Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τη διατροφή της και αυτοσαρκάστηκε για άλλη μια φορά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τη διατροφή της και αυτοσαρκάστηκε για άλλη μια φορά

«Θα τρώω ό,τι θέλω» είπε η Χριστίνα Μπόμπα στους φίλους της που την «πείραζαν» για τη διατροφή που κάποιες φορές δεν ακολουθεί.

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε για τα καλά στο Instagram, ύστερα από τον ένα μήνα περίπου που έκανε ένα μικρό break από τα social media. Όπως είχε εξηγήσει η ίδια απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της ο λόγος ήταν ότι ήθελε να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις «μπαταρίες» της, ενώ παράλληλα, διέψευσε και τις φήμες περί εγκυμοσύνης - που δήθεν προκάλεσαν το social media break - λέγοντας με ειλικρίνεια πως απλά έφαγε και πήρε κάποια κιλά.

Το «τρολ» στον εαυτό της για τα κιλά και η «καταγγελία»

Έτσι, λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα, είχε αναφέρει πως έχει πάρει 10 κιλά, ωστόσο η ίδια κάνοντας αυτό το μικρό break, αναζωογονήθηκε περνώντας όμορφες στιγμές με την οικογένειά της και γι' αυτό όταν μια follower της είπε πως αδυνάτισε, βλέποντας τα βίντεο της επιστροφής της, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είχε απαντήσει ως εξής: «Έχω παχύνει! Είμαι πάλι +10 από τα κανονικά μου! Αλλά ευχαριστώ πολύ. Είναι που είμαι καλά και φαίνεται μάλλον».

mpompa.jpg

Η ίδια λοιπόν, «τρόλαρε» τον εαυτό της όταν σε πρόσφατη βόλτα της έφαγε ένα γλυκάκι, γράφοντας «Στη δίαιτα πάλι».

379650613_274008225459866_3027994147787990783_n.jpg

Εκεί μάλλον, «επενέβησαν» κάποιοι φίλοι της, οι οποίοι της είπαν ότι τους λέει ψέματα πως κάνει διατροφή, αφού υπέκυψε στο να φάει αυτό το γλυκό. Τότε ήταν που η Χριστίνα Μπόμπα είπε στους φίλους της, που έκαναν αυτά τα σχόλια, με «καταγγελτικό» ύφος αλλά και με δόση χιούμορ: «Θα τρώω ό,τι θέλω, που ανέβασα ένα γλυκό και μου την «πέσατε» και «τι κάνεις» και «δεν κάνεις δίαιτα» και «μας έχεις πει μα και μου και σου του»...Ό,τι θέλω κάνω», ενώ σχολίασε επίσης με χιούμορ «Φίλοι να σου πετύχουν».

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ομολογουμένως μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ωστόσο, όσο κι αν φαίνεται περίεργο δεν έχει γίνει ποτέ εμμονική με τα κιλά της και δεν έχει αγχωθεί γι' αυτά, ούτε και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, κι αυτό καθώς γνωρίζει πως με άσκηση και με σωστή διατροφή θα μπορέσει να επανέλθει στην σιλουέτα που αυτή επιθυμεί.

Μάλιστα, η ίδια απαντώντας λίγο μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της σε μια follower της για τα κιλά της εγκυμοσύνης είχε αναφέρει: «Για μένα χάνονται δύσκολα, δεν έχω χάσει πολλά. Έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10. Βέβαια δεν προσπαθώ και πολύ ακόμα. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αλλά οι ποσότητες είναι πολύ μεγάλες γιατί λόγω θηλασμού, πεινάω. Δεν γυμνάζομαι γιατί δεν είμαι έτοιμη αλλά προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα».

To σημαντικότερο είναι πως ουσιαστικά η 35χρονη με τα λεγόμενά της τόνισε πως ο καθένας μπορεί να κάνει με το σώμα του ό,τι θέλει και να το κάνει όταν νιώσει έτοιμος ο ίδιος κι όχι επειδή μπορεί να πρέπει να «υπακούσει» σε άτυπους κοινωνικούς κανόνες.