«Οι Σταμίρενες της καρδιάς μας»: Το Twitter καλωσόρισε ξανά τις «Άγριες Μέλισσες»

Κατερίνα Μπούσιου
«Οι Σταμίρενες της καρδιάς μας»: Το Twitter καλωσόρισε ξανά τις «Άγριες Μέλισσες»

Οι «Άγριες Μέλισσες» έγιναν ξανά trend μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων στο Μακεδονία ΤV. 

Η Ελένη, η Ασημίνα, η Δρόσω, οι Σεβαστοί και ο αγαπημένος δάσκαλος, είναι ξανά στις οθόνες μας, καθώς οι Άγριες Μέλισσες μεταδίδονται σε επανάληψη από το Mακεδονία TV, ένα χρόνο μετά το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου τους κύκλου.

Το κοινό και οι φανς των ηθοποιών καλωσόρισαν ξανά στα social media τη σειρά, η οποία έγινε ξανά trend στο Twitter.

Οι Σταμίρενες της καρδιάς μας και το εθνικό ζευγάρι

Η ιστορία μοιάζει σα να ξαναρχίζει και αρκετοί τηλεθεατές που είτε δεν είχαν προλάβει να δουν ή είχαν χάσει επεισόδια των τριων κύκλων των Άγριων Μελισσών, έχουν την ευκαιρία από την πρώτη του μήνα να βλέπουν κάθε απόγευμα στις 19.00 στο Μακεδονία TV, τη σειρά σύμβολο των τελευταίων ετών.

Στις Άγριες Μέλισσες η ελληνική τηλεόραση οφείλει την αναγέννηση της μυθοπλασίας, με τη σειρά να είναι και η πρώτη μετά από πολλά χρόνια που αναμεταδίδεται μεταγλωτισμένη σε περίπου δέκα χώρες στην Ευρώπη.

https://www.instagram.com/p/CaaGPter5g9

Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, οι τρυφερές του σκηνές ως Λάμπρος με τη Λενιώ του - Mαρία Κίτσου, έγινε εργασία σε φοιτητές Πανεπιστημίου του Λονδίνου και μάλιστα είχε πάρει το πρώτο βραβείο.

Η Έλλη Τρίγγου δε ξεχνά την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες και τα όσα γράφτηκαν για τη ζωή της

https://www.instagram.com/p/CL2JBEhhwwQ

Το κοινό με το πρώτο επεισόδιο θυμήθηκε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, τον γοητευτικό ηθοποιό που είδαμε μόνο τότε και αργότερα σε flashback, την οικογένεια Σεβαστού, τον Μελέτη και φυσικά τις αδελφές Σταμίρη.

Κάποιοι φυσικά στο Twitter θυμήθηκαν ξανά και την Θεοδοσία και πρώτη σύζυγο του Λάμπρου, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δηλαδή, που εδώ και δύο χρόνια είναι η Αργυρώ του Σασμού. Η σειρά ξαναγύρισε στις παλιές της δόξες και ήδη γίνεται καθημερινά trend στο Twitter.