Η Κατερίνα Κακοσαίου έχει καλλιτεχνικό DNA, ανεπιτήδευτο στυλ & τη στήριξη του Γιάννη Πλούταρχου

Η Κατερίνα Κακοσαίου έχει καλλιτεχνικό DNA, ανεπιτήδευτο στυλ & τη στήριξη του Γιάννη Πλούταρχου

Η 24χρονη Κατερίνα Κακοσαίου διαγράφει τη δική της πορεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας και η υπέροχη σχέση με τον μπαμπά της, Γιάννη Πλούταρχο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και καταξιωμένους τραγουδιστές της χώρας μας και μετρά περισσότερα από 25 χρόνια καριέρας στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Ο 52χρονος καλλιτέχνης της λαϊκής σκηνής έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες επιτυχίες, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους ωστόσο το πιο σημαντικό επίτευγμά του είναι η δημιουργία μιας αγαπημένης, πολυμελούς οικογένειας.

Το «καλύτερο παιδί» στον χώρο του τραγουδιού ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της Μαρίας Παπαδοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο Kακοσαίο.

«Συζητάω τα πάντα με τα παιδιά. Μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς. Είμαι ανοιχτός διάπλατα», είχε δηλώσει ο Γιάννης Πλούταρχος στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η 24χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου εκτός από ταλαντούχα είναι και το καλύτερο παιδί

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι το νέο big thing της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας

Ο πρωτότοκος γιος του ερμηνευτή, Γιώργος Κακοσαίος θα εμφανίζεται ξανά φέτος με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ η αδερφή του, Κατερίνα Κακοσαίου έχει μπει δυναμικά στον χώρο, και τραγουδά μαζί με τον μπαμπά και τον αδερφό της, αποδεικνύοντας πως έχει στις φλέβες της καλλιτεχνικό DNA.

https://www.instagram.com/reel/CxQlZKio_N3/

Πριν από δύο περίπου χρόνια η 24χρονη κοπέλα είχε γίνει viral συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στα videos όπου τραγουδά αγαπημένες της επιτυχίες. Πρόσφατα η νεαρή κοπέλα κυκλοφόρησε το νέο της single «Ανυπόμονα» και ο Γιάννης Πλούταρχος έδειξε πόσο περήφανος είναι για την πορεία που χαράζουν τα παιδιά του.

https://www.instagram.com/reel/Cp2lzodOKWH/

«Αυτή η χροιά σου. Αυτή η χροιά σου δε συγκρίνεται με καμία άλλη», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κακοσαίος στην ανάρτηση της αδερφής του για το καινούργιο της τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CQMD1UDAav8/

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι 24 ετών και πτυχιούχος Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Μετά την αποφοίτησή της, η νεαρή κοπέλα έδωσε έμφαση στο τραγούδι και πραγματοποιεί εμφανίσεις δίπλα στον μπαμπά και τον αδερφό της.

https://www.instagram.com/p/CdZuN4AMVP8/

Το έμφυτο ταλέντο και η αγάπη της για την μουσική την έκανε να τραγουδά από πολύ μικρή ηλικία μαζί με τον αδελφό της, Γιώργο Κακοσαίο, δημοσιεύοντας αργότερα τα videos στα social media και εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την κρυστάλλινη φωνή της.

https://www.instagram.com/tv/CdtZt7tP_E4/

Πριν από λίγους μήνες μπαμπάς και κόρη κυκλοφόρησαν ένα ντουέτο διασκευή του τραγουδιού «Πόσο ωραία μάτια έχεις» και απέσπασαν αποθεωτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CYKVsa2M9uC/

Για την ενασχόλησή της κόρης του με το τραγούδι, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε δηλώσει: «Δεν το ήξερα ότι η Κατερίνα είναι υποψήφια για τα μουσικά βραβεία Mad. Η Κατερίνα ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι. Ζει το όνειρό της, της αρέσει. Τραγουδάει επειδή πραγματικά αγαπάει το τραγούδι. Τώρα από εκεί και πέρα ο χρόνος τι θα φέρει και αν θα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, μόνο αυτή ξέρει».

Oι αυθόρμητες φωτογραφίες της Κατερίνας Κακοσαίου στα social media

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το Instagram της να μετρά σήμερα περισσότερους από 78 χιλιάδες followers, οι οποίοι με ένα scroll μπορούν να απολαμβάνουν τις αυθόρμητες αναρτήσεις της.

https://www.instagram.com/p/CyDPC99rxT8/

Η νεαρή καλλιτέχνης μοιράζεται στο προφίλ της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εντός αλλά και εκτός σκηνής, φωτογραφίες με αγαπημένα πρόσωπα καθώς και ντουέτα με τον μπαμπά και τον αδερφό της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας.

Πηγή κεντρικής: katerina_kakosaiou