Οι Chasers ετοιμάζονται για πρεμιέρα και ήδη η Μαρία Μπεκατώρου μεταμορφώθηκε σε Super Woman

Οι Chasers ετοιμάζονται για πρεμιέρα και ήδη η Μαρία Μπεκατώρου μεταμορφώθηκε σε Super Woman

Το new entry του παιχνιδιού, Νικόλας Παχής, ήδη έγινε trend, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου, η Γυναίκα με τα Μαύρα, το Γεράκι, το Βουνό και ο Αδέκαστος Επιθεωρητής έκαναν αίσθηση με τα animation λίγο πριν την πρεμιέρα. 

Το «The Chase» επιστρέφει δυναμικά για να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν την επιτυχία του και αυτή τη φορά η Μαρία Μπεκατώρου, οι 4 γνωστοί μας Chasers αλλά και το new entry, Νικόλας Παχής εμφανίζονται στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Mega ως οι σούπερ ήρωες της γνώσης. Το super αγόρι, ήδη έχει γίνει ο αγαπημένος των φανς ενώ γνωστός αθλητικογράφος του έδωσε μία ιδιαίτερη ευχή.

https://www.instagram.com/p/Cp2yMX5ILKj/

Η Super woman Μαρία και το Super Αγόρι

Την επιτυχία του «The Chase» δεν την δείχνουν μόνο τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει αλλά και η αποδοχή του κοινού. Και η δεύτερη σεζόν έρχεται με αέρα ανανέωσης και με την Μαρία Μπεκατώρου σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης. Αυτό το τηλεπαιχνίδι «κούμπωσε» απόλυτα με το χιούμορ και την προσωπικότητά της.

Στη νέα διαφημιστική διαδικτυακή καμπάνια του Mega, η Μαρία εμφανίζεται ως Super Woman.

https://www.instagram.com/reel/CwihmC4ISC4/

Aλλά και οι 4 γνωστοί μας Chasers, η Μαρία Μάρκου ως η Γυναίκα με τα Μαύρα, το Γεράκι Πάνος Δημάκης, το Βουνό Βασίλης Φασιάς, ο Αδέκαστος Επιθεωρητής Ηλίας Αλεξίου, εμφανίζονται ως Super ήρωες.

https://www.instagram.com/reel/CwihmC4ISC4/

Mαζί τους είναι και ο 5ος Chaser, Νικόλας Παχής ο οποίος μας συστήθηκε για πρώτη φορά στο τρέιλερ του παιχνιδιού μέσα στο καλοκαίρι.

O Superman Νικόλας Παχής είναι ο 5ος chaser, φαν του Ντέμη Νικολαΐδη και ερασιτέχνης ηθοποιός

https://www.instagram.com/reel/CwiF0e0IArg/

Και λόγω της εμφάνισής του ως Κλαρκ Κεντ - Superman στην νέα καμπάνια, εμφανίζεται ως το Super Αγόρι.

Ο 23χρονος Νικόλας Παχής είναι απόφοιτος Διεθνών Σπουδών στο Πάντειο, αγαπά το ποδόσφαιρο και συνεχίζει να αρθρογραφεί σε site φιλάθλων της ΑΕΚ. Και εκτός αυτού είναι μεγάλος φαν του Ντέμη Νικολαΐδη τον οποίο και ακολουθεί στα social media. Ο νεαρός - ο νεαρότερος παγκοσμίως chaser - έχει μεγάλη αγάπη στο θέατρο και είναι ερασιτέχνης ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CvPTRqvsOgI/

Στο προφίλ του στο Instagram από την πρώτη στιγμή που έκανε ανάρτηση από το πρώτο του γύρισμα, οι φανς του The Chase αλλά και οι φίλοι του τον υποδέχτηκαν με τα καλύτερα σχόλια.

Ξεχωρίζει αυτό του γνωστού αθλητικογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου που επισημαίνει πως ο Νικόλας υπήρξε και ως παίκτης πολύ αξιόλογος.