Κατσούλης-Mπάρτζης: Aπό τον τελικό του Survivor στην αυτοδιοίκηση και ένα ήταν το πιο εύστοχο σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κατσούλης-Mπάρτζης: Aπό τον τελικό του Survivor στην αυτοδιοίκηση και ένα ήταν το πιο εύστοχο σχόλιο

Τον Σάκη Κατσούλη ο κόσμος δεν τον έβγαλε νικητή μόνο στο Survivor αλλά τον έκανε και περιφερειακό σύμβουλο στις φετινές εκλογές.

Ο Σάκης Κατσούλης μετά τη μεγάλη δεύτερη νίκη του στο Survivor Αll Star είχε ανακοινώσει πως θα συμμετείχε στις φετινές περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Βέβαια, στην αρχή η υποψηφιότητά του ήταν στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη για τον δυτικό τομέα της Αθήνας, αλλά μετά την απόσυρσή του, εκείνος συνέχισε με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Σάκης Κατσούλης τώρα και περιφερειακός σύμβουλος

Ύστερα, λοιπόν από τα χθεσινά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Νίκος Χαρδαλιάς εξελέγη - χωρίς να χρειαστεί να πάει σε 2ο γύρο - νέος Περιφερειάρχης Αττικής. Μαζί με αυτόν εξελέξη και ο Σάκης Κατσούλης περιφερειακός σύμβουλος, μιας και για τον δυτικό τομέα Αθηνών κατάφερε να βγει τέταρτος με κάτι παραπάνω από 6000 ψήφους.

Ο ίδιος είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Κυριακής για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ πάντα δίπλα του ήταν και το κορίτσι του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τον καμαρώνει. Και παρότι η ψήφος είναι μυστική, πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν στον πρώην παίκτη του Survivor φωτογραφίες με τα ψηφοδέλτιά τους και την ψήφο τους σε αυτόν.

Με το που ανακοινώθηκαν δε τα αποτελέσματα, ο Σάκης Κατσούλης - ο οποίος πλέον θα έχει και νέα καθήκοντα πέρα από τις επιχειρήσεις του - θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον ψήφισε με ακόμα ένα post του στο Instagram, στο οποίο έγραφε: «Άλλο ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε επιτυχημένα στο τέλος του!! Οφείλω τα πάντα σε εσάς!! Για ακόμα μία φορά το «ευχαριστώ» έγινε μια μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω!! Από αύριο ξεκινάει η πραγματική δουλειά όμως! Προχωράμε μαζί... Έγινε η φράση μας και θα παραμείνει! Γιατί ΜΟΝΟ όλοι μαζί μπορούμε...».

386883428_1669632676878357_5333454783992051056_n.jpg

Και ο Νίκος Μπάρτζης στην τοπική αυτοδιοίκηση!

Την σκέψη που είχε ο Σάκης Κατσούλης βέβαια, να ασχοληθεί με τα κοινά, είχε και ο μεγάλος αντίπαλός του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Νίκος Μπάρτζης. Εκείνος, ωστόσο επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές για τον Δήμο Βέλου - Βόχας.

Ο ίδιος είχε κάνει την εξής ανακοίνωση για την απόφασή του: «Όσο μακριά και αν φτάσεις, όσο ψηλά και αν ανεβείς πάντα αυτό που θα σε κρατά στα εύκολα και στα δύσκολα είναι οι ρίζες σου, ο τόπος σου και οι δικοί σου άνθρωποι. Η στήριξη που έλαβα στο Survivor είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακώ στις δημοτικές εκλογές. Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου για να ανταποδώσω την αγάπη που δέχτηκα. Ο Θανάσης Μανάβης είναι παλιός και καλός μου φίλος, αυτοδημιούργητος και αγωνίστηκε και αυτός όπως και εγώ να φτάσει μέχρι εδώ. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και για το λόγο αυτό αποφάσισα να κάνω τα πρώτα βήματα μαζί του, στην νέα αυτή πρόκληση, στο δήμο Βέλου – Βόχας, γιατί πιστεύω απόλυτα ότι θα δώσουμε ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο Ζευγολατιό, το Βέλο, το Βραχάτι και σε όλα τα χωριά μας. Μαζί με τον Θανάση κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, για μία ζωή όμορφη για τους νέους που πρέπει να μείνουν στον τόπο τους και να έχουν ευκαιρίες να πετύχουν τους στόχους τους. Το αληθινό έπαθλο θα είναι να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

https://www.instagram.com/p/CvfBvjroWYy/

Και σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα ο υποψήφιος δήμαρχος, ο κύριος Μανάβης, με τον συνδυασμό του οποίου κατέβαινε και ο φιναλίστ του Survivor All Star, κατάφερε να εκλεγεί νέος δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή κι έτσι ο Νίκος Μπάρτζης συγκεντρώνοντας λίγο παραπάνω από 900 ψήφους είναι πλέον και δημοτικός σύμβουλος. Μάλιστα, ο ίδιος το πανηγύρισε τόσο ο ίδιος στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου όσο και οι φίλοι του, οι οποίοι βγήκαν με μηχανάκια και σημαίες στους δρόμους της περιοχής.

«Επιτέλους δε χρεωνόμαστε 1,24€ ανά ψήφο!»

Το μόνο σίγουρο είναι πως τελικά η δημοφιλία των δύο παικτών τους βοήθησε πολύ και στην εκλογή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού φαίνεται πως η αγάπη που τους έδειξε ο κόσμος δεν έμεινε μόνο στο παιχνίδι αλλά μετατράπηκε και σε ψήφο «εμπιστοσύνης» στις εκλογές.

Πάντως το πιο εύστοχο σχόλιο το έκανε ένας follower του Σάκη Κατσούλη στο Instagram, ο οποίος του έστειλε το ψηφοδέλτιό του την ώρα που τον ψήφιζε γράφοντάς του: «Επιτέλους!!! Σήμερα ψηφίζουμε Σάκη Κατσούλη, χωρίς να χρεωνόμαστε 1,24€ ανά ψήφο!!!».

368558811_889943732710485_5773089446783762626_n.jpg

Μήπως τελικά κι αυτός ήταν ένας λόγος να ψηφίσουν αβίαστα τους αγαπημένους τους παίκτες στον δήμο και την περιφέρεια παρότι ήταν η πρώτη φορά που κατέβαιναν υποψήφιοι; Όπως και να έχει και οι δυο τους θα ασχοληθούν με τα κοινά, κάτι που ήθελαν πολύ να κάνουν για να επιστρέψουν την αγάπη που έλαβαν.