Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε solo έξοδο μετά από καιρό και ο Ίαν είναι πάντα «εκεί» για τα κορίτσια του

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε solo έξοδο μετά από καιρό και ο Ίαν είναι πάντα «εκεί» για τα κορίτσια του
Instagram

Οι ωραιότερες φωτογραφίες του Ίαν Στρατή με την κόρη του, οι δηλώσεις και τα τραγούδια του για εκείνη, και η σχέση με τη μητέρα του που ίσως ευθύνεται για το πόσο καλός πατέρας είναι και εκείνος.  

H ζωή της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή άλλαξε ολοκληρωτικά τους τελευταίους δέκα μήνες, αφού στις 5 Δεκεμβρίου 2022 έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η μικρή Ολίβια Στρατή αποτελεί την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους, με την 38χρονη να συνδυάζει επιτυχώς καριέρα και μητρότητα έχοντας διαρκώς στο πλευρό της την 10μηνών κορούλα της.

Στο απολαυστικό βίντεο του Ίαν Στρατή μάθαμε τη μικρή «θυσία» που έκανε για την κόρη του Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε μια μεγάλη απόφαση

Πριν λίγες ώρες η influencer-επιχειρηματίας πήρε μια μεγάλη απόφαση την οποία και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 38χρονη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις μιας νέας μαμάς χωρίς ωστόσο να παραμελεί τον εαυτό της. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε ένιωσε έντονα την ανάγκη να βγει μόνη της για μερικές ώρες ώστε να συναντήσει φίλες, να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και της προσφέρουν χαρά.

1695114982260-668193626-Screenshot-2023-09-19-104249.png

«Κοίμισα την μικρή και την αφήνω στον μπαμπούλη της και πάω βόλτα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram-story της, ποστάροντας μια φωτογραφία από το monitor που παρακολουθεί την μικρή της όσο κοιμάται.

1695115214206-854381185-Screenshot-2023-09-19-104428.png

Λίγο αργότερα η «Μairiboo» έφυγε για το κέντρο της Αθήνας όπου είχε ραντεβού με στενή της φίλη. Η 38χρονη έκανε βόλτα στην πρωτεύουσα με casual outfit, αγόρασε φρέσκα λουλούδια και πόζαρε αυθόρμητα στον φακό, δημοσιεύοντας αργότερα μερικές υπέροχες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CxVXoN6MuOW/

«Στο τέλος της ημέρας μπορείς πάντα να είσαι εσύ το κίτρινο της ημέρας σου 🌻 Τίτλος φωτογραφίας: «Θα είναι σαν να είσαι στο νησί καλοκαίρι, αλλά θα είσαι στην Αθήνα φθινόπωρο!», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολούθησε ένα Istagram-story όλο νόημα στο οποίο η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε: «Να κάνετε τέτοια μικρά «κίτρινα» πράγματα για τον εαυτό σας και την ψυχικουλίνα σας. Δεν νομίζω ότι βγαίνει αλλιώς».

1695115231124-314291047-Screenshot-2023-09-19-104443.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα Instagram-stories που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Ο Ίαν Στρατής ήταν ο καλύτερος μπαμπάς πολύ πριν γίνει - «Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω, το ζεις μια φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας»

Με αφορμή το «Κοίμισα την μικρή και την αφήνω στον μπαμπούλη της και πάω βόλτα» πάμε να δούμε το father goals story του Ίαν, μέσα από εικόνες, δηλώσεις, τραγούδια.

Μετά τη γέννηση της κόρης του, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει έρθει ακόμα πιο κοντά, αφιερώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο στη φροντίδα και την ανατροφή της μικρής Ολίβιας.

https://www.instagram.com/reel/Cwuh0iTLWpH/

Το φετινό καλοκαίρι η Μαίρη και ο Ίαν το πέρασαν οικογενειακώς στην Αθήνα αφού τα πολύωρα ταξίδια δεν ενδείκνυνται για την ηλικία της κορούλας τους.

https://www.instagram.com/p/CtHVNK0Ic-B/

Πριν λίγες ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο μας δείχνει πώς έπαιζε μουσική πριν γίνει μπαμπάς αλλά και μετά τον ερχομό της μικρής Ολίβιας.

https://www.instagram.com/reel/CwxENWGKBk3/

Στο πρώτο μέρος του βίντεο ο 31χρονος παίζει ηλεκτρική κιθάρα και τραγουδά με ροκ ύφος ενώ λίγο αργότερα τον βλέπουμε να φορά μια girly ροζ κορδέλα μαλλιών και να ερμηνεύει μια μπαλάντα στη κιθάρα.

«Έπρεπε να γίνει. Να περιμένετε και άλλα», έγραψε ο καλλιτέχνης στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/reel/CqTQGTtqPlo/

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης του και οι σπάνιες δηλώσεις on camera για την κόρη του

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης του ο Ίαν Στρατής μίλησε με ειλικρίνεια στις τηλεοπτικές κάμερες για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει αναφέροντας: «Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζουμε ότι θα τα ξαναζήσουμε γιατί είναι και το πρώτο μωρό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια. Είναι τόσο μοναδικό το συναισθήματα που πραγματικά δεν μπορώ να τοπ περιγράψω, με συγχωρείτε».

Kαι πρόσθεσε: «Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω, το ζεις μια φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας. Έχουμε αποφασίσει όνομα αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε ακόμα. Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν καν προγραμματίσουμε το μωρό. Έπαιρνα τα γατιά σαν να είναι μωρά και σήμερα ξέρω τι να κάνω».

«Το μωρό μας δεν μοιάζει ακόμη με κανέναν», εκμυστηρεύτηκε ο τραγουδιστής μιλώντας για την μονάκριβη κόρη του.

Δύο φωτογραφίες που περήφανου μπαμπά με την κόρη του.

Περισσότερες φωτογραφίες του Ίαν με τα κορίτσια του.

Η ομοιότητα του Ίαν Στρατή με τη μητέρα του και η απίστευτη σχέση με την κόρη του

Ο Ίαν Στρατής έχει μια εξαιρετική σχέση με την οικογένεια του και είναι ιδιαίτερα δεμένος με τη μητέρα του.

Σε μια σπάνια συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει μαμά και γιος στην εκπομπή «Ελένη» ο 31χρονος παραδέχτηκε ότι είχε έντονη εφηβεία με αποτέλεσμα να «ταλαιπωρεί» συχνά την μητέρα του με τις αταξίες του, ωστόσο σήμερα οι δύο τους είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

hhh.png

«Πολλές φορές ο γιος μου με λαχτάρησε!» είχε αποκαλύψει η μητέρα του τραγουδιστή on camera, με τον Ίαν Στρατή να συμπληρώνει: «Η μαμά μου εξαιτίας μου έχει κάνει εγχείρηση στις φωνητικές χορδές , επειδή φώναζε πολύ».

«Του άρεσε να πειράζει τα αδέρφια του με επικίνδυνα παιχνίδια και εγώ μια ζωή φώναζα Κωνσταντίνεεε», πρόσθεσε η μαμά του τραγουδιστή.

«Έμεινα στο ίδιο σπίτι με τους δικούς μου μέχρι τα 17 μου. Μετά πήγα σε ένα σπίτι μόνος μου, ακριβώς από κάτω και μετά στα 22 πήγα σε ένα σπίτι μόνος μου… Αραιά και που παίρνω κανένα ταπεράκι από τη μαμά μου. Τηλεφωνώ στη μαμά μου όταν χρειάζομαι κάτι ή θέλω να δω πώς είναι», είχε τονίσει ο Ίαν Στρατής.

Πηγή κεντρικής: mairiboo