Η σιωπή της Βάσως Λασκαράκη και η χαρά της Αθηνάς Οικονομάκου για το ταυτόχρονο τηλεοπτικό comeback 

Κατερίνα Μπούσιου
Η σιωπή της Βάσως Λασκαράκη και η χαρά της Αθηνάς Οικονομάκου για το ταυτόχρονο τηλεοπτικό comeback 

Οι δύο κουμπάρες κάνουν ένα κοινό αλλά διαφορετικό άνοιγμα στην τηλεόραση. Ο ιδιαίτερος ρόλος της Αθηνάς Οικονομάκου και ο ρόλος της Βάσως Λασκαράκη. 

Η Αθηνά Οικονομάκου δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο «Έλα στη θέση μου» και η Βάσω Λασκαράκη λίγους μήνες μετά το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» κάνουν ταυτόχρονο τηλεοπτικό comeback. Με διαφορετικούς ρόλους και με διαφορετική αντιμετώπιση σε αυτή τη νέα επαγγελματική πορεία.

https://www.instagram.com/p/ChnpPNdtZyb/

Η σιωπή της Βάσως για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται το νέο project που αναλαμβάνει η Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΙ, στην πρώτη της απόπειρα και ως παρουσιάστρια. Και λέμε σχεδόν βέβαιο, γιατί υπάρχουν μέχρι στιγμής δημοσιογραφικές πληροφορίες (έγκυρες) και όχι επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

https://www.instagram.com/p/CxsAf4FNNWo/

Η ηθοποιός θα αναλάβει μία εκπομπή στα πρότυπα του Dot, μαγκαζίνο δηλαδή με έμφαση στη showbiz στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η οποία και με την νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού και την ήδη υπάρχουσα της Ναταλίας Γερμανού, έχει γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Για τους άλλους, όχι για την Ναταλία.

Το παράπονο της Βάσως Λασκαράκη για τα σχολικά βιβλία «χτύπησε» φλέβα στην καρδιά κάθε μαμάς

Η Βάσω Λασκαράκη δε συνηθίζει να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα σχέδιά της. Αυτό έκανε και πριν από δύο μέρες όταν οι συνάδελφοι την ρώτησαν για την νέα της εκπομπή. Χαμογελώντας, απλά σιώπησε σε κάθε σχόλιο που αφορούσε το νέο project. Το χαμόγελό της όμως «πρόδωσε» εν μέρει την σχετική συμφωνία με το κανάλι. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε διάψευσης, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές τις ημέρες η παραγωγή στελεχώνει τη νέα εκπομπή.

Shacket: Η Αθηνά Οικονομάκου με το χαλαρό casual πανωφόρι για όλες τις ώρες

Τηλεοπτικό comeback κάνει και η κολλητή της φίλη και κουμπάρα της Αθηνά Οικονομάκου με πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς», υποδυόμενη την Κάτια και έχοντας στο πλευρό της τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Λένα Δροσάκη, τον Μάριο Αθανασίου και την Βίβιαν Κοντομάρη.

Οι έξι φίλοι όπως θα δούμε και από το πρώτο επεισόδιο περνούν από τη χαρά στη θλίψη, όταν σε ένα βραδινό τους reunion, ο Άλκης (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) καταρρέει μπροστά τους. Το πρόβλημα υγείας που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, αλλάζει και τα δεδομένα στη ζωή όλης της παρέας. Όχι στα κοινά αλλά στα ατομικά σχέδια και όνειρα. Προκαλώντας μία ριζική αναθεώρηση.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν κρύβει τη χαρά της για αυτή τη συνεργασία και επειδή ήδη έχω δει το πρώτο επεισόδιο, σου λέω απλά, ότι θα την δεις σε μία πολύ καλή στιγμή της υποκριτικά.

oikonomakou.png

Πάντως σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε η ηθοποιός στο Instagram οι followers της, την ρώτησαν γιατί δεν συνεργάζεται τηλεοπτικά και με την νονά του γιου της Μάξιμου. Και οι δύο ηθοποιοί ζήτησαν από κανάλια και εταιρείες παραγωγής να τους κάνουν πρόταση. Από την επόμενη σεζόν προφανώς.

laskaraki2.jpg

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί αν θυμάσαι πριν από δέκα χρόνια στα «Κλεμμένα όνειρα». Από τότε άλλωστε κρατά και η στενή τους φιλική σχέση.

Η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε καλή επιτυχία και στους δύο κουμπάρους της

Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν, έκανε πρεμιέρα με τη σειρά «Ο πρώτος από μας» στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, αλλά την ίδια μέρα έκανε πρεμιέρα και ο Ηλίας Μελέτης - επίσης κουμπάρος της Βάσως Λασκαράκη - στη σειρά του Alpha με το «Το Προξενιό της Ιουλίας».

Έτσι, η ηθοποιός παρότι δεν πρόλαβε, όπως έγραψε στα social media της να τους δει γιατί είχε τη δική της πρόβα στο θέατρο με το έργο «Unfriend», έστειλε τις ευχές της για «καλή επιτυχία» και στους δύο. Χαρακτηριστικά η ηθοποιός έγραψε: «Τα κουμπαράκια μου σήμερα είχανε πρεμιέρα. Σε διαφορετικό κανάλι ο καθένας αλλά αυτό εμάς δεν μας νοιάζει. Το σημαντικό είναι να γίνονται ωραίες δουλειές».

386889604_282353504741051_8712354107513062349_n.jpg