Σωτηροπούλου & Μαραβέγιας έχουν βρει την απόλυτη καλοκαιρινή ευτυχία σε «μικροπράγματα»

Σωτηροπούλου & Μαραβέγιας έχουν βρει την απόλυτη καλοκαιρινή ευτυχία σε «μικροπράγματα»

H Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά και έχουν το ωραιότερο καλοκαιρινό άλμπουμ.

Μια από τις καλύτερες περιόδους της κοινής τους ζωής διανύουν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες τις καλοκαιρινές του διακοπές, με αφετηρία την μαγευτική Σέριφο.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός τρέφουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ταξίδια και προσπαθούν να συνδυάζουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με ξεκούραση και ανέμελες στιγμές μόνο για δύο.

Η αγάπη τους για τις Κυκλάδες είναι πλέον γνωστή αφού επισκέπτονται συχνά αγαπημένους τους νησιωτικούς προορισμούς όπως η Σύρος, στην οποία βρέθηκαν πρόσφατα και μας χάρισαν υπέροχα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/reel/CupV5XaoEh5/

Οι καλοκαιρινές διακοπές Σωτηροπούλου-Μαραβέγια

Mετά τις mini διακοπές τους σε Σύρο, Ανάφη και Σέριφο, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ταξίδεψαν μέχρι την Κεφαλονιά όπου πέρασαν μερικά ξέγνοιαστα 24ωρα μαζί με το κατοικίδιό τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις αγαπημένες της καλοκαιρινές λήψεις.

https://www.instagram.com/p/CvgvADkoS2t/

Η 36χρονη υποδέχθηκε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού στο Ιόνιο, με ένα κόκκινο bikini που τόνιζε τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

«Πού να βρω έναν να σου μοιάζει» λέει η Σωτηροπούλου στον Μαραβέγια- Οι τρυφερές ευχές

Η ζωή του ζευγαριού μετά τον γάμο

Πριν από μερικούς μήνες ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι νιώθει πιο ελεύθερος τώρα που είναι παντρεμένος. «Όταν ξέρεις τα όρια στη ζωή σου, έχεις τη λαχτάρα να κινείσαι ελεύθερος. Υπήρξε ένα συναίσθημα έξω από εμένα, που με οδήγησε σε έναν άνθρωπο και είναι ο άνθρωπος μου. Με την Τόνια αισθάνθηκα αυτό που δεν είχε αισθανθεί. Δεν μπορώ να το εκλογικεύσω εύκολα και να σου πω τα αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά και τα θετικά που έχει. Μπορώ όμως να σου πω, ότι αισθάνθηκα αυτό που δεν είχα αισθανθεί για να με φέρει στην ίδια κατάσταση στη ζωή μου. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν κάτι αιφνίδιο», ανάφερε για την σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου.

https://www.instagram.com/reel/CuKWeSMIRZt/

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πολύ καλά είναι όλα. Το συζητούσαμε πάντα. Λέγαμε σαν παντρεμένοι είμαστε. Μου λέει «πιστεύεις θα παντρευτούμε κανονικά;», λέω «εντάξει, όχι κανονικά». Οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι μικρό, μαζεμένο, ένα πάρτι. Έκανε πρόταση κανονικά. Εγώ πίστευα ότι πήγαινε να πάρει κάτι από την τσάντα του. Ήταν ωραίο και πολύ αστείο και συγκινητικό μετά. Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνουμε. Θα κάνουμε σίγουρα ένα πιο μεγάλο πάρτι κάποια στιγμή», είχε δηλώσει η Τόνια Σωτηροπούλου στον Νίκο Μουτσινά.

Η γνωστή ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου και τόνισε για τον γάμο της: «Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou