Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στη Γη της ελιάς και ετοιμάζεται να αποκαλύψει και άλλο μυστικό του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στη Γη της ελιάς και ετοιμάζεται να αποκαλύψει και άλλο μυστικό του

Ο ηθοποιός μετά τον γάμο του και την απώλεια της μητέρας του επανήλθε στα γυρίσματα στη Γη της ελιάς. Ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου ως Ορέστη πολλές ανατροπές για τη συνέχεια. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψε ήδη στο σετ των γυρισμάτων της Γης της ελιάς, λίγες μέρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά κυρίως πολύ σύντομα μετά τον θάνατο της μητέρας του. Έρχονται άλλωστε σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στον ρόλο του ως Ορέστης. Με αποκάλυψη ενός μυστικού και μία νέα κόντρα που θα καταλήξει ως συμμαχία.

https://www.instagram.com/p/CxoX5bKNF2Y/

Οι δύσκολες συναισθηματικά σκηνές και νέο πλήγμα για τον Ορέστη

Η Βάσια Παναγοπούλου, η τηλεοπτική Ασπασία στη Γη της ελιάς είχε αποκαλύψει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και λόγω του πένθους του, θα έλειπε ορισμένες ημέρες από τα γυρίσματα της σειράς. Όμως ο ηθοποιός προτίμησε να γυρίσει νωρίτερα, προφανώς γιατί και η δουλειά του σε αυτή τη φάση της ζωής του, λειτουργεί θεραπευτικά. Και μας το γνωστοποίησε με ένα story του στο Instagram.

danos_gitiselias.jpg

Η ηθοποιός μας είχε δώσει ένα στίγμα για τις σκηνές που γυρνά αυτές τις ημέρες ο Γιώργος με την δική της συμμετοχή: «Έχουμε δύσκολα γυρίσματα γιατί από τη στιγμή που μαθαίνω ότι έχει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσουμε μία σχέση σχεδόν μητρική. Οπότε καταλαβαίνεις ότι σημειολογικά αυτά τα γυρίσματα αποκτούν άλλη σημασία τώρα που ο Γιώργος βιώνει αυτό το πράγμα» όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η επιστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς θα είναι δύσκολη μετά την «απώλειά» του

Ο τηλεοπτικός Ορέστης θα ζήσει μία συναισθηματική θύελλα. Αφενός με τη σχέση που θα αναπτύξει με την μητέρα του ευεργέτη του, αφετέρου με τη Δήμητρα, η οποία όχι μόνο δεν θέλει να έχει επαφές μαζί του, αλλά το φλερτ της με τον αστυνόμο, δείχνει πως έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της.

Και αφού αναφέραμε τον Γιώργη Κουράκο, να σου πούμε πως θα υπάρξει μία κόντρα με τον Ορέστη. Όχι όμως για τη Δήμητρα. Αλλά γιατί έχει ανακαλύψει ο αστυνόμος ένα ακόμη από τα μυστικά του. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, όταν το γυμναστήριο του στην Αθήνα καίγεται και αναγκάζεται για λίγο καιρό να φύγει από τη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/CxlOSAaNZc6/

Κάποιος προσπαθεί να του κάνει κακό. Αλλά για ποιο λόγο; Τελικά φαίνεται πως θα ισχύει το spoiler που ήθελε τον Ορέστη να είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και να βρίσκεται σε μυστική αποστολή στη Μάνη. Με στόχο να βρει στοιχεία για την παράνομη δράση του Δημοσθένη.