Πώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να δακρύσει στο The 2Night Show

Πώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να δακρύσει στο The 2Night Show

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη ζωή της, τη σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά παρέδωσε και μαθήματα... υποκριτικής στον παρουσιαστή του The 2Night Show!

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου , στο επεισόδιο του The 2Night Show, το οποίο προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για την οικογένειά της, τη ζωή με τα δύο της παιδιά, τη σειρά «Ο Πρώτος από μας», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στο κλάμα που πλέον της είναι εξαιρετικά εύκολο.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Αθηνά μίλησε για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ο Πρώτος από μας» σε σκηνές που έχει χρειαστεί να κλάψει το έχει κάνει πολύ εύκολα. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας αρχικά να «εκπαιδευτεί» και ο ίδιος στο κλάμα, τελικά, έκανε την γνωστή ηθοποιό να δακρύσει.

Εξαιρώντας τους πρώτους ρόλους της καριέρας της (Παρθεναγωγείο, Η ζωή της άλλης), η Οικονομάκου τόνισε ότι ο ρόλος της στη σειρά «Ο Πρώτος από μας» είναι αρκετά διαφορετικός από τους προηγούμενους ρόλους της και πολύ απαιτητικός, αφού υπάρχει αρκετή εναλλαγή συναισθημάτων και την έχει κάνει να κλάψει μέχρι και 10 ώρες.

Για τη σειρά και την ευαισθησία που της δημιουργεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και βαθιά δραματικό σε πάρα πολλές στιγμές. Σε παίρνουν τα ζουμιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις. Επειδή είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο -ακόμα και σε κηδεία να πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις έστω από την ανάγκη σου να το ξορκίσεις- έτσι γίνεται και στη σειρά. Εκεί που είναι ακραία δραματική σκηνή, κάτι συμβαίνει με αυτούς τους έξι ανθρώπους και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια».

Κεφάλαιο οικογένεια

Μιλώντας για τη σχέση της με τη μητρότητα, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε λόγο για δυσκολίες, φόβους και ενοχές. Συγκεκριμένα, είπε «Στο πρώτο παιδί δυσκολεύτηκα πολύ γιατί δεν είχα εμπειρία, είχα φόβο και ενοχές. Στο δεύτερο τα είχα καταπολεμήσει όλα και ήταν πιο εύκολα». Ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε «Με τον Φίλιππο ήμασταν τυχεροί, γιατί τα παιδιά ήρθαν πάρα πολύ ομαλά στη ζωή μας. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνω τρίτο παιδί».

Η Αθηνά Οικονομάκου προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στους ποικίλους ρόλους στη ζωή της, καταφέρνοντας να είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός, επιχειρηματίας, μητέρα αλλά και σύντροφος. Μάλιστα, με τον αγαπημένο τη, Φίλιππο Μιχόπουλο, γιόρτασαν πριν από μερικές μέρες την επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου.

Oι δυο τους παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο στις 6 Οκτωβρίου 2018, στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί εκεί ο επιχειρηματίας. Παρών ήταν και ο τότε δύο ετών γιος τους, Μάξιμος. Λίγο πριν γεννήσει τον γιο τους όμως και ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε και τον πολιτικό της γάμο με τον άντρα της ζωής της, στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Γύθειο.

https://www.instagram.com/p/Bov98Skl3gJ/

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι στο Παρίσι με τα παιδιά της και οι fans ανησυχούν για έναν σημαντικό λόγο

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv