Ο εφιάλτης στο Ναυάγιο ξεκίνησε με ένα μυστικό του Στάνκογλου και την εγκυμοσύνη της Παντούση

Κατερίνα Μπούσιου
Ο εφιάλτης στο Ναυάγιο ξεκίνησε με ένα μυστικό του Στάνκογλου και την εγκυμοσύνη της Παντούση

Θα είναι τελικά μόνο ήρωας ο Γιάννης Στάνκογλου στη σειρά «Το Ναυάγιο»;

Ο «Φοίνιξ» ξεκινά απόψε το δραματικό του ταξίδι στη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο», αλλά δεν θα έχει μόνο τραγωδία η εξέλιξη. Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αναστασία Παντούση οδεύουν σε έναν δύσκολο δρόμο με μία εγκυμοσύνη και ένα κρυφό μυστικό.

«Στα γυρίσματα φοβήθηκα, ήταν πολύ απαιτητικά»

Σήμερα ξεκινά επί της ουσίας το μοιραίο τηλεοπτικό του ταξίδι ο «Φοίνιξ» στη σειρά του Mega «Το Nαυάγιο». Όλοι οι ήρωες αναμετρούνται με τη μοίρα τους. Αυτός ο σεναριακός εφιάλτης με τα δύσκολα γυρίσματα που έγιναν στη θάλασσα, ήταν και μία πρόκληση για τους ηθοποιούς που συμμετείχαν. Μας το αποκάλυψαν σήμερα μιλώντας για τις δυσκολίες τους, με την Αναστασία Παντούση η οποία υποδύεται την Ειρήνη να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενη για τη σειρά, αλλά στα γυρίσματα του ναυαγίου, φοβήθηκα. Ήταν απαιτητικά. Η ζωή της Ειρήνης αλλάζει. Φεύγει το χαμόγελο από τα χείλη της».

Η Ειρήνη με τον σύντροφό της Απόστολο, ο Πέτρος ο οποίος το έσκασε από την Κρήτη για να γλιτώσει τη σύλληψή του, η Λίνα, ο Κυριάκος, ο Βασίλης και η Ασημίνα, ο Μάκης, πρόσωπα που δεν γνωρίζονται, ενώνονται με μία κοινή μοίρα. Μέχρι το επεισόδιο της Τετάρτης όπου ολοκληρώνεται η τραγωδία και ανοίγει ένα νέο σκοτεινό, αλλά και με αρκετές φωτεινές πτυχές, κεφάλαιο της τηλεοπτικής ιστορίας.

https://www.instagram.com/reel/CxIloA8sAxO/

Όσοι καταφέρουν να επιζήσουν θα κάνουν μία νέα ζωή, χωρίς να μπορούν εύκολα να αποτινάξουν από πάνω τους τις θλιβερές μνήμες. Ο Γιάννης Στάνκογλου ως Ιπποκράτης και αξιωματικός του Λιμενικού, φαινομενικά θα μοιάζει ως ήρωας, αφού θα καταφέρει να διασώσει κάποιους από τους επιβάτες. Μεταξύ των οποίων και η Ειρήνη. Η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζει πως είναι έγκυος.

«Το Ναυάγιο» πριν καν προβληθεί έφερε αναστάτωση στο Twitter με Παντούση, Χρυσοστόμου και Στάνκογλου

https://www.instagram.com/p/Cx7iIkXKHYj/

Ο Ιπποκράτης όμως έχει και μία σκοτεινή πλευρά. Γιατί θα προσπαθήσει να καλύψει ευθύνες και την υπατιότητα του καπετάνιου. Με δόλιους σκοπούς. Βέβαια ο έρωτας με την Ειρήνη, ίσως αλλάξει τις προτεραιότητές του. Μέχρι να δούμε και το παρελθόν που κρύβει ο θάνατος της γυναίκας του. Η Ειρήνη μαζί του, μάλλον θα ζήσει έναν δεύτερο εφιάλτη, εντελώς διαφορετικό από τον πρώτο.

https://www.instagram.com/reel/Cx2cMuYI8L_/