Ο Ντάφι κάνει delivery στο Fame Story: Η είσοδος έκπληξη του Τριαντάφυλλου σε δύο μέρη 

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Ντάφι κάνει delivery στο Fame Story: Η είσοδος έκπληξη του Τριαντάφυλλου σε δύο μέρη 

Το Fame Story κάνει προσπάθεια ανάκαμψης με τις εκπλήξεις που ετοιμάζει. 

Το μουσικό reality Fame Story, μπορεί αρκετά βράδια να έχει πέσει θύμα του σκληρού φετινού τηλεοπτικού ανταγωνισμού στην prime time, αλλά φαίνεται πως σιγά και σταθερά ανακάπτει. Σήμερα και αύριο ο Τριαντάφυλλος κάνει είσοδο - έκπληξη, ίσως και για ελκύσει ακόμη περισσότερους τηλεθεατές με όσα πει και όσα κάνει στη μουσική Ακαδημία. Μία ακόμη είσοδος από μία γυναίκα, αλλάζει την καθημερινότητα, ενώ στα social ήδη μιλούν και για έναν έρωτα ανάμεσα σε δύο σπουδαστές.

Σπάει τα ρολόγια απόψε ο Τριαντάφυλλος

Ξαφνικό entry κάνει απόψε ο Τριαντάφυλλος στη μουσική Ακαδημία. Για να προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς και να κάνει τους παίκτες να ανοιχτούν περισσότερο. Όλα ξεκινούν από μία επιθυμία τους να φάνε σουβλάκια και ξαφνικά εμφανίζεται ο τραγουδιστής να κάνει το delivery. Ε, κάπως έπρεπε να γίνει και λίγο αστεία η είσοδός του.

Η πρώτη κόντρα στο Fame Story με Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα: Το Twitter/X πήρε θέση

https://www.instagram.com/p/CyER7tMr3cb/

Ο τραγουδιστής θα κάνει σήμερα μία πρώτη γνωριμία μαζί τους. Γιατί εκτός από το διασκεδαστικό κλίμα και τις συμβουλές που θα τους δώσει για να τολμούν και να είναι αληθινοί προς τον κόσμο, αύριο θα μπει και ως guest δάσκαλος. Για να «μιλήσει» μέσα από τα τραγούδια του και να μεταφέρει την δική του εμπερία, από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα. Έχει και μία ακόμη έκπληξη. Το νέο του τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CyDfFN8IPly/

Ωραίο αυτό η μικρή ανατροπή, ακόμη όμως πιο σημαντική και η επόμενη, καθώς κάποιοι επιμένουν στο Twitter ότι υπάρχει μία ιδιαίτερη οικειότητα ανάμεσα στον Τίτο Λαχανά και στην Αριστέα Αλεξανδράκη. Το Fame Story άλλωστε φημίζεται από παλιά για αυτούς τους φημολογούμενους τηλεοπτικούς έρωτες. Βλέπε, Κώστας Καραφώτης - Μάρω Λύτρα, Γιώργος Λιανός - Νάνσυ Αλεξιάδη.

Στο επίπεδο τώρα των guest κριτών, θα έχουμε και την εμφάνιση με ειδικό Master class, της στιχουργού Εύης Δρούτσα. Η οποία θα μιλήσει στους μελλοντικούς τραγουδιστές για αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά τόσα χρόνια: Να γράφει επιτυχίες για μεγάλους ερμηνευτές. Η στιχουργός θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει να κατανοήσουν αυτό που τραγουδούν για να μεταφέρουν συναισθήματα πάνω στη σκηνή.