Στο απολαυστικό βίντεο του Ίαν Στρατή μάθαμε τη μικρή «θυσία» που έκανε για την κόρη του Ολίβια

Στο απολαυστικό βίντεο του Ίαν Στρατή μάθαμε τη μικρή «θυσία» που έκανε για την κόρη του Ολίβια

Με ένα από τα πιο χιουμοριστικά post από τότε που γεννήθηκε η κόρη του Ολίβια, ο Ίαν Στρατής δηλώνει «χαζομπαμπάς» με μία μόνο εικόνα και ένα τραγούδι. 

Δεν είναι μόνο η μαμά Μαίρη Συνατσάκη «τρελαμένη» με την κόρη της Ολίβια, είναι και ο Ίαν Στρατής ξετρελαμένος μαζί της. Μετά το κοινό οικογενειακό τρυφερό βίντεο από τις καλοκαιρινές τους στιγμές, ο τραγουδιστής επανήλθε για να μας δείξει πόσο άλλαξε τη ζωή του η κόρη του. Ακόμη και τη μουσική του. Ο καλύτερος μπαμπάς.

https://www.instagram.com/reel/Cwuh0iTLWpH/

Όλα στα ροζ για την Ολίβια

Ο Ίαν Στρατής δεν είναι στα social media τόσο εξωστρεφής όσο η σύντροφός του Μαίρη Συνατσάκη, αλλά η 9 μηνών σήμερα κόρη τους Ολίβια, τον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και σε αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα του.

Στον κόσμο της Μαίρης Συνατσάκη θέση έχουν μόνο ο Ίαν και η Ολίβια Στρατή

https://www.instagram.com/p/Cvjw9hbr1LR/

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή τους, ο Ίαν ξεκίνησε να μας δείχνει το πόσο έχει επηρεαστεί από την πατρότητα. Καταρχάς τα ξένα τραγούδια που έχουν αναφορά στο όνομα της μικρής Ολίβια, έγιναν το hit της οικογένειας, με την Μαίρη και το μωρό στα φωνητικά.

https://www.instagram.com/reel/CqTQGTtqPlo/

Σειρά είχε και μία δεύτερη ανάρτηση στο Instagram του, που μας συγκίνησε με το: «6 μήνες στον παράδεισο» και τη μικρή να παίζει με την κιθάρα του χαζομπαμπά Ίαν.

https://www.instagram.com/p/CtHVNK0Ic-B/

Και σήμερα μας επεφύλαξε ίσως και το πιο χιουμοριστικό post που έχει κάνει ποτέ ο τραγουδιστής, εφάμιλλο ακόμη και των εμφανίσεων που έκανε στο YFSF.

Το θέμα ήταν το πώς έπαιζε μουσική πριν γίνει μπαμπάς και πώς σήμερα. Για να μας δείξει πως από το ροκ που αγαπά, εξαιτίας της πέρασε στα πιο μελωδικά και ρομαντικά τραγούδια. Η ροζ κορδέλα της κόρης του που φόρεσε στα μαλλιά του, ήταν το αποκορύφωμα.

https://www.instagram.com/reel/CwxENWGKBk3/

Πάντως ο Ίαν μας προειδοποίησε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Έπρεπε να γίνει. Να περιμένετε και άλλα».

ian.jpg