Αυτό είναι το τζιν που θα αγαπήσουμε το φθινόπωρο -Η Τόνια Σωτηροπούλου το φοράει ήδη

Αυτό είναι το τζιν που θα αγαπήσουμε το φθινόπωρο -Η Τόνια Σωτηροπούλου το φοράει ήδη

Μήπως να βγεις για shopping άμεσα;

Φθινόπωρο χωρίς τζιν παντελόνι δεν γίνεται. Είναι το κατεξοχήν item της μεταβατικής περιόδου, γιατί μας κάνει τη ζωή πού πιο εύκολη, κάθε φορά που εμφανίζεται στον ορίζοντα. Και ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της μεγάλης του επιστροφής. Γιατί το καλοκαίρι, όσο και αν αγαπάς τα τζιν παντελόνια σου δεν νομίζω ότι κατάφερες να τα φοράς μέσα στους καύσωνες. Οπότε πάμε να πιάσουμε πάλι το νήμα και να βρούμε το τζιν με το οποίο θα πορευτούμε αυτό το φθινόπωρο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει να μας δώσει μια πολύ ωραία πρόταση. Σε τζιν παντελόνι πάντα, γιατί ξέρω ότι αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή τη στιγμή θα δεις μία εντελώς άλλη εικόνα. Την εικόνα μια κανονικής ντίβας, μιας και η Τόνια τελευταία βρέθηκε σε πολλά red carpets ανά την Ευρώπη, όπου και εμφανίστηκε με εντυπωσιακές τουαλέτες. Η ίδια, όμως διατηρεί μια εντελώς διαφορετική ταυτότητα στην προσωπική της ζωή, όπου προτιμά να φοράει casual σύνολα συνήθως με το τζιν παντελόνι να είναι ο πρωταγωνιστής.

https://www.instagram.com/p/CxaashMIA4W/

Τα πέντε πρώτα πανωφόρια του φθινοπώρου που είναι must

Black denim: Το μαύρο είναι το χρώμα του φθινοπώρου.

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές τάσεις σε τζιν παντελόνια να πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά μας. Μία από αυτές που ίσως θα θυμάστε οι παλιότερες είναι και τα πολύχρωμα τζιν παντελόνια, που σιγά-σιγλα βρίσκουν τη θέση τους και πάλι στη ντουλάπα μας. Η Τόνια Σωτηροπούλου, βέβαια, φαίνεται ότι προτιμά τα τζιν παντελόνια με χρώμα, επιλέγοντας όμως το διαχρονικό μαύρο. Μέσα στον περασμένο μήνα η Τόνια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο προσωπικό της Instagram account, όχι με ένα αλλά με δύο διαφορετικά μαύρα denim παντελόνια.

https://www.instagram.com/p/CxS_iWtoZIY/

Το πρώτο είναι ένα ίσιο, ψηλόμεσο denim που ναι μεν είναι μαύρο αλλά είναι σε washed out απόχρωση, ελαφρά ξεθωριασμένο δηλαδή. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για καθημερινά, χαλαρά σύνολα με sneakers και casual αξεσουάρ, όπως το έχει συνδυάσει και η Τόνια. Το δεύτερο item που επέλεξε είναι ένα pure black παντελόνι, με regular μέση και shape καμπάνα, το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις και σε πιο βραδινά σύνολα. Έχει εξάλλου μια θηλυκότητα, που το κάνει ιδανικό για τακούνια. Το μαύρο denim είναι λοιπόν το must του φθινοπώρου.

tonia-sotiropoulou-(1).jpg
tonia-sotiropoulou-(5).jpg