Στη βάφτιση των παιδιών του «Βουνού» από το «The Chase» η Μαρία Μάρκου δεν ήταν ντυμένη στα μαύρα

Κατερίνα Μπούσιου
Στη βάφτιση των παιδιών του «Βουνού» από το «The Chase» η Μαρία Μάρκου δεν ήταν ντυμένη στα μαύρα

Η άγνωστη συνάντηση των Chasers και η πρεμιέρα του «The Chase» με το 5ο νέο μέλος. 

Οι Chasers μπορεί να μην εμφανίζονται ταυτόχρονα στο «The Chase» αλλά εκτός παιχνιδιού αποτελούν πια, μία όμορφη παρέα. Το αποδεικνύει η σπάνια φωτογραφία από τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Βασίλη Φασιά, του γνωστού μας και ως «Το Βουνό». Σε αυτή τη φωτογραφία θα παρατηρήσεις και την Μαρία Μάρκου με διαφορετικό στυλ και χωρίς να φορά μαύρα, όπως την έχεις συνηθίσει στο δημοφιλές παιχνίδι.

https://www.instagram.com/reel/CxVYY9RvSSf/

Οι Chasers στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του Βουνού

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Mega επέστρεψε από χθες το απόγευμα στις οθόνες μας για τρίτη τηλεοπτική σεζόν, με την προσθήκη ενός ακόμη Chaser, του νεαρού Ανδρέα Παχή που είναι και ο νεαρότερος στον κόσμο για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό project. Η επιτυχία του παιχνιδιού σαφέστατα οφείλεται στη Μαρία Μπεκατώρου αλλά και στους 5 μετρ της γνώσης.

https://www.instagram.com/p/Cp2yMX5ILKj/

Οι οποίοι εκτός παιχνιδιού έχουν γίνει μετά από δύο σεζόν και μία δεμένη παρέα. Δεν τους δένει μόνο η αγάπη για την μάθηση αλλά και το κοινό τους χιούμορ. Στις αρχές καλοκαιριού έκαναν ένα ιδιαίτερο reunion, για ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Ο Βασίλης Φασιάς, το Βουνό του παιχνιδιού, βάφτισε τα δίδυμα παιδιά του, Ραφαήλ και Άννα και στην πιο όμορφη οικογενειακή του στιγμή κάλεσε φυσικά και τους συνεργάτες και φίλους του, στο Αλεποχώρι όπου έγινε και το μυστήριο.

Μπορεί το «Βουνό» του «The Chase» να είναι 2,02 μ. και αυστηρός αλλά «λιώνει» για την Ιωάννα του

https://www.instagram.com/p/Csy3nxzIY9e/

Σε αυτή την φωτογραφία που δημοσίευσε ο φίλος και συνεργάτης τους Γιώργος Νικολαΐδης, φυσικά και παρατηρείς τον Ηλία Αλεξίου (τον Αδέκαστο Επιθεωρητή) με το κοστούμι του και τις κλασσικές τιράντες του, αλλά βλέπεις και τη «Γυναίκα με τα μαύρα», χωρίς μαύρα ρούχα, όπως συνηθίσει στο παιχνίδι. Αντίθετα, επέλεξε ένα φόρεμα ασπρόμαυρο (που είναι και τάση φέτος) με ιδιαίτερo print.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μάρκου αποχωρίζεται τη «στολή». Και το καλοκαίρι την είδαμε με διαφορετικό και πιο casual ντύσιμο.

https://www.instagram.com/p/CgGv566oNKt/

Ο Βασίλης Φασιάς, είναι γιατρός στην Πολεμική Αεροπορία και πριν από δύο χρόνια, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ιωάννα Γκίνη, ενώ λίγους μήνες μετά υποδέχθηκαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

https://www.instagram.com/p/Cm2RZNGrhhn/

Ο Huge όπως τον φώναζε από μικρό ο αδελφός του και λόγω του ύψους του (2.02μ) μπορεί να φαίνεται αυστηρός στο παιχνίδι, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο στην προσωπική του ζωή. Πάντα ευδιάθετος και αρκετά ντροπαλός, όπως άλλωστε έχει παραδεχθεί και σε συνέντευξή του. Και είναι και χαζομπαμπάς. Στα πρόσφατα πρώτα γενέθλια των παιδιών του, έκανε μία ανάρτηση για να πει για αυτά: «Τα σπάτε».

https://www.instagram.com/p/CvIUmh_oIvi/