Η Ευγενία Ξυγκόρου από τη Χρυσαυγή στην τηλεοπτική Ιουλία και τη φιλία της με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευγενία Ξυγκόρου από τη Χρυσαυγή στην τηλεοπτική Ιουλία και τη φιλία της με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου, η οποία μέσα σε 4 χρόνια έγινε περιζήτητη πρωταγωνίστρια τηλεοπτικά. Η φιλία της με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου. 

Η νέα σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» είναι μία σειρά εποχής η οποία στηρίζεται στο ομότιτλο βιβλίο. Και όλα περιστρέφονται γύρω από την νεαρή ηθοποιό Ευγενία Ξυγκόρου, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει δείξει το ταλέντο της τόσο από τη σειρά «Επιστροφή» όσο και από την «Αγάπη παράνομη» στην ΕΡΤ. Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός και τι σχέση έχει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου;

https://www.instagram.com/p/CchmPj5Na4n/

«Η Χρύσα ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί»

Μέσα σε μόλις 4 χρόνια η Ευγενία Ξυγκόρου είδε την καριέρα της να κάνει μεγάλα άλματα προόδου. Βοήθησε το ταλέντο της σε αυτό, αλλά αρχικά και η τύχη, καθώς όπως έχει δηλώσει, ένα μήνυμα στο Facebook από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη ο οποίος την καλούσε να παίξει στην σειρά «Επιστροφή» στον ΑΝΤ1, της άνοιξε το κεφάλαιο της τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/p/BrNccYTg-oo/

Ακολούθησε όμως η πρόταση από την ΕΡΤ για την «Αγάπη παράνομη» και ξαφνικά η ηθοποιός έγινε η πολυσυζητημένη Χρυσαυγή, στο πλευρό της Καρυοφιλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά. «Όταν έμαθα ότι θα παίξω μαζί τους, μου κόπηκαν τα πόδια. Με βοήθησαν πολύ στα γυρίσματα», όπως θα πει σε συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/CYY_jE5NQUG/

Η Ευγενία έκανε στην συνέχεια μία εξίσου σημαντική θεατρική συνεργασία, στο πλευρό του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, στην παράσταση «Ψηλά από τη γέφυρα».

Πολύ καλή της φίλη τα τελευταία χρόνια είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου , σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και μητέρα του παιδιού του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο πιο γλυκό post με τον γιο του, τον μικρό «εισβολέα» της ζωής του

https://www.instagram.com/p/B4AS1uTJXs9/

Για εκείνη είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στη Real, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή παιδί όπως και εκείνη: «Μάλλον το αντίθετο. Για εμένα δεν είναι η ώρα. Για τη Χρύσα, ήταν κάτι που το ήθελε πολύ. Για εμένα δεν είναι, γιατί δεν το θέλω. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη Χρύσα, αλλά τώρα που έκανε το παιδί είναι λίγο δύσκολα».

Η Ιουλία από τον έρωτα στον φόνο

Στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη «Το προξενιό της Ιουλίας» όλα ξεκινούν από έναν φόνο και την τηλεοπτική ηρωίδα Ιουλία στη φυλακή. Θα αργήσουμε χρονικά να δούμε πως οδηγηθήκαμε εκεί και θα αρκεστούμε για το σασπένς, σε ένα διαρκές flashback της ζωής της στον θεσσαλικό κάμπο.

Η ιστορία μας εξελίσσεται την δεκαετία του '50 σε ένα χωριό στη Θεσσαλία με το προξενιό της Ιουλίας από τους γονείς της, οι οποίοι θέλουν να την παντρέψουν με τον μεγαλογαιοκτήμονα Γιωρίκη Προβιό, τον οποίο υποδύεται ο Μελέτης Ηλίας. Δεν γνωρίζουν οι γονείς της, αλλά ούτε και ο μέλλων σύζυγος, πως εκείνη ήταν ερωτευμένη με κάποιον άλλον.

https://www.instagram.com/reel/CvW2_h5N92Q/

Αυτόν τον άλλον, θα τον υποδυθεί ο νεαρός ηθοποιός Δημήτρης Σέρφας, τον οποίο σίγουρα θυμάσαι ως τον τηλεοπτικό Άγγελο και γιο του Μελέτη Ηλία στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CvKvxvbIZ5G/

Η Ιουλία ακολουθεί τα «πρέπει» της τοπικής κοινωνίας, εγκλωβίζεται σε έναν γάμο που δεν θέλει, ενώ ζει έναν κρυφό έρωτα ενώ σύντομα γίνεται και μητέρα.

Όλα καταλήγουν σε μία δολοφονία, αλλά υπάρχουν πολλά μυστικά ακόμη που πρέπει να διερευνήσουμε.