργησε η αδερφή της.

https://www.instagram.com/reel/Cs4Olv9Jn1B/

Έτσι λοιπόν, παρότι είχαν πολύ καιρό - και συγκεκριμένα δύο χρόνια - να δημοσιεύσουν κοινό βίντεο οι δυο τους με ερωτήσεις των follower τους, νωρίτερα σήμερα μέσα στη μέρα η Μαίρη και η Αλίκη ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, ότι ήρθε η ώρα να κάνουν τέτοιου είδους βίντεο ξανά. Αυτή τη φορά βέβαια, τις ερωτήσεις θα έθεταν τα άτομα που έχουν ακολουθήσει τη Μαίρη Συνατσάκη στη «μικροκιτρινότητά» της όπως την αποκαλεί, δηλαδή το κανάλι της στο Viber.

384190152_990804265324854_7853511920070236702_n.jpg

Μέσα από το συγκεκριμένο Instagram story είδαμε βέβαια, την Αλίκη να έχει σκουρύνει αρκετά και τα μαλλιά της επιστρέφοντας στο καστανό χρώμα που είχε πιο παλιά, όπως άλλωστε έχει κάνει και η Μαίρη Συνατσάκη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της κι έπειτα. Η ίδια κι η Μαίρη Συνατσάκη άλλαζαν παράλληλα, το χρώμα των μαλλιών τους επιλέγοντας τα τελευταία χρόνια αποχρώσεις όπως το κόκκινο ή το ξανθό.

Ο φθινοπωρινός καιρός έπιασε εξ απροόπτου τη μαμά Μαίρη Συνατσάκη

Μέχρι οι followers τους να στείλουν τις ερωτήσεις τους στο νέο κανάλι που δημιούργησε, όπως αναφέραμε πιο πάνω η Μαίρη Συνατσάκη, εκείνη μάς ενημέρωσε και για κάτι ακόμα που της έτυχε όσον αφορά το κομμάτι της μητρότητας.

Όπως ανέφερε η ίδια, το φθινοπωρινό κρύο την έπιασε απροετοίμαστη κι έτσι η ίδια δεν είχε προλάβει να αγοράσει για τη μικρή Ολίβια πυτζαμάκια ή φορμάκια. Εκεί ήταν που λειτούργησε το «δαιμόνιο» της Ελληνίδας μάνας κι έκοψε στα ποδαράκια ένα φορμάκι που είχε η μικρούλα πιο ζεστό όταν ήταν 6 μηνών.

Η Ολίβια ήρθε στη ζωή της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή τον περασμένο Δεκέμβριο, ολοκληρώνοντας τον έρωτά τους. Η μαμά Μαίρη από τότε πολύ συχνά μοιράζεται στο προφίλ της στο Instagram την καθημερινότητά της με τη μικρή Ολίβια αλλά και τους προβληματισμούς που έχει όσον αφορά τη μητρότητα. Έτσι, έκανε ούτως ή άλλως και στη ζωή της μέχρι τώρα.