Η chaser Μαρία Μάρκου θέλει να γίνει μαμά και δεν θέλει να γίνει ποτέ το second best στην τηλεόραση

Κατερίνα Μπούσιου
Η chaser Μαρία Μάρκου θέλει να γίνει μαμά και δεν θέλει να γίνει ποτέ το second best στην τηλεόραση

«Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Θα ήταν προτεραιότητά μου να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν θα ήθελα να αναπαράξω ντε και καλά το DNA μου, δεν πιστεύω αποκλειστικά σε αυτό». Η Μαρία Μάρκου σε μία συνέντευξη - μάθημα προς επίδοξους celebrities και λοιπούς συνεντευξιαζόμενους. 

Η Μαρία Μάρκου είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για το πώς εκφραζόμαστε για τον εαυτό μας δημόσια. Τι εννοούμε; Τη σαφήνεια και την ειλικρίνεια που ένωσε στην πρόσφατη αποκαλυπτική της συνέντευξη, μιλώντας για την ευτυχία, το μαύρο στη ζωή της, το τραγούδι, τους αφορισμούς και τους ακραίους χαρακτηρισμούς αλλά και την επιθυμία να γίνει μητέρα. Η Chaser δηλώνει ερωτευμένη και αφήνει τους άλλους να την επιλέγουν.

https://www.instagram.com/p/CeBkdC1oiU2/

«Δεν θα έμπαινα ποτέ σε σύγκριση με το original. Δεν θέλω να είμαι το second best»

Λέω πως η αγαπημένη Chaser, η μυστηριώδης «Γυναίκα με τα μαύρα» Μαρία Μάρκου είναι υπόδειγμα συνεντευξιαζόμενης, γιατί απαντά σε όλα, σεβόμενη τις ερωτήσεις και δίνοντας μας ξεκάθαρη άποψη για το τι σκέφτεται και ποια είναι. Δίχως φίλτρα. Και σε μία εποχή που τα φίλτρα στον λόγο και στην εικόνα έχουν δημιουργήσει μία πλαστή πραγματικότητα.

Τα στοιχεία της προσωπικότητάς της, μας τα είχε δώσει με γενναιοδωρία η Μαρία Μάρκου και στην αποκλειστική της συνέντευξη στο Queen. gr πριν από μερικούς μήνες.

Stop ο χρόνος: Η Μαρία Μάρκου δηλώνει εθισμένη στη γνώση, μιλάει για τον έρωτα & καταρρίπτει cliché

Στην σημερινή της συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και στην Αφροδίτη Γραμμέλη, η γυναίκα με τα μαύρα μας έδωσε μία ακόμη προσωπική διάσταση μιλώντας για τα πολλαπλά ταλέντα της.

Να σου θυμίσω πως, είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Ανάμεσα σε άλλα, έχει κάνει μεταπτυχιακό στο εθνικό και ενωσιακό δίκαιο και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και μάλιστα πρόσφατα ανέλαβε τη Διεύθυνση της αγροτικής πολιτικής -ένα καίριο και υπεύθυνο πόστο.

https://www.instagram.com/p/CgGv566oNKt/

Η chaser μίλησε αρχικά για την αγάπη της για την τηλεόραση. Και η άποψή της είναι αυτή που με βρίσκει σύμφωνη: «Την τηλεόραση την αγαπώ, τη σέβομαι και την τιμώ, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, με έχει ξεκουράσει, με έχει ψυχαγωγήσει, με έχει παρηγορήσει. Πιστεύω ότι υπάρχουν εκπομπές για όλα τα κοινά και για όλα τα γούστα και με ενοχλεί πάρα πολύ που κάποιοι την αφορίζουν οριστικά. Δεν πιστεύω στο δόγμα και στη θεωρία των δύο άκρων το «είναι καλή ή κακή». Είναι και καλή, είναι και κακή, είναι και τα πάντα. Είναι κάτι που το σπούδασα και έκανα διδακτορικό πάνω σε αυτό».

Στην ερώτηση για το αν θα παρουσίαζε ποτέ μία εκπομπή τύπου YFSF η Μάρκου ήταν κάθετη και αφοπλιστική: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε σύγκριση με το original. Δεν θέλω ποτέ να είμαι ποτέ το second best. Αυτό το προϊόν το έχει φτιάξει η Μαρία Μπεκατώρου με τον καλύτερο τρόπο».

https://www.instagram.com/p/CyD5zAAom7_/

Εκεί που μας «κέρδισε» ήταν και στην άποψή της για την μητρότητα: «Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω παιδιά. Αλλά θα ήταν προτεραιότητά μου να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν θα ήθελα να αναπαράξω ντε και καλά το DNA μου, δεν πιστεύω αποκλειστικά σε αυτό. Όλοι πιστεύουν ότι έχουν το καλύτερο DNA. Έχω ένα καλό DNA. Δεν έχω το καλύτερο».

H ερώτηση είχε προκύψει αφού μας είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη: «Εξακολουθώ να αγαπώ πολύ και να αγαπιέμαι. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Είμαι εκεί που θα ήθελα να είμαι. Αφήνω τους άλλους να με επιλέξουν».

Τέλος, (δεν χορταίναμε να την ακούμε) μας αποκάλυψε ένα ακόμη ταλέντο της: «Δεν έλεγα μικρή ότι θέλω να γίνω δικηγόρος ή γιατρός που έλεγαν άλλα παιδιά. Ήμουν κοντά στη μουσική, ήμουν πιανίστρια και στη σχολική χορωδία. Θα μπορούσα να γίνω καλή τραγουδίστρια. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Τραγουδάω πολύ και συναναστρέφομαι με μουσικούς και νομίζω ότι θα ήμουν μία εξαιρετική τραγουδίστρια λαϊκού ρεπερτορίου. Το αγαπημένο μου τραγούδι; Αυτό που λέει «Αυτά τα χέρια είναι δικά σου και τα έχεις στείλει για να με δικάσουν».