Έξι χρόνια μαμά! Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε στον γιο της Δήμο με ένα γλυκό παράπονο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Έξι χρόνια μαμά! Η Σία Κοσιώνη ευχήθηκε στον γιο της Δήμο με ένα γλυκό παράπονο

Η Σία Κοσιώνη είπε «Χρόνια Πολλά» στον μονάκριβο γιο της από το τηλεοπτικό πλατό. Οι ευχές της δημοσιογράφου και οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-γιου.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη αφού ο γιος τους, Δήμος έχει γενέθλια και γίνεται έξι ετών.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρισκόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο στούντιο του ΣΚΑΪ λόγω της εκπομπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 την οποία και παρουσίασε.

Οι on air ευχές της Σίας Κοσιώνη στον γιο της

Λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα και το κλείσιμο της εκπομπής η 43χρονη θέλησε να κάνει μια προσωπική αναφορά, στέλνοντας ευχές στον μονάκριβο γιο της, Δήμο Μπακογιάννη ο οποίος γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2017 σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Παράλληλα η 43χρονη εξέφρασε διακριτικά το «παράπονό της» αφού βρισκόταν στο καθήκον όσο το αγοράκι της γιόρταζε.

«Την άλλη Κυριακή, να είμαστε καλά, θα τα ξαναπούμε για να τελειώσουμε όλες τις εκκρεμότητες. Να πω και χρόνια πολλά στον γιο μου που έγινε έξι χρονών ενώ ήμουν στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και δέχθηκε τις ευχές των παρευρισκομένων στο τηλεοπτικό πλατό.

H παρουσιάστρια έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CxyXjj6LzDX/

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό People, η Σία Κοσιώνη μίλησε για την μητρότητα και τόνισε πως ο ερχομός του γιου της δεν θα στεκόταν εμπόδιο στην καριέρα της στη δημοσιογραφία.

https://www.instagram.com/p/CyGnkkLoDZ_/

«Μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι καλυμμένη και επαγγελματικά.

Δεν θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα στον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει η δημοσιογραφία. Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά.

https://www.instagram.com/p/Cx509xmIAUu/

Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε», είχε αναφέρει η 43χρονη.

Η Σία Κοσιώνη χωρίς το «αυστηρό» κοστούμι είναι η πιο cool μαμά - Η νέα φωτό του γιου της

Η επανεκλογή του Κώστα Μπακογιάννη

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής (08/10) η anchorwoman συνόδευσε τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη στην κάλπη του 1ου Πειραματικού Λυκείου Αθήνας, μαζί με τον γιο τους και τα τρία του παιδιά.

Μεγάλο προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη έδειξαν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων χωρίς ωστόσο να εξασφαλίζει την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και έστειλε ευχαριστίες, ενώ λίγο αργότερα απηύθυνε έκκληση σε όλους τους δημότες να πάνε στην κάλπη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη χαρά και πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω απόψε να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη μας την ομάδα, σε όλους τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου και των διαμερισμάτων. Όλοι δώσαμε την ψυχή μας. Τους είμαι ευγνώμων και θέλω να ξέρουν ένα πράγμα. Ότι αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί και ένα ταξίδι πενταετίας. Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας, συνεργάτες μου, αλλά πάνω απ’ όλα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους κυριολεκτικά εκατοντάδες εθελοντές, αγόρια και κορίτσια που πλαισίωσαν την προσπάθεια μας και μας κάνει υπερήφανους. Και βεβαίως, θέλω να πω ένα πράγμα. Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων. Την επόμενη μια εβδομάδα θέλω να απευθυνθώ σε όλες και σε όλους. Κάθε μέρα, σε κάθε γειτονιά να μιλήσουμε για το σήμερα αλλά και για το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον το οποίο έρχεται με ορμή. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Εγώ είμαι και με την ψήφο σας, θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και για όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και για όσους ψήφισαν κάποιον άλλον, αλλά και για εκείνους που δίστασαν να έρθουν κοντά μας.

«Στις προηγούμενες εκλογές, δεν έκρυψα ποτέ, ούτε στον αέρα, ότι χάρηκα και συγκινήθηκα όταν είδα τον Κώστα να κερδίζει. Κρατάω όμως τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Ανθρώπινα, όλος ο κόσμος νομίζω καταλαβαίνει την ειδική συνθήκη εκείνη τη στιγμή, και νομίζω το αντιμετωπίζει κάπως τρυφερά και γλυκά. Και για να μην πει ο κόσμος κάτι, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο δελτίο του ΣΚΑΪ. Παίζει λιγότερο από αυτό που εδικαιούτο», είχε δηλώσει πρόσφατα η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή «Fay's Time».

«Δεν θέλω να πουλήσω μία ροζ φούσκα. Σε κάθε σπίτι υπάρχουν δυσκολίες»

Η Σία Κοσιώνη σε μια σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της, μίλησε στη Φαίη Σκορδά όπου και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η οικογένειά της:

«Το παιδί είναι το προϊόν της αγάπης μου με τον σύζυγό μου. Για μένα πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά μου. Άλλες φορές έχει προτεραιότητα ο μπαμπάς, άλλες το παιδί, άλλες φορές έχουν προτεραιότητα άλλα παιδιά. Είμαστε μία μεγάλη, πολύπλοκη μεν, οικογένεια δε, με μία σιδερένια αγκαλιά εγώ και ο Κώστας γύρω από τα παιδιά, δεν περνάει κουνούπι.

Υπάρχει και τίποτα εύκολο; Η οικογένεια είναι ένας μηχανισμός αλλά δεν είναι από σίδερο, υπάρχουν άνθρωποι με σώμα, με σώμα, με ψυχή. Πολλές φορές υπάρχουν εντάσεις, συγκρούσεις αλλά υπάρχει πολλή αγάπη.

Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη των σχέσεων του ζευγαριού και ας μην είναι δικά μου όλα τα παιδιά, τα νιώθω σαν δικά μου παιδιά. Σημασία έχει να κρατάω δυνατά το χέρι του Κώστα και εκείνος το δικό μου, δεν έχουμε αφήσει ποτέ ο ένας το χέρι του άλλου και στις μεγαλύτερες δυσκολίες.

Τίποτα δεν είναι εύκολο, όλα αυτά έχουν δουλευτεί με υπομονή πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πολύ υπερήφανη και εγώ και ο Κώστας γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει στην οικογένειά μας, με κόπο και πολλή αγάπη», σημείωσε η Σία Κοσιώνη που γνωρίζει, όπως διευκρίνισε, ότι δεν ζει σε κάποια ροζ φούσκα.

Δεν θέλω να πουλήσω μία ροζ φούσκα. Σε κάθε σπίτι υπάρχουν δυσκολίες. Το αποτέλεσμα στο δικό μας δεν ήρθε εύκολα και ούτε παραμένει εύκολο, κάθε μέρα θέλει προσπάθεια.

Ο Κώστας δίνει τα τελευταία χρόνια ένα τρομερό αγώνα, έχει δώσει μια τρομερή μάχη, είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ σκληρά, τα μεγάλα παιδιά μπαίνουν στην εφηβεία, υπάρχουν δυσκολίες της καθημερινής ζωής. Όσο τα χέρια μένουν ενωμένα, όλα γίνονται».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της δημοσιογράφου με τον γιο της.

Πηγή κεντρικής: siakossioni