Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκαναν το challenge της επόμενης τριετίας και έρχονται μωρά

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκαναν το challenge της επόμενης τριετίας και έρχονται μωρά

Σάκης και Μαριαλένα μοιράζονται το ίδιο σπίτι από το 2021 όταν επιστρέφοντας από το Survivor κατάλαβαν πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο.

Μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο, δύο έπαθλα στο Survivor και μια σχέση πια ακλόνητη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης ετοιμάζεται για την περιφεριακές εκλογές του Οκτωβρίου στις οποίες κατεβαίνει και ως υποψήφιος στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

Και μπορεί ο Σάκης να ανακοινώνει τη μία επιχειρηματική κίνηση μετά την άλλη, όμως η Μαριαλένα έχει στο μυαλό της την επόμενη τριετία.

Το challenge στο Tik Tok πρόδωσε το μέλλον

Ένα challenge στο Tik Tok λοιπόν έβαλε το ζευγάρι σε σκέψεις, μιας και όσες φορές και να το έχει πραγματοποιήσει η Μαριαλένα, σε όλες βλέπει το ίδιο αποτέλεσμα: τα χρόνια που έρθουν θα φέρουν εγκυμοσύνες και μωρά.

Και επειδή ήθελε να τσεκάρει αν βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, η Μαριαλένα έβαλε και τον Σάκη στο challenge μόνο που στο δικό του μέλλον δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.

Πάντως, ο Σάκης έχει μιλήσει πολλές φορές για την ελπίδα του να αποκτήσει σύντομα ένα μωρό με τη Μαριαλένα.

379404340_2273632343027261_2827358048712721379_n.jpg

Μιλώντας στο Happy Day, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια και ανέφερε πως ιδανικά θα ήθελε στο μέλλον 3 παιδιά με την αγαπημένη του. Αν και δεν ξέρει αν η Μαριαλένα θα ήθελε να αποκτήσει τόσα παιδάκια, ο νικητής του Survivor δεν παύει να κάνει σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε Σάκη Κατσούλη: «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος»;

https://www.instagram.com/p/Cv0KZbTs-w3/

Όσον αφορά τον γάμο, ο Σάκης είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Ο γάμος είναι απλά μια ταμπέλα που μπαίνει για την ολοκλήρωση της σχέσης. Εμείς νιώθουμε πολύ καλά μεταξύ μας και νομίζω ότι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία σε κάθε ζευγάρι. Είμαστε μαζί αρκετά χρόνια, έχει δοκιμαστεί η σχέση μας σε πολλά επίπεδα, οπότε ό,τι έρθει από εδώ και πέρα είναι ευπρόσδεκτο. Γιατί όχι ένα παιδί και ένας γάμος»;

Από τη μεριά της η Μαριαλένα έχει τονίσει:

«Το πότε θα γίνει ο γάμος εξαρτάται από τον Σάκη, διότι ακόμα δεν έχει κάνει κανονική πρόταση. Αλλά κι εγώ θεωρώ τον γάμο απλά ως μία διαδικασία που πρέπει να γίνει, για να πάρεις την ευλογία του Θεού. Από κει και πέρα, είμαστε πολύ καλά και δεν χρειάζεται να μπει η ταμπέλα ότι είμαστε παντρεμένοι για να το αποδείξουμε. Λογικά πρώτα θα έρθει το παιδάκι και μετά ο γάμος, θα πάμε για γαμοβάφτιση».

Ο νικητής του Survivor Σάκης Kατσούλης θέλει 3 παιδιά με την Μαριαλένα (video)