Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μετά τη solo εμφάνιση στον γάμο του Ντάνου ήρθε η νέα κοινή έξοδος με τον Μόργκαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μετά τη solo εμφάνιση στον γάμο του Ντάνου ήρθε η νέα κοινή έξοδος με τον Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να πήγε μόνη της στον γάμο του Ντάνου αλλά στα γενέθλια της καλής της φίλης ήταν μαζί και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στα γενέθλια της φίλης της Χριστίνας Κανελλοπούλου. Οι δυο τους γνωρίζονται μέσω του Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος είναι ο σύντροφος της εορτάζουσας εδώ και αρκετό διάστημα, ενώ με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν κι έγιναν φίλοι λόγω της συμμετοχής τους στο Survivor το 2017.

H κοινή εμφάνιση Βαλαβάνη - Μόργκαν

Έτσι, λοιπόν στο πάρτυ για τα γενέθλια της 25χρονης, είδαμε μέσα από τα stories στο Instagram που δημοσίευσαν όσοι παρευέθηκαν ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι αδερφές Γαλίφα, ο Ηλίας Μπόγδανος με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσίευσε το story από τη βραδιά που βρίσκονταν όλοι μαζί οι καλεσμένοι στο προφίλ του στο Instagram.

Οι φήμες θέλουν τον Γρηγόρη Μόργκαν να είναι ο νέος σύντροφος της Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα. Αν και αρκετές φορές έχουν βρεθεί με κοινή παρέα, έχοντας κάνει ακόμα και αρκετά ταξίδια μαζί, τα posts που έκαναν - και κάνουν όπως είδαμε κι από το πάρτι - στα προφίλ τους στο Instagram είναι πολύ προσεγμένα.

Οι αναρτήσεις τους το καλοκαίρι αφορούσαν συνήθως φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτονταν χωρίς να κάνουν κάποιο tag ο ένας τον άλλο και χωρίς να δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες με εξαίρεση τα stories στα οποία τους τάγκαραν φίλοι τους - κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τη χθεσινή βραδιά.

valavani.jpeg

H προβολή στα social media της προσωπικής της ζωής

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βγαίνοντας από το Survivor βρέθηκε μαζί με τον YouTuber Fipster κι απαντώντας σε ένα Q&A του, είχε αναφέρει για τη «μετά Βασάλο» εποχή πως επειδή η σχέση της με εκείνον είχε πάρει πολύ μεγάλη έκθεση στα social media και μη, πλέον φροντίζει όσο μπορεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά πως «δεν είναι ανάγκη να τα δείχνουμε όλα».

https://www.instagram.com/p/CxDrtJdMO1p/

Αλλά και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή το νέο της τηλεοπτικό βήμα στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέρθηκε στην δημοσιότητα που πολλές φορές έλαβε η προσωπική της ζωή μετά το Survivor, λέγοντας: «Όταν ήμουν αθλητικογράφος, είχα σχέση, δημοσίευα φωτογραφίες μας στα social media και γενικά ήμουν ο ίδιος άνθρωπος όπως και μετά το παιχνίδι. Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση».

https://www.instagram.com/p/CqXnLk2sm6p/