Μοιάζει χτες αλλά πριν 33 χρόνια προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills

Πατούλια Κατερίνα
Μοιάζει χτες αλλά πριν 33 χρόνια προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills

Έχουν περάσει 33 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του Beverly Hills 90210, που άλλαξε για πάντα την έννοια του teen δράμα παγκοσμίως. 

4 Οκτωβρίου 1990: Τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills ή Beverly Hills 90210 όπως ήταν ο original τίτλος, κάνουν πρεμιέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση και γίνονται αμέσως crash του μέσου έφηβου στις ΗΠΑ.

Τη σειρά αγοράζουν δίκτυα σε όλο τον πλανήτη και μέχρι και σήμερα, 33 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της συμμετέχουν σε εκθέσεις όπως η 90scom για να μιλήσουν για τα Χτυποκάρδια και να φωτογραφηθούν με θαυμαστές τους.

https://www.instagram.com/p/CxgbIbqKzUs/

33 χρόνια μετά και το δημιούργημα του Darren Starr σε παραγωγή του Aaron Spelling παραμένει στις καρδιές των fans του και εννοείται πως στο πρόσφατο reunion των Garth, Doherty, Ziering, Austin- Green, Spelling, Carteris η συγκίνηση δεν έλειψε.

https://www.instagram.com/p/CxRJj6PvZus/

Από την παρέα αυτή θα λείπει πάντα ο Luke Perry, o οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαρτίου 2019, ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τα παιδιά του και τις απανταχού θαυμάστριές του.

Το Luke θυμήθηκε στην επέτειο αυτή και ο Ian Ziering, ο τηλεοπτικός Steve Sanders που από τότε ως σήμερα, λιγοστά πράγματα κατάφερε να προσθέσει στην καριέρα του.

https://www.instagram.com/p/Cx_mPNjvSe3/

Την επέτειο αυτή τίμησε και η Tori Spelling με μια πόζα σε ηλικία 15 ετών, πριν από την επέμβαση στη μύτη για να θυμίσει σε όλους πως μπορεί να βρέθηκε στη θέση εκείνη επειδή ήταν κόρη του παραγωγού αλλά η ίδια προσπάθησε πολύ για να αποδείξει την αξία της. Η 50χρονη δεν βιώνει ένα ήρεμο διάστημα στην προσωπική της ζωή, εν μέσω ενός δύσκολου διαζυγίου με τον Dean McDermott, τον πατέρα των πέντε παιδιών της.

ian1.jpg

Τα Χτυποκάρδια προβλήθηκαν για δέκα σεζόν (1990-2000) στο Fox, πριν το μεγάλο reunion το 2019 λίγους μήνες μετά την απώλεια του Luke Perry.

https://www.instagram.com/p/CukEVmYLg81/

Χτυποκάρδια στο Beverly Hills: Garth, Doherty, Ziering, Pristley και Spelling έκαναν επικό reunion

Τη δική της μάχη δίνει και η Shanne Doherty, η οποία μετά την επιστροφή του καρκίνου στο στήθος, αντιμετωπίζει και μια μετάσταση στον εγκέφαλο.

Η Shannen Doherty λυγίζει τη στιγμή τη ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο: Η μετάσταση και το ποστ