Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αρνητής της κακοκαιρίας και η αντίδραση ήταν αναμενόμενη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αρνητής της κακοκαιρίας και η αντίδραση ήταν αναμενόμενη

H Mαριαλένα Ρουμελιώτη κόντρα στην κακοκαιρία Daniel δημοσίευσε κάποια βίντεο από τις διακοπές της με κάποιους από τους followers να δυσαρεστούνται.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε σε πρόσφατη ανάρτησή της πως το φετινό καλοκαίρι ήταν ένα από τα πιο όμορφα της ζωής της. Και πώς να μην ήταν άλλωστε, αφού μετά από 6 μήνες που πέρασε παρέα με τον αγαπημένο της, Σάκη Κατσούλη, ξανά στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, δέθηκαν ακόμα περισσότερο και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν όλες τις κακουχίες του παιχνιδιού χωρίς να φθαρεί η σχέση τους. Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης ήταν και ο μεγάλος νικητής φέρνοντας το έπαθλο στο σπίτι τους.

https://www.instagram.com/p/Cv0KZbTs-w3/

Η ανάρτηση και τα αρνητικά σχόλια

Στην πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα, για να υποδεχθεί τον Σεπτέμβριο και το φθινόπωρο η ίδια δημοσίευσε κάποιες στιγμές της με τον Σάκη Κατσούλη από τις διακοπές τους, στις οποίες «δάμαζαν» τα κύματα, ενώ έγραψε στη λεζάντα:

«Στην Αθήνα μπορεί να βρέχει εγώ είμαι σε mood.. «36 Αυγούστου παίζοντας με τα κύματα!».

Νομίζω πως φαίνεται το πόσο τα φοβάμαι..Στην πρώτη φάση απλά τρέχω να σωθώ..
Στην δεύτερη φάση είμαι με τον Σάκη και προσπαθώ να είμαι κουλ..Στην Τρίτη φάση κάνω την πιο αποτυχημένη βουτιά εβερ..Και στην Τετάρτη αποτυπώνεται το πως ήταν το καλοκαίρι μου! #NOT Ήταν ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής μου, με σένα στο πλευρό μου πάω παντού και πάντοτε!».

https://www.instagram.com/p/Cw0BA80sH2-/

Ωστόσο, η φράση που χρησιμοποίησε για τις βροχές στην Αθήνα, η πρώην παίκτρια του Survivor - όπως και η συγκεκριμένη ανάρτηση - έγιναν πριν από δύο μέρες, όταν η κακοκαιρία Daniel έπληττε πολλές περιοχές της Ελλάδας με κύριο επίκεντρο την Θεσσαλία. Αυτός ήταν και ο λόγος που κάποιοι από τους followers της δεν έκρυψαν στα σχόλια τη δυσαρέσκειά τους, όπως θα δεις.

Παρ' όλα αυτά, αρκετοί ήταν και αυτοί που υποστήριξαν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναφέροντας πως είναι δικαίωμα του καθένα να δημοσιεύει χαρούμενες προσωπικές στιγμές στο προφίλ του στα social media, χωρίς να πρέπει να νιώθει τύψεις γι' αυτό.

Το ταξίδι στην Κύπρο

Πέρα από αυτό το συμβάν όμως, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, όπως αποκάλυψαν στα social media ταξίδεψαν στην Κύπρο, όπου μάλιστα συνάντησαν και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, στο μεσοδιάστημα της των γυρισμάτων της ταξιδιωτικής εκπομπής που κάνει, το Passenger.

Αργότερα, ο Σάκης Κατσούλης δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες από ένα άδειο μαγαζί αναφέροντας πως πολύ θα ήθελε να ανοίξει και στην Κύπρο ένα αντίστοιχο καφέ όπως αυτό που έχει στην Αθήνα, καθώς του αρέσει πάρα πολύ όταν βρίσκεται εκεί.

Σε συνέντευξή του, μάλιστα στην Κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» τον Ιούλιο που πέρασε είχε αναφερθεί στο Survivor αλλά και στον Μάριο Πρίαμο με τον οποίο αποκάλυψε ότι σκέφτονταν να συνεργαστούν επαγγελματικά. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Μου έλειψαν πάρα πολύ, πρώτα η οικογένειά μου και αμέσως μετά οι επιχειρήσεις μου. Σίγουρα θα κάνω κάποιες επενδυτικές κινήσεις βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτά τα μαγαζιά. Ετοιμάζω και κάτι καινούργιο. Συζητάω και με Μάριο Πρίαμο. Σκεφτόμαστε κάποια πράγματα, μου αρέσει πολύ η Κύπρος. Μακάρι να παν όλα καλά».

Επομένως, ίσως το ταξίδι του στην Κύπρο να μην ήταν μόνο αναψυχής αλλά να είχε και επαγγελματικό χαρακτήρα, όπως και η συνάντησή του με τον πρώην συμπαίκτη του.

https://www.instagram.com/p/CvnWAnPsapz/