Οι συναυλίες της Άννας Βίσση έχουν γίνει viral και οι fans της δεν αφήνουν σε ησυχία ούτε τη Σοφία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι συναυλίες της Άννας Βίσση έχουν γίνει viral και οι fans της δεν αφήνουν σε ησυχία ούτε τη Σοφία

Oι fans της  Άννας Βίσση έχουν κάνει viral όλες τις συναυλίες της για τα 50 χρόνια καριέρας και συνέχεια τονίζουν στη Σοφία πως η μαμά της είναι «θρύλος».

Η Άννα Βίσση γιορτάζει φέτος 50 χρόνια καριέρας και για τον λόγο αυτό μέχρι τώρα έχει κάνει κάποιες συναυλίες αφιερωμένες στο κοινό της που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλες αυτές τις συναυλίες ήταν παρών και ο Νίκος Καρβέλας και πώς δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού μαζί έκαναν τέτοια καριέρα, με τους στίχους και τη μουσική που έγραφε στα τραγούδια που εκείνη ερμήνευε.

Παράλληλα, η σχέση τους είναι μια σχέση ζωής, αφού μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά η Σοφία και η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο θα τους συνδέει για πάντα.

Η viral συναυλία στην Κύπρο

Η Άννα Βίσση χθες 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε μια αντίστοιχη συναυλία στην Κύπρο, όπου είναι κι η ιδιαίτερη πατρίδα της. Φυσικά, ο κόσμος που πήγε να την παρακολουθήσει ήταν πολύς, με τη συναυλία αυτή να γίνεται viral όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τους guests που είχε καλέσει να τραγουδήσουν μαζί, την Έλενα Παπαρίζου, την Καίτη Γαρμπή, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Πάολα, τον Μπάμπη Στόκα και τον Νίκο Καρβέλα.

Το μήνυμα στη Σοφία από fan της Άννας Βίσση

Από τον «χαμό» που έχει προκαλέσει η Άννα Βίσση με αυτές τις αφιερωματικές της συναυλίες οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί τόσο που όχι μόνο δημοσιεύουν συνεχώς στιγμιότυπα από τις συναυλίες της αποκαλόντας τη σταρ και «legend» αλλά όπως φάνηκε ήθελαν να υπενθυμίσουν και στη Σοφία Καρβέλα πόσο τυχερή είναι για τη μαμά της. Έτσι, σήμερα που εκείνη απολάμβανε τη beauty routine της χαιρετώντας τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, μια follower της της έστειλε το εξής μήνυμα: «Γεια, η μαμά σου είναι θρύλος», με τη Σοφία Καρβέλα να της απαντά «Ναι είναι κορίτσι μου, τώρα άσε με να κάνω με ηρεμία τη μάσκα (ομορφιάς) μου».

385439676_630740378973208_3657611172803968397_n.jpg

Φυσικά, η Σοφία Καρβέλα είναι η πρώτη που συγκινείται βλέποντας τα όσα έχει καταφέρει η μητέρα της και ο μπαμπάς της μαζί και μάλιστα όταν είχαν βρεθεί οι δυο της γονείς στην πρώτη - από τη σειρά που ακολούθησε - συναυλία, είχε δακρύσει βλέποντάς τους ξανά στη σκηνή.

Σε συνέντευξή της, ωστόσο στο περιοδικό Gala, η Σοφία Καρβέλα είχε αναφέρει πώς είναι να μεγαλώνεις με δυο γονείς σταρ.

«Πέρασα δύσκολα, μου πήρε πολύ καιρό, αλλά βρήκα τα πατήματά μου. Με τους γονείς μου δεν υπήρχε ποτέ η τυπική σχέση μαμά-μπαμπάς αλλά κάτι άλλο. Τους δύο αυτούς ανθρώπους τους σέβομαι και τους εκτιμώ. Έχω το charm της μητέρας μου αλλά σκέφτομαι σαν τον πατέρα μου», ενώ πρόσθεσε «Όταν πάω να τη δω, δεν τη βλέπω σαν μάνα μου. Βλέπω μια θεά με μια θεϊκή φωνή να τραγουδά θεϊκά τραγούδια ενός άλλου θεού, που τα έγραψε. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή την πραγματικότητα όταν ήμουν παιδί και ανώριμη».

https://www.instagram.com/reel/CtlAIBZgJ_C/