Ο έρωτας στα χρόνια της Μάγισσας: Η «Σταχτοπούτα» Θεοφανώ γίνεται ζευγάρι με τον Μάρκο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο έρωτας στα χρόνια της Μάγισσας: Η «Σταχτοπούτα» Θεοφανώ γίνεται ζευγάρι με τον Μάρκο

Μετά τη σύγκρουση με τη Μεταξία η Έλλη Τρίγγου αφήνεται σε έναν μεγάλο και κρυφό έρωτα στη Μάγισσα. 

Πολλά τα μυστικά, αρκετές οι κόντρες στη Μάγισσα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα και του μεγάλου έρωτα. Κρυφός, παράνομος και επικίνδυνος στις περισσότερες περιπτώσεις. Η Θεοφανώ - Έλλη Τρίγγου μετά την σύγκρουση της με τη γυναίκα του Μάρκου δεν θα μπορέσει να ανστισταθεί στον έρωτά του. Τι θα προκύψει όμως εξαιτίας του;

Μετά το κρυφό ειδύλλιο Τζανή και Μεταξίας, ήρθε η ώρα της Θεοφανώς και του Μάρκου

Η Μάγισσα αφήνει για λίγο κατά μέρος σεναριακά τις πολεμικές συγκρούσεις και τα μεγάλα μυστικά και δίνει χώρο στον έρωτα. Ήδη στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον κρυφό έρωτα του Τζανή με τη νύφη του Μεταξία. Και αυτή η ανατροπή έφερε ποικίλα σχόλια στο Twitter με την αρκετά τολμηρή ερωτική σκηνή τους.

magissa3.png

Η Μεταξία Λάσκαρη προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει την εξουσία της στον πύργο. Και επειδή η δύναμή της είναι ελάχιστη, γιατί τον πρώτο λόγο τον έχει η πεθερά της Κατερίνα Λέχου, ξεσπά στον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί. Στη Θεοφανώ. Συνεχίζει να τη θεωρεί υπεύθυνη για όλα και φυσικά ζηλεύει την αδυναμία του συζύγου της και την κάλυψη του μπαμπά Λάσκαρη σε ό,τι και αν κάνει.

Η σημερινή σκηνή που της πατά το πόδι θυμίζει Σταχτοπούτα. Μόνο που αυτό το παραμύθι στη Μάγισσα εκτός από κακούς δράκους, έχει και έναν πρίγκιπα.

magissa.jpg

Οσονούπω θα δεις τον Μάρκο και τη Θεοφανώ να γίνονται κρυφό ερωτικό ζευγάρι. Ήδη έχουμε δει την πολύ ωραία τηλεοπτική χημεία που έχει η Έλλη Τρίγγου με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, οπότε φαντάζεσαι τη συνέχεια.

Η Έλλη Τρίγγου αντέδρασε με το πιο επικό σχόλιο βλέποντας το πρώτο επεισόδιο της Μάγισσας

https://www.instagram.com/p/CxvqqdfIVmB/

Βέβαια οι ερωτικές ιστορίες πάντα λειτουργούν ως μαγνήτης στον τηλεθεατή. Και αυτή τη στιγμή αυτό το push, το χρειάζεται η σειρά.

Οι φανς στο Twitter πάντως υποψιάζονται και έναν κρυφό πόθο ανάμεσα στον Κανέλλο (Νίκο Ψαρρά) και τη Δαμιανή (Κατερίνα Λέχου). Δύσκολα ωστόσο πιστεύουμε ότι θα προκύψει κάτι μεταξύ τους. Η Δαμιανή δύσκολα θα απαρνηθεί τον Γιώργο Γάλλο. Ακόμη και αν έχει αφορμές και αιτία να το κάνει.