Η Kate Hudson δέχτηκε κριτική για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά το Tik Tok την επιβράβευσε

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Hudson δέχτηκε κριτική για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά το Tik Tok την επιβράβευσε

H Κate δεν φοβάτα τίποτα. Ακόμα και στα σχόλια του κόσμου για τις αισθητικές επεμβάσεις, η ηθοποιός απαντά με ένα αστείο βίντεο στο Tik Tok.

«Όταν έγινα πραγματικά διάσημη, ήταν τόσα πολλά τα ψέματα. Ήταν παράξενο γιατί στο μυαλό μου έμοιαζε τόσο άδικο όλο αυτό. Ήταν τόσο κακοί με τις γυναίκες. Μιλάω για το body shaming -από το ότι είσαι υπερβολικά λεπτή ή παχιά, μέχρι το μήκος της φούστας σου και την κυτταρίτιδά σου», είπε η Kate Hudson για το πώς την αντιμετώπιζαν τα tabloids στα 00s και φαίνεται πως τη σειρά των tabloids έχουν πάρει πια οι χρήστες στα social media.

Η Kate Hudson, με μια διάσημη και ανατρεπτική μαμά όπως η Goldie Hawn και με έναν πατριό που στάθηκε σαν αληθινός πατέρας όπως ο Kurt Russell, δεν θα μπορούσε να ξέρει και την αξία της και πώς να απαντά σε κακόβουλα σχόλια.

Το βίντεο της Kate που άναψε φωτιές

Η 44χρονη εγκαινίασε πρόσφατα μια συνεργασία με την ALMA, μια εταιρία που ειδικεύεται στις αισθητικές επεμβάσεις με laser αλλά και με μάσκες χρυσού. Κάπου εκείνη η Kate τόνισε πως δοκιμάζει τις θεραπείες αυτές τα τελευταία 10 χρόνια και τις εμπιστεύεται τυφλά.

Παρά τον ενθουσιασμό της Hudson για τη συνεργασία, οι fans της είχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Μερικοί απορούσαν πώς ξεπουλήθηκε σε μια εταιρία τέτοιου είδους, άλλοι τόνισαν πως το κόστος για τέτοιες θεραπείες είναι μεγάλο και υπήρξαν κι εκείνοι που θεωρούσαν πως η 44χρονη έχει φυσική ομορφιά και δεν την οφείλει σε κάποια αισθητική επέμβαση.

https://www.instagram.com/p/CxLw2UJP8xp/

Πάντως, στα σχόλια αυτά για την ομορφιά της και το πόσο φυσική είναι, η Kate απάντησε έμμεσα μέσω Tik Tok. το οποίο αγαπά πολύ πια και δεν σταματά να χρησιμοποιεί.

Η Hudson χρησιμοπιήσε λοιπόν το φίλτρο που υποτίθεται πως σου δείχνει ποιά ηλικία φαίνεται να έχει το πρόσωπό σου και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε, ρίχνοντάς την από τα 44 σταα 27!

Η Kate Hudson έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 5χρονη Rani με τον μουσικό Danny Fujikawa, ενώ έχει ακόμη δύο παιδιά, τον 19χρονο Ryder και τον 12χρονο Bi Bingham.