«Μου έκλεψε την καρδιά εκείνη την ημέρα»: Η Kate Hudson γιορτάζει με δάκρυα τα γενέθλια του γιου της

«Μου έκλεψε την καρδιά εκείνη την ημέρα»: Η Kate Hudson γιορτάζει με δάκρυα τα γενέθλια του γιου της

H ηθοποιός αφιέρωσε ένα πολύ συγκινητικό post στον μεγαλύτερο γιο της και συγκινήθηκε. Η σχέση της Hudson με τον 19χρονο Ryder συνεχίζει να είναι τρυφερή παρά το γεγονός πως εδώ και ένα χρόνο ζει μακριά της. 

Με συγκίνηση αλλά και με δάκρυα όπως παραδέχτηκε, η Kate Hudson γιόρτασε τα γενέθλια του 19χρονου γιου της Ryder, του μεγαλύτερου σε ηλικία από τα τρία παιδιά της. Και του αφιέρωσε ένα πολύ όμορφο κείμενο μιλώντας για τις αρετές του και όσα τον κάνουν μοναδικό για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CbrKO3zuLUX

«Αυτός ο νεαρός άντρας μου έχει κλέψει την καρδιά»

Η Kate Hudson είναι περήφανη μαμά τριών παιδιών. Με τον μεγαλύτερο γιο της Ryder από τον γάμο της με τον Chris Robinson, έχει όμως έναν ιδιαίτερο δέσιμο από τότε που ήταν μικρός. Για αυτό και όταν πριν μερικούς μήνες έφυγε από το σπίτι για να σπουδάσει στην Νέα Υόρκη, η Hudson παραδέχτηκε ως γνήσια χαζομαμά, ότι δεν περνά μέρα που να μην τον σκέφτεται και να κλαίει παράλληλα.

https://www.instagram.com/p/Cmou4CcunKj

Τα Χριστούγεννα όμως τον είχε ξανά κοντά της, μαζί με τα άλλα δύο της παιδιά, τον 11χρονο Bing από τον πρώην σύντροφό της Matt Bellamy και την 5χρονη Rani Rose από τον νυν αρραβωνιαστικό της μουσικό Danny Fujikawa, δήλωνε ξανά ως η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο.

H Kate Hudson κάνει το πιο τολμηρό post της ζωής της πίνοντας topless τον καφέ της

Για τα γενέθλια του γιου της, ανήρτησε κοινές φωτογραφίες τους, τις οποίες όμως συνόδεψε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα μιλώντας για όσα τον κάνουν ξεχωριστό: «Γεννημένος μέρα με γεμάτο φεγγάρι, αυτός ο νεαρός άντρας μου έκλεψε την καρδιά. Ξεκαρδιστικός, αγαπητός, ευγενικός, πιστός και ευαίσθητος. Ryder, γλυκιέ μου γιε, αγαπώ που γιορτάζω την ημέρα που γεννήθηκες. Η γέννησή σου άλλαξε για πάντα τις ζωές μας και μας έφερε καθημερινά γέλιο και χαρά».

https://www.instagram.com/p/CnHvxV8JlmT

H ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα για την ιδιαίτερη οικογενειακή συνθήκη, μεγαλώνοντας 3 παιδιά από τρεις διαφορετικούς μπαμπάδες: «Μπορεί εξωτερικά να μην φαίνεται παραδοσιακό, αλλά εσωτερικά, είναι. Αυτή η ενότητα που έχουμε δημιουργήσει με τα τρία παιδιά και τους μπαμπάδες τους, είναι μία ισχυρή ενότητα και είναι δική μας».