Και κάπως έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει 5 χρόνια γάμου με τον άντρα που παντρεύτηκε 3 φορές

Και κάπως έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει 5 χρόνια γάμου με τον άντρα που παντρεύτηκε 3 φορές

Η γαμήλια φωτογραφία που θυμίζει καρτ-ποστάλ, τα πλάνα από το σπίτι τους και τα 10 χρόνια κοινής πορείας. 

Αν και εκείνος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται πολύ εσωστρεφής, η γυναίκα της ζωής του είναι για τα καλά «μέσα» σε αυτά και το spotlight των media. Από τότε που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και τη γνωρίσαμε ως «Δόμνα» στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο του Χάρη Ρώμα, η Αθηνά Οικονομάκου απασχολεί.

Είτε με τα ρούχα που φοράει, είτε με τα shows στα οποία συμμετέχει είτε με την προσωπική και οικογενειακή της ζωή, η ηθοποιός είναι πάντα επίκαιρη με τον δικό της τρόπο. Μια γυναίκα σύγχρονη, που παρά τον γάμο της με έναν ισχυρό άντρα, εξακολουθεί να κάνει αυτό το οποίο αγαπά, να ασκεί την τέχνη της και να δραστηριοποιείται στον χώρο του επιχειρείν.

Ειδικά στον τελευταίο, έχει καταφέρει να διαπρέψει με τον δικό της τρόπο, αρχικά με τη συλλογή κοσμημάτων της και εν συνεχεία ρούχων. Μάλιστα, το brand ρούχων είναι μια μικρή απόδειξη του πόσα μπορούν να καταφέρουν οι γυναίκες όταν συνεργάζονται , αντί να ανταγωνίζονται η μία την άλλη: Μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη κάνουν αυτό που αγαπούν, είναι ανεξάρτητες και δημιουργικές.

Επιπλέον, φέτος έχουμε επιστροφή στην TV για την ηθοποιό, η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μάριο Αθανασίου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στην κωμωδία «Ένας από εμάς» που αφορά σε μία παρέα 40+, στους έρωτες και στα μικρά καθημερινά τους προβλήματα.

10 χρόνια μαζί

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Αθηνά Οικονομάκου είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζουμε όλοι, είναι η εις τριπλούν επανάληψη του γάμου αυτού, με διαφορετική κάθε φορά επιλογή του είδους μυστηρίου. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί εκεί ο επιχειρηματίας. Παρών ήταν και ο τότε δύο ετών γιος τους, Μάξιμος. Λίγο πριν γεννήσει τον γιο τους όμως και ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε και τον πολιτικό της γάμο με τον άντρα της ζωής της, στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Γύθειο.

#Justmarried

Εύλογα θα αναρωτιόταν κανείς ποιο μπορεί να είναι το τρίτο είδος γάμου, αλλά η απάντηση βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό από όπου η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία το 2017 προσθέτοντας το hashtag #justmarried. Τα δαχτυλίδια που φορά είναι ομολογουμένως πολλά, αλλά ίσως κάποιο από αυτά προέρχεται από μια εναλλακτική πρόταση γάμου.

https://www.instagram.com/p/BcA4XL_FRH_/

Παρόλο που έχουν και όλες αυτές οι φωτογραφίες τη δική τους χάρη, εκείνες που κάνουν τα περισσότερα κλικς θα είναι ανέκαθεν του θρησκευτικού γάμου. Νυφικό, μπομπονιέρες, στολισμένη εκκλησία και γαμήλιος χορός είναι μερικά από τα στιγμιότυπα που θα κλέβουν πάντα την παράσταση. Ένα τέτοιο, άκρως καλλιτεχνικό γαμήλιο στιγμιότυπο ανέβασε η επιχειρηματίας στις 6 Οκτωβρίου στον λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή τη συμπλήρωση των πέντε ετών από την ημερομηνία που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Νησί των Ανέμων. "06/10/2018 … Happy Wedding Anniversary my love…σαν χθες μου φαινεται. Πότε πέρασαν 5 χρόνια ???

https://www.instagram.com/p/CyDujuxtN2z/

Ας δούμε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την ημέρα αυτή:

Όσον αφορά το πού έχουν στεγάσει την οικογένειά τους, το ζευγάρι μένει μαζί με τον Μάξιμο και τη Σιένα σε ένα υπέροχο πολυτελές σπίτι στα βόρεια προάστια. Πλάνα από το εσωτερικό του έχει κατά καιρούς μοιραστεί η Αθηνά Οικονομάκου στον λογαριασμό της στο Instagram.