«Την άλλαξες την ιστορία 100%» είπαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και η νέα της εμφάνιση το αποδεικνύει

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Την άλλαξες την ιστορία 100%» είπαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και η νέα της εμφάνιση το αποδεικνύει

Στην πρόσφατη έξοδό της η Ιωάννα Παλιοσπύρου φορώντας ένα σέξι μπλε κοστούμι δεν θύμιζε σε τίποτα τα όσα έχει περάσει κι οι followers της την αποθέωσαν.

H Iωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, έχει «ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της» και έχει αναθεωρήσει πλήρως τη ζωή της. Πλέον η ίδια ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά - όχι επιφανειακά - και έχει στόχο να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο με αυτήν ή ανθρώπους που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη, όπως είχε χρειαστεί κι εκείνη τότε. Γι' αυτό έχει δημιουργήσει το δικό της ίδρυμα για εγκαυματίες, το Ioanna Paliospirou Foundation, και κάνει τα δικά της podcasts που στόχο έχουν να ενδυναμώσουν κάθε ακροατή που περνάει κάτι δύσκολο στη ζωή του.

paliospirou.joanna_367466055_18361813582068186_7068331044624674153_n.jpg

Η βραδινή έξοδος και η σέξι εμφάνιση της Ιωάννας

Η ίδια έχει ήδη κάνει περίπου 18 με 20 χειρουργεία, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ωστόσο η αποκατάσταση των τραυμάτων της δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Παρ' όλα αυτά η εμφάνισή της, ύστερα και από την πρόσφατη βραδινή της έξοδο δεν θύμιζε σε τίποτα ένα κορίτσι που έχει δεχθεί μια τέτοια επίθεση, όπως εκείνη.

Το εντυπωσιακό outfit

Η Ιωάννα, όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από τη βραδιά, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μπλε glitter κοστούμι με σορτς και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Tα αποθεωτικά σχόλια των followers της

Οι followers της έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτησή της πόσα βήματα έχει καταφέρει να κάνει τα τελευταία χρόνια αλλά και πόσο όμορφη έδειχνε μέσα στο μπλε της κοστούμι. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως αν δεν γνώριζαν την ιστορία της, βλέποντας αυτή της την εμφάνιση δεν θα καταλάβαιναν κάποια διαφορά με το πριν, πράγμα που βέβαια σημαίνει ότι και με την βοήθεια της ιατρικής η Ιωάννα σχεδόν έχει πάρει πίσω τη ζωή της. Πολλές ήταν και οι γυναίκες που της σχολίασαν πως η ιστορία της και η στάση της απέναντι σε όλο αυτό που πέρασε είναι παράδειγμα ζωή και δύναμης γι' αυτές.

Η φίλη της πάντα στο πλευρό της

Και η πολύ καλή της φίλη πλέον, η Αννίτα Ναθαναήλ την αποθέωσε με το σχόλιό της. Οι δυο του ήρθαν πιο κοντά, όταν εκείνη αποφάσισε να στηρίξει την Ιωάννα σε όλον αυτόν τον «Γολγοθά» που είχε να περάσει κι από τότε είναι αχώριστες.

368344580_634335065560469_1788097796612615999_n.jpg

Η αλλαγή στα μαλλιά

Πολλοί από τους followers της Ιωάννας Παλιοσπύρου σχολίασαν και το πόσο της πάει το νέο της look όσον αφορά τα μαλλιά της. Η ίδια πλέον τα έχει αφήσει αρκετά μακριά, όπως είδες και πιο πάνω στις φωτογραφίες από την έξοδό της, ενώ έχει επιλέξει ένα πιο γλυκό - καστανόξανθο - χρώμα για τα μαλλιά της σε σχέση με το σκούρο καστανό που είχε πιο πριν.

Μαζί με τα εγκαύματα σε όλο της το σώμα η Ιωάννα είχε να αντιμετωπίσει και κάποιες περιοχές στο κεφάλι της, όπου τα μαλλιά της δεν υπήρχαν πια αφού ήταν κι αυτές εγκαυματικές περιοχές. Έτσι είχαμε δει να εμφανίζεται αρχικά με μια ξανθιά περούκα, ενώ στη συνέχεια τα άφησε να μακρύνουν κρατώντας το φυσικό της χρώμα που είναι το καστανό. Αν και στην αρχή, όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη δεν μπορούσε να συνηθίσει αυτή την αλλαγή, αφού πριν την επίθεση είχε επιλέξει να τα έχει για χρόνια ξανθά τα μαλλιά της τελικά φαίνεται πως άρχισε να συνηθίζει αυτή την αλλαγή και να αγαπά το καστανό χρώμα των μαλλιών της, το οποίο όπως όλοι είπαν της πηγαίνει πολύ.

Η ίδια μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς τη βοήθησε ένας από τους γιατρούς της να ξαναβγάλει μαλλιά στα σημεία που δεν υπήρχαν.

«Υπέροχος γιατρός! Πήραμε το ρίσκο και το αποτέλεσμα είναι άψογο! Είμαι τόσο χαρούμενη! Στη συνέχεια θα κάνω και hair tattoo» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ανάρτησή της.