«Μαζί σου έμαθα πώς να αγαπώ» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο αντίο στην Suki της

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Μαζί σου έμαθα πώς να αγαπώ» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο αντίο στην Suki της

Η Suki, η γάτα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου «έφυγε» από τη ζωή και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την αποχαιρέτησε με τα πιο συγκινητικά λόγια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν από λίγα λεπτά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για μια μεγάλη απώλεια. Η Suki, η γατούλα που είχε υιοθετήσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο «έφυγε» από τη ζωή κι εκείνη την αποχαιρέτησε με κάποια πολύ συγκινητικά λόγια και με κοινές τους φωτογραφίες.

«Σβήνω … γράφω.. δεν υπάρχουν λέξεις κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 6 το πρωί παρέα, πηδώντας πάνω μου, να σου ανοίγω την βρύση να πίνεις νερό και να βγαίνουμε μαζί στο μπαλκόνι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου σ’αυτό.
Κάποια πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά και μοιραία. Έτσι όπως ήρθες στην ζωή μου και την άλλαξες εντελώς. Θυμάμαι την μέρα που σε βρήκα, -μία μικρή μπαλίτσα- και από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάπως μαγικά εμείς οι δυο δεθήκαμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή να σε δώσω, ήξερα ότι εμείς οι δυο θα είμαστε μαζί. Μαζί σου έμαθα πως είναι να αγαπώ. Να αγαπώ αληθινά και με όλο το νόημα της λέξης. Είσαι κομμάτι της καρδιάς μου, της ψυχής μου και της οικογένειας μου. Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς.. Θα είσαι για πάντα η «ξινιόλα» μου και η μοναδική μου.. Αντίο Suki μου» έγραψε για την αγαπημένη της Suki η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Tη Suki, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος την είχαν βρει νεογέννητη ακόμα και την υιοθέτησαν δίνοντάς της την απαραίτητη φροντίδα που χρειαζόταν λόγω της ηλικίας της και του ότι ήταν αδεσποτάκι. Βέβαια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Suki έγιναν αχώριστες από την πρώτη στιγμή με τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους να είναι απολαυστικά και τη Suki να είναι πρωταγωνίστρια πολλές φορές στα stories της Eυρυδίκης.

https://www.instagram.com/p/CMrsN2jsUlH/

Η Suki ήταν πάντα η σταθερή αξία στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη παρά τις αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια, όπως άλλωστε κάθε ζώο που βρίσκεται στη ζωή ενός ανθρώπου δίνοντας πάντα και μόνο την ανιδιοτελή του αγάπη.

Στο νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όλα αλλάζουν εκτός από τη μία και μεγάλη της αγάπη

Πολλοί ήταν και οι φίλοι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που σχολίασαν την απώλειά της, με τον Ηλία Βρεττό να γράφει πως τώρα η Suki θα κάνει παρέα με τη Star, τη σκυλίτσα του, την οποία αποχαιρέτησε κι αυτός σήμερα.