Reunion με απώλειες για τις Άγριες Μέλισσες - Ποιοι έλειπαν από τη «μεγάλη συνάντηση»

Reunion με απώλειες για τις Άγριες Μέλισσες - Ποιοι έλειπαν από τη «μεγάλη συνάντηση»

Το team των Άγριων Μελισσών ενώθηκε ξανά σε μία συνάντηση με κέφι και πολλές αναμνήσεις. 

Reunion έκαναν το βράδυ του Σαββάτου, οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες, μετά από αρκετούς μήνες. Οι περισσότεροι από το βασικό cast της δημοφιλούς σειράς βρέθηκαν σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί να τράβηξαν ξεχωριστούς επαγγελματικούς δρόμους, αλλά κράτησαν τις πολύ καλές φιλικές τους σχέσεις. Και επανέλαβαν αυτό που συνήθιζαν να κάνουν και όταν συνεργάζονταν μαζί.

Ήταν γνωστό άλλωστε πως σχεδόν κάθε εβδομάδα, η παρέα του καφενείου στο Διαφάνι, συνήθιζε να κάνει τέτοιες συναντήσεις.

O Δημήτρης Γκοτσόπουλος με ένα story στο προφίλ του στο Instagram, έδειξε για μία ακόμη φορά, την ξεχωριστή σχέση που έχουν όσοι συνεργάστηκαν στη σειρά. Και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιατί έχουμε ο ένας τον άλλον και μπορούμε και χαμογελάμε».

Η έγκυος Δανάη Μιχαλάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση είχε λόγια αγάπης για 2 άντρες της ζωής της

Ποιοι έλειπαν από το reunion

Στο reunion βρέθηκαν οι: Αμαλία Καβάλη, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Κουκουράκης, Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Έλλη Τρίγγου, Γιάννης Βασιλώτος, Μαρία Πετεβή, Ελένη Καρακάση και Θεοφανία Παπαθωμά.

Ωστόσο, όπως διαπιστώσαμε, από το reunion έλειπαν ορισμένα σημαντικά πρόσωπα του cast της σειράς, όπως η Μαρία Κίτσου, ο Αναστάσης Ροϊλός και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Οι απουσίες ήταν δικαιολογημένες. Η Μαρία είχε θεατρικές υποχρεώσεις για τη «Μήδεια», ενώ οι δύο άλλοι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετέχουν. Ο πρώτος για τη Μάγισσα και ο δεύτερος για τον Σασμό. Τηλεοπτικά γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και ο Λεωνίδας Κακούρης για τη σειρά «Ναυάγιο» και η Κατερίνα Διδασκάλου για την «Ηλέκτρα».

https://www.instagram.com/p/CwU7DYutrFM/

Ένα παντοτινό τηλεοπτικό ταίρι

Παρόντες αυτή τη βραδιά ήταν και ο Γιάννης Κουκουράκης με τη Δανάη Μιχαλάκη, οι οποίοι φέτος συνεργάζονται στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία». Με αφορμή αυτό, ο Κουκουράκης θέλησε να δείξει στους fans του πόσο δεμένος είναι με την Δανάη Μιχαλάκη, αναρτώντας μία φωτογραφία της από τα γυρίσματα και γράφοντας: «Έχουμε και μεις ρε παιδιά τις αδυναμίες μας. Αυτό το πλάσμα είναι η χαρά της ζωής, ένα κορίτσι γεμάτο φως, ο άνθρωπος που έχουμε γελάσει άπειρες ώρες μαζί, είναι η ζάχαρη η ίδια. Και το παντοτινό μου τηλεοπτικό ταίρι».

https://www.instagram.com/p/Cw7ZODQot6V/

Ο Γιάννης είναι σα να είχε απαντήσει και στη αντίστοιχη δήλωση που είχε κάνει η Δανάη Μιχαλάκη στο Queen.gr πως όσα χρόνια και αν περάσουν εκείνος θα είναι πάντα το αγαπημένο της τηλεοπτικό ταίρι. Όπως την εποχή που ήταν ο τηλεοπτικός Κωνσταντής και η Δρόσω από το Διαφάνι.