Η Ευγενία Ξυγκόρου έκανε όλο το Twitter & τη Ναταλία Γερμανού να θαυμάσουν το ταλέντο της ως Ιουλία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευγενία Ξυγκόρου έκανε όλο το Twitter & τη Ναταλία Γερμανού να θαυμάσουν το ταλέντο της ως Ιουλία

Η πρωτιά στην τηλεθέαση του «Προξενιού της Ιουλίας» και η πορσελάνινη ομορφιά της Ευγενίας Ξυγκόρου. Μελέτης Ηλίας και Άννα Μάσχα σε έναν απίστευτο συνδυασμό ρόλων, μάγεψαν επίσης το κοινό. 

Η σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» ήδη είχε δείξει δείγματα τηλεοπτικής αισθητικής από τα τρέιλερ του καλοκαιριού. Και απέδειξε στην χθεσινή της πρεμιέρα, ότι είναι μία ακόμη καλοστημένη σειρά εποχής με ένα καστ που έχει χημεία. Η πρωταγωνίστρια Ευγενία Ξυγκόρου ως Ιουλία, έγινε ήδη viral, με τους φανς να θαυμάζουν ταλέντο και ομορφιά. Τα είπε καλύτερα από όλους και η Ναταλία Γερμανού. Ποια είναι η Ευγενία Ξυγκόρου και ποια είναι η σχέση της με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου;

Αποθέωση και για Μελέτη Ηλία και Άννα Μάσχα

«Το προξενιό της Ιουλίας» βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο (και όχι πιστή αντιγραφή του) είναι μία σειρά εποχής που διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό κάμπο. Όπως αντίστοιχα οι Άγριες Μέλισσες και εν μέρει και οι Ψυχοκόρες σε μία από τις ιστορίες της. Υπάρχουν πλούσιοι γαιοκτήμονες, βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες, ένας απαγορευμένος έρωτας και ένα βεβιασμένο προξενιό που φέρνει τη δυστυχία.

Σε αυτή τη σειρά όλα συνδυάζονται όμορφα. Έχει γίνει μία προσεκτική επιλογή των ηθοποιών που έχουν εξ αρχής μεγάλη χημεία μεταξύ τους, τα location είναι προσεγμένα, όσο και η ενδυματολογική προσέγγιση.

https://www.instagram.com/p/Cx_Kx2BiQB_/

Θα διαφωνήσω μόνο στην προσαρμογή του βιβλίου. Δεν είναι αυτό που έχεις διαβάσει. Και αν μόνο έχεις δει τη σειρά, διάβασέ το αφού έχει τελειώσει. Ίσως θα μπορούσε να κρατηθεί η συναρμπαστική αρχή του βιβλίου με την Ιουλία στη φυλακή κατηγορούμενη για έναν φόνο.

Ο Μελέτης Ηλίας, ο μελλοντικός σύζυγος της μετά το βεβιασμένο προξενιό για να σταματήσει η Ιουλία να αγαπά τον γιο της αντίπαλης οικογένειας, ήταν για μία φορά αποκάλυψη. Όπως και η σκληρή αδελφή του Άννα Μάσχα.

https://www.instagram.com/reel/Cx8KhJzM1lA/

Μελέτης Ηλίας: «Ζούμε σε μία εποχή που επαναπροσδιορίζουμε τα αυτονόητα»

Η Ευγενία Ξυγκόρου έχει ένα μεγάλο βάρος στους τηλεοπτικούς της ώμους για τον ρόλο της Ιουλίας, αλλά μας έχει δείξει ήδη από την «Αγάπη παράνομη» ως Χρυσαυγή, στο πλευρό του Νίκου Ψαρρά και της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη, πως είναι για απαιτητικούς ρόλους.

Η σειρά που σημείωσε πρωτιά στην ώρα προβολής της στην τηλεθέαση, φτάνοντας μέχρι 22,1% στο δυναμικό κοινό και μέχρι 25,6% στο γενικό αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter.

Με την Ναταλία Γερμανού να εξελίσσεται σε big fan της σειράς, αλλά και της Ιουλίας. Έκανε βέβαια και μία σωστή παρατήρηση: «Ο Λέκκας και η Μάσχα που τόσο αγαπήσαμε πέρυσι («Αυτή η νύχτα μένει»)

nataliaproxenio.png

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε τι συνέβη μετά την δολοφονία του πατέρα της Ιουλίας από τον πατέρα του αγαπημένου της Γρηγόρη Ραζίνη (τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Σφέτσας, γνωστός και από τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» και πως θα γίνει τελικά το προξενιό με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της Γιωργίκη Προβιό.

Ο ψυχολογικά διαταραγμένος μετά τον θάνατο της μητέρας του, γιος του Χρήστος, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη συνέχεια. Ο ηθοποιός Δημήτρης Αριανούτσος που τον υποδύεται είναι ήδη αγαπημένος μας από τη συμμετοχή του στο «Βραχιόλι της φωτιάς».

https://www.instagram.com/p/CxiaZZNIJJN/

Η Ευγενία Ξυγκόρου γνωστή και από την θεατρική της συνεργασία με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στην παράσταση «Ψηλά από τη γέφυρα», είναι και πολύ καλή φίλη της Χρύσας Μιχαλοπούλου, συντρόφου και μητέρας του παιδιού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Για εκείνη είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στη Real, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή παιδί όπως και η φίλη της: «Μάλλον το αντίθετο. Για εμένα δεν είναι η ώρα. Για τη Χρύσα, ήταν κάτι που το ήθελε πολύ. Για εμένα δεν είναι, γιατί δεν το θέλω. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη Χρύσα, αλλά τώρα που έκανε το παιδί είναι λίγο δύσκολα».

https://www.instagram.com/p/B4AS1uTJXs9/