H Kate Hudson κάνει το πιο τολμηρό post της ζωής της πίνοντας topless τον καφέ της

Κατερίνα Μπούσιου
H Kate Hudson κάνει το πιο τολμηρό post της ζωής της πίνοντας topless τον καφέ της

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Άφησε άφωνο μέχρι και τον αδελφό της με αυτή την φωτογραφία η Kate Hudson.  «Βροχή» τα likes από τις διάσημες φίλες της. 

Η Kate Hudson στα 43 της χρόνια και μετά από τρεις εγκυμοσύνες, έχει σώμα που θα ζήλευαν και 20άρες. Και είναι περήφανη για αυτό. Σήμερα πήρε μία τολμηρή απόφαση με την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram όπου ποζάρει topless με τις διάσημες φίλες της να επικροτούν την ομορφιά της. Όχι όμως και τα μέλη της οικογένειάς της.

Ο ήλιος βγήκε... γράφει περιπαικτικά η Hudson

Η αμερικανίδα ηθοποιός ποζάρει προφανώς σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο, χωρίς να γράφει ποιος είναι ο προορισμός της. Μόλις έχει ξυπνήσει και έχει αποφασίσει να πιει τον καφέ της και να μας δείξει την ημίγυμνη αλήθεια της. «Ο ήλιος βγήκε...» όπως γράφει με την βοήθεια emoticons, φορώντας μόνο ένα μαύρο σλιπ και με τα μαλλιά της να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία στο στήθος της.

https://www.instagram.com/p/CfgwZ2guWEm

Οι περισσότεροι από τους followers της έπεσαν από τα σύννεφα, γιατί η Kate Hudson δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Η Paris Hilton και η ηθοποιός Michelle Pfeiffer εντυπωσιάστηκαν, αλλά δεν είχε την ίδια αντίδραση ο αδελφός της Oliver γράφοντας ένα «Nope», δηλαδή όχι με κάποιους από τους followers της να προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη.

hudson2.JPG

Η Hudson που βρίσκεται στα καλύτερα της, είχε αναρτήσει πριν από λίγες ημέρες μία φωτογραφία από την αποφοίτηση του γιου της Ryder, από τον γάμο της με τον Chris Robinson, έχοντας μαζί τους τα άλλα δύο της παιδιά, τον 10χρονο Bingham και την μόλις τριών ετών κόρη της Rani. Σε αυτή την πόζα φαίνεται όχι σαν μαμά του Ryder, αλλά σαν την μεγάλη του αδελφή.

https://www.instagram.com/p/CeVTSJVuLfN