Σαν να μην πέρασαν 16 χρόνια από τη «Βέρα» και η Υρώ Λούπη παραμένει ίδια - Οι φωτό με μαγιό

Σαν να μην πέρασαν 16 χρόνια από τη «Βέρα» και η Υρώ Λούπη παραμένει ίδια - Οι φωτό με μαγιό
Instagram

Η διατροφή, η γυμναστική και τα ανεπιθύμητα μηνύματα αντρών.

«Μην φεύγεις μη με πόνο σου φωναζωωωωωωω…», γράφει η Υρώ Λούπη στον λογαριασμό της στο Instagram «απευθυνόμενη» σε ένα ακόμη καλοκαίρι που έφτασε στο τέλος του. Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το κοινό ως «Δώρα» στη «Βέρα στο δεξί» πριν από 16 χρόνια, λατρεύει την εποχή αυτή του χρόνου που της δίνει την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, να εισπράξει ατελείωτη βιταμίνη D και να εξερευνήσει τις όμορφες ελληνικές παραλίες.

Υρώ Λούπη: Το τέλειο σπίτι της & ο λόγος που ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν μένει πια σε σκάφος

Άλλοτε μόνη, άλλοτε με τον επί χρόνια σύντροφό της Σωτήρη Καλυβάτση και άλλοτε με τους φίλους της, η Υρώ Λούπη δείχνει να εκτιμά κάθε στιγμή που περνά στην παραλία φορώντας το μαγιό της και χωρίς περιττές έγνοιες και προβληματισμούς- όπως εκείνους από τους οποίους όλοι μας «βομβαρδιζόμαστε» καθημερινά στις πολύβουες πόλεις των ατελείωτων υποχρεώσεων και μετακινήσεων.

https://www.instagram.com/p/Cg6VCkmrmXn/

Με έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και μια έμφυτη μικρή αποστροφή για τον αστικό παραλογισμό, έχει βρει το δικό της καταφύγιο στη φύση και τη θάλασσα. Από εκεί ποζάρει συχνά και για λογαριασμό του προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ομολογουμένως δεν μετρούν και πολλές αναρτήσεις.

Πάντως, οι φωτογραφίες που αποσπούν τον μεγαλύτερο αριθμό likes και σχολίων, είναι πράγματι αυτές στις οποίες τη βλέπουμε απλά να κάνει ηλιοθεραπεία με φόντο τη θάλασσα και ένα ειλικρινές, πηγαίο χαμόγελο. Βέβαια, είναι σχεδόν αναπόφευκτη η σκέψη ότι τα τόσα likes οφείλονται και στις τέλειες αναλογίες της, τη μοναδική της σιλουέτα και το κορμί που διαθέτει στα 52 της χρόνια, το οποίο κάνει πολλές γυναίκες να αναρωτιούνται ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς και διατροφής της, αλλά και η ρουτίνα γυμναστικής της.

Όσον αφορά το πρώτο, η απάντηση βρίσκεται εν μέρει στη χορτοφαγία και σε μία βασισμένη σε φυτικής προέλευσης τρόφιμα διατροφή. Η ηθοποιός δείχνει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και όχι τόσο στην ποσότητα, γι’ αυτό και προσδίδει στη διατροφή της ιδεολογικό υπόβαθρο και φιλοσοφημένη προσέγγιση. «Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει» έχει αποκαλύψει η ίδια χαρακτηριστικά και η αλήθεια είναι πως η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών αντικατοπτρίζεται και στην επιδερμίδα της, η οποία μοιάζει να ανήκει σε πολύ νεαρότερης ηλικίας γυναίκα.

Βέβαια, όπως καθένας μπορεί να αντιληφθεί, η διατροφή από μόνη της- όσο υγιεινή κι αν είναι- δεν φτάνει. Τουλάχιστον όχι για την απόκτηση ενός σώματος όπως το δικό της, με γραμμωμένους κοιλιακούς και σμιλεμένο, fit σώμα. Αυτό που λειτουργεί συνεπικουρικά και επίσης διαδραματίζει κομβικό ρόλο, δεν είναι άλλο από τη γυμναστική.

Όπως έχει δηλώσει άλλωστε η ίδια: «Μου αρέσει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να τον περιποιούμαι. Και αυτό δεν έχει σχέση με το αν είμαι στην τηλεόραση. Πηγαίνω γυμναστήριο, φροντίζω την διατροφή μου και προς το παρόν αυτός ο τρόπος ζωής βελτιώνει συνεχώς την εμφάνισή μου».

Φυσικά, σε τέτοιες κυρίως αναρτήσεις- όσες δηλαδή ποζάρει με φόντο κάποια παραλία, υπάρχουν και ανεπιθύμητης φύσεως σχόλια ή direct messages. Η ηθοποιός έχει αναφερθεί στις γυμνές φωτογραφίες που λαμβάνει από θαυμαστές της, κάτι που την ενοχλεί δεόντως και δεν μπορεί να διαπιστώσει την ανάγκη που τους οδηγεί στο να πράξουν κατ’ αυτόν τον τρόπο. «Έχω μπλοκάρει κάποιους στα social, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τι χαρά βρίσκουν με το να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες;», έχει πει χαρακτηριστικά και σίγουρα έκανε πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της.

Ρίξε μια ματιά στις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μαγιό