Η Χριστίνα Μπόμπα διέψευσε την εγκυμοσύνη και εξήγησε την αποχή της από τα social media

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χριστίνα Μπόμπα διέψευσε την εγκυμοσύνη και εξήγησε την αποχή της από τα social media

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ολική επαναφορά στα social media της με ένα Q&A, ύστερα από τον ένα μήνα που επέλεξε να κάνει ένα break από τον «κόσμο του διαδικτύου».

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στα social media, ύστερα από έναν μήνα περίπου που αποφάσισε, όπως είχε αναφέρει στους διαδικτυακούς της φίλους, να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην τότε ανάρτησή της είχε γράψει η ίδια:

«Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εν τω μεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας».

https://www.instagram.com/p/Cvo66QXqoyJ/

Τέλος το social media break!

H influencer και επιχειρηματίας παρ' όλα αυτά, έδωσε τέλος στο social media break της με ένα posts της χθες, στο οποίο έγραψε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της που χαμογελάει: «Πέρασε πάνω από ένας μήνας… και να ‘μαι! Το μυαλό μου ξεκούραστο και έτοιμη για όλα όσα έρχονται! Ποσό σημαντικό να δίνεις χρόνο και αγάπη στον εαυτό σου! Μου λείψατε και γι’αυτό χαμογελώ!».

https://www.instagram.com/p/CxTRVueKsSc/

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε μια λέξη μόνο για την επιστροφή της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram

Το Q&A που «έλυσε» πολλές απορίες

Η Χριστίνα Μπόμπα μπαίνοντας έτσι ξανά στον «κόσμο» των social media, αποφάσισε σήμερα - μιας και «έλειπε» αρκετό καιρό - να κάνει ένα Q&A στο προφίλ της στο Instagram, απαντώντας σε όλες τις απορίες που μπορεί να είχαν οι followers της όλον αυτόν τον καιρό.

Αρχικά, λοιπόν απάντησε ξανά σχετικά για το ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξε να απομακρυνθεί από τα social media, λέγοντας πως ήθελε λίγο να ξεκουραστεί. Όπως ακριβώς είχε αναφέρει δηλαδή και στην τότε ανάρτησή της. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ο λόγος που τ' αποφάσισα ήταν αυτός που είπα, ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, να ξεκουραστώ και να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια από τότε που έκανα τις μικρούλες μου - κι επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους - έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα - όπως όλες οι μαμάδες φαντάζομαι - και η εταιρεία μου, οι ανακαινίσεις, οι μετακομίσεις, το κομμάτι των social, όλα αυτά ήταν αρκετά. Ήθελα να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και να είμαι πάλι δημιουργική και ορεξάτη γιατί είχε βγει η κούραση στην επιφάνεια και νομίζω ότι μου έκανε καλό γιατί ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμη για όλα τα μελλοντικά μου σχέδια».

Στην συνέχεια η 35χρονη αναφέρθηκε και σε όλα όσα έκανε όλον αυτόν τον καιρό που «έλειπε». Όπως είπε:

«Όλον αυτόν τον χρόνο που πήρα από τα social media - που δεν είναι μόνο ο χρόνος για ν' ανεβάζω πράγματα, είναι κι ο χρόνος για να βλέπω πράγματα και το έκοψα πραγματικά για 1 - 1,5 μήνα - όλον αυτόν λοιπόν, τον χρόνο τον αφιέρωσα σε μένα, σε πράγματα που μ' ευχαριστούν, στο να «ζω» τη στιγμή, στο να είμαι με αγαπημένους ανθρώπους, στο να μην σκέφτομαι τίποτα, να διαβάσω ένα βιβλίο...Γιατί μερικές φορές όλοι οι άνθρωποι αλλά κι εμείς οι γυναίκες ειδικά, που έχουμε τόσους ρόλους να καλύψουμε και που τους έχουμε τόσο «ψηλά» στις προτεραιότητές μας, ξεχνάμε την πιο σημαντική σχέση, που είναι η σχέση με τον εαυτό μας. Και αν δεν «ταΐζεις» αυτή την σχέση, νομίζω και οι άλλες θα έχουν πρόβλημα κάποια στιγμή».

https://www.instagram.com/p/Cugyd01q_5D/

Η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση που μου κάνετε θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση «υποκινείται» επειδή πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι απλά. Γιατί είχα κουραστεί και γιατί είχα όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση «υποκινείται» από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλο εξωτερικό παράγοντα. Απλά έφαγα κι ήθελα να ξεκουραστώ», είπε στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα απαντώντας στις φήμες για εγκυμοσύνη λόγω του break της.

Το νέο σπίτι και η απόφαση για τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα

Μεταξύ άλλων σ' αυτό το μεγάλο Q&A η ίδια απάντησε και στο πώς πηγαίνουν οι εργασίες στο νέο τους σπίτι με τον Σάκη Τανιμανίδη, μιας και να σου θυμίσουμε πως οι δυο τους φτιάχνουν το νέο σπίτι που θα μείνουν με τις μικρές τους περίπου από την περασμένη άνοιξη. Βέβαια, όπως είπε η Χριστίνα Μπόμπα δεν είναι ακόμα έτοιμο αυτό, αλλά ευελπιστούν πως θα μπουν τον Νοέμβριο. Αποκάλυψε μάλιστα, πως απ' όταν γέννησε έχουν κάνει αρκετές μετακομίσεις και πλέον θέλουν «ν' αράξουν» στο δικό τους σπίτι κι όχι στα ενδιάμεσα που μένουν τόσο καιρό.

chrismpo_356245011_281843944294369_3283518965635293542_n-(2).jpg

Όσον αφορά τις 2χρονες δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να μην τις στείλουν ακόμα στον παιδικό σταθμό, ενώ η Αριάνα, όπως είδαμε από το Instagram της Χριστίνας Μπόμπα έχει σήμερα και την ονομαστική της γιορτή.

377641308_871047001019419_6795982408006717340_n.jpg