Η Αθηνά Οικονoμάκου σε ένα flashback από τα μαθητικά της χρόνια και ο κρυφός έρωτας με τον Άλκη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονoμάκου σε ένα flashback από τα μαθητικά της χρόνια και ο κρυφός έρωτας με τον Άλκη

Τα παιδικά χρόνια στη Μάνη και μία μικρή λεπτομέρεια από το νεανικό παρελθόν της Αθηνάς Οικονομάκου θα φανεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος από εμάς».  

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει φέτος μία ωραία τηλεοπτική στιγμή της με τον ρόλο της ως Κάτια στη σειρά «Ο Πρώτος από εμάς». Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο, θα δούμε και μία δική της φωτογραφία από το παρελθόν, από τα μαθητικά χρόνια στο Γύθειο, την περίοδο που μεγάλωνε σε μία κλειστή και αυστηρή κοινωνία, όπως και πρόσφατα είχε εξομολογηθεί.

https://www.instagram.com/p/Cx3MYwPNTeH/

Ο κρυφός έρωτας με τον Άλκη την οδηγεί σε νέες αποφάσεις

Για να βρίσκεται φέτος στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στον ΑΝΤ1, η Αθηνά Οικονομάκου, αρνήθηκε την πρόταση για να παρουσιάσει το Shopping Star μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά. Και εκ του αποτελέσματος, φαίνεται πως της βγήκε σε καλό, γιατί είναι σε έναν ρόλο που έχει ενδιαφέρον και ανατροπές στην πλοκή που δημιουργούν μία αγωνία για τα μελλούμενα.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα τη δεις έτοιμη να πάρει την απόφαση να ζήσει τον κρυφό εφηβικό της έρωτα με τον Άλκη και να να ματαιώσει τον γάμο της. Το πρόβλημα υγείας του καλού της φίλου, την κάνει να επαναπροσδιορίσει το νόημα του χρόνου και των απωθημένων. Θέλει πια να είναι μαζί του.

Στο παραπάνω βίντεο θα πρέπει να παρατηρήσεις τη μικρή λεπτομέρεια, όταν ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ως Άλκης ξεφυλλίζει ένα παλιό άλμπουμ με φωτογραφίες από τα μαθητικά χρόνια της τηλεοπτικής παρέας. Εκεί υπάρχει και μία φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου ως μαθήτρια. Φαίνεται πάντως πως είναι real και δεν έχει γίνει κάποια τεχνική επεξεργασία για τις ανάγκες της σειράς.

oikonomakouflashback.png

Όπως ίσως θυμάσαι, η Αθηνά Οικονομάκου, βέρα μανιάτισσα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειο.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε μιλήσει για την αυστηρή και κλειστή κοινωνία του τόπου της: «Σκληρό μέρος και σκληροί άνθρωποι. Ήμουν 18 ετών και γύριζα στις 3 το πρωί και μου έλεγε ο μπαμπάς μου: «Είναι δυνατόν, που ήσουν; Υπάρχουν μαγαζιά ανοιχτά αυτή την ώρα;». Κλειστή κοινωνία, αυστηροί γονείς με μπαμπά μανιάτη. Βέβαια ήμουν ένα παιδί που δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα. Καλό παιδί και καλή μαθήτρια, πάντα με πρόγραμμα και στόχους».

https://www.instagram.com/p/Cww5qS3tFz2/

Η Αθηνά Οικονομάκου, δεν είναι η μόνη στην παρέα της σειράς που θα αναθεωρήσει τα πάντα μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άλκης. Ακολουθεί ο Μάριος Αθανασίου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Λένα Δροσάκη. Οι δύο τελευταίοι θα ζήσουν και έναν αναπάντεχο και απρόβλεπτο για τη συνέχεια, έρωτα.