Στο post της Τόνιας Σωτηροπούλου ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο post της Τόνιας Σωτηροπούλου ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media, αν και λίγες, είναι ο ορισμός του #couplegoals.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χαίρεσαι να βλέπεις. Δεν είναι τόσο οι - μετρημένες - φωτογραφίες που δημοσιεύουν στα προφίλ τους στα social media, που ενθουσιάζουν αλλά πιο πολύ τα stories που κάνουν κάποιες φορές στο Instagram από τις διακοπές τους ή από τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι τους, στις οποίες φαίνεται καθαρά το πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους από τον τρόπο που κοιτάζονται.

undefined

Η κοινή τους φωτογραφία και το γλυκό σχόλιο του Μαραβέγια

Αν και τόσο καιρό δεν μάς είχαν συνηθίσει στο να κάνουν τρυφερά σχόλια ο ένας στον άλλο δημόσια, αυτή τη φορά ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε το πιο ωραίο σχόλιο στην ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου. H ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία είναι κι οι δυο ντυμένοι στα πράσινα και κάθονται και σε έναν πράσινο καναπέ με vintage διάθεση. Στη λεζάντα η Τόνια Σωτηροπούλου έγραψε με χιούμορ: «Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ επιτυχημένο συγκρότημα, αλλά δεν έχω μουσικό ταλέντο και δεν μπορώ να τραγουδήσω για να σώσω τη ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/Cx2glgPIbOr/

Εκεί ο Κωστής Μαραβέγιας μάλλον βρήκε την ευκαιρία εξαιτίας και της πόζας που είχαν πάρει να πει στην αγαπημένη του κάτι πολύ όμορφο, ότι είναι το «στήριγμά» του.

379666930_993754698516385_4476735917479208428_n.jpg

Και έτσι είναι, αφού πάντα η Τόνια Σωτηροπούλου είναι στις συναυλίες του να τον καμαρώνει αλλά κι εκείνος τη συνοδεύει διακριτικά σε κάθε festival που είναι καλεσμένη λόγω της υποκριτικής και των υπόλοιπων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Ο ρομαντικός γάμος και οι κοινές τους στιγμές

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και λίγους καλούς φίλους πριν από δύο χρόνια στην Ύδρα, χωρίς να «δει» το ευτυχές γεγονός το «φως» της δημοσιότητας, παρά μόνο όταν οι φίλοι του ζευγαριού αλλά κι οι ίδιοι μοιράστηκαν διάφορα στιγμιότυπα στα social media τους.

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στον μυστικό γάμο που έκαναν σε συνέντευξή της λέγοντας: «Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό».

https://www.instagram.com/p/CU7q9jfIHzC/

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες η ζωή τους είναι γεμάτη ταξίδια, συναυλίες και χαμόγελα.