Η αποκάλυψη του Γιώργου Κακοσαίου για τη σχέση του με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Η αποκάλυψη του Γιώργου Κακοσαίου για τη σχέση του με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Ο τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στην πιθανή συνεργασία τους.

Μία αποκάλυψη έκπληξη έκανε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος στην κάμερα του «Happy Day». Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για την γνωριμία του με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη και την πιθανή συνεργασία τους.

«Με τη Μελίνα Νικολαΐδη απλώς γνωριστήκαμε. Δεν συζητήθηκε καμία συνεργασία αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή. Επειδή η κοπέλα τραγουδάει πάρα πολύ όμορφα, αν αποφασίσει να ακολουθήσει και εκείνη κάποια στιγμή επαγγελματικά το τραγούδι, μπορεί να κάνουμε και μια συνεργασία, ποτέ δε ξέρεις», είπε on camera o Γιώργος Κακοσαίος.

Η γνωριμία του Γιώργου Κακοσαίου με την Μελίνα Νικολαΐδη

Ο 22χρονος Γιώργος Κακοσαίος και η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη είναι αρκετά κοντά ηλικιακά ωστόσο πέρα από αυτό τους συνδέουν παρόμοια βιώματα. Και οι δύο είναι παιδιά δυο πολύ αγαπημένων τραγουδιστών και τρέφουν μεγάλη αγάπη για τη μουσική.

Ο Γιώργος Κακοσαίος βρέθηκε πρόσφατα στο «Chart Show» και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια στην κάμερα του «Happy Day». «Μου αρέσει πολύ η Δέσποινα Βανδή. Την ακούω από μικρό παιδάκι. Την γνώρισα σήμερα, δεν την ήξερα. Τι μου είπε; Με γνώρισε στην κόρη της. Μπορεί στο μέλλον να έχουμε μια συνεργασία οι δυο μας, εγώ με την κόρη της», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το σχόλιο του Μπισμπίκη και η αλλαγή του Ντέμη

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ερωτευμένος

https://www.instagram.com/p/CXYfrhyoR3F

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως είναι ερωτευμένος αλλά ο πατέρας του, Γιάννης Πλούταρχος, δεν έχει γνωρίσει ακόμη την κοπέλα.

«Είμαι ερωτευμένος. Δεν πρόκειται για κάποια γνωστή κοπέλα. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια. Ο πατέρας μου δεν την έχει γνωρίσει», τόνισε.

Πηγή κεντρικής: giorgos_kakosaios