Η Ελένη Μενεγάκη είναι «καλή καπετάνισσα» στην εκπομπή της και η Ναταλία Γερμανού εξήγησε τον λόγο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Μενεγάκη είναι «καλή καπετάνισσα» στην εκπομπή της και η Ναταλία Γερμανού εξήγησε τον λόγο

Η Ναταλία Γερμανού επικρότησε με το σχόλιό της την Ελένη Μενεγάκη για τον τρόπο που χειρίζεται τα τηλεοπτικά θέματα στην εκπομπή της.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν η αλήθεια είναι πως θέλει «γερό» στομάχι. Κυρίως γιατί πλέον δεν «πέφτει τίποτα κάτω» κι όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για τις συνεργασίες τους που δεν είχαν αίσιο τέλος, με πάσα λεπτομέρεια όπως έκαναν για παράδειγμα η Μαρία Κορινθίου για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Παράλληλα, σε πολλές εκπομπές έχουμε δει να εκφράζονται έντονα απόψεις και θέσεις για διάφορα θέματα της επικαιρότητας με αποτέλεσμα να μην γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις αλλά να βλέπουμε να γίνονται - το λιγότερο - λογομαχίες που, αν ήταν στο χέρι μας σαν τηλεθεατές δεν θα μας ενδιέφερε καθόλου να παρακολουθήσουμε.

Η Ελένη Μενεγάκη και η αντιμετώπιση των τηλεοπτικών θεμάτων

Σε αυτήν λοιπόν, την τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί στην εκπομπή της να διατηρήσει την ήσυχη μεσημεριανή ατμόσφαιρα, συζητώντας με τα άτομα που απαρτίζουν την παρέα της τα διάφορα θέματα που προβάλλονται, όπως θα έκανε και μια παρέα που θα καθόταν να πιει ήρεμα τον καφέ της και να πει τα νέα της.

Μάλιστα, αν και ακόμα είμαστε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν η ίδια αρκετές φορές έχει παραδώσει «μαθήματα τηλεόρασης», αναλύοντας μετά από χρόνια πώς μπορεί να κάνει κάποιος καριέρα αλλά και για το αν πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα η αποχώρηση κάποιου από ένα πάνελ.

https://www.instagram.com/p/CxpwlWTN_dP/

Με αφορμή μάλιστα, το παράπονο που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις προηγούμενες μέρες για την διακοπή της συνεργασίας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η παρουσιάστρια ανέφερε πολύ εύστοχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της: «O Δημήτρης έχει παράπονο ότι δεν τον ενημέρωσαν με έναν τρόπο έγκαιρα, μάλλον η ίδια η Σίσσυ γιατί για εκείνη μιλάει, πως δεν του είπαν ότι δεν θα είναι στην εκπομπή της. Απάντησε και η Σίσσυ αλλά η ερώτησή μου πάνω σε αυτό και θέλω να το γενικεύσω: Γιατί οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε, για ποιον λόγο, από μικρές ίσως παρεξηγήσεις, θεωρούμε ως δεδομένο ότι μαζί θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια.

Η τηλεόραση αυτό είναι, πολλά κανάλια, πολλές εκπομπές, άλλες χρονιές λιγότερες, υπάρχουν θέσεις για νέους, για άλλους λίγο, για άλλους πολύ δεν έχει όμως σημασία , η τηλεόραση είναι μια διαδρομή.

Αντίστοιχα, στην σημερινή της εκπομπή η παρουσιάστρια συζήτησε για τα θέματα που ουσιαστικά είναι «σωστό» να λέγονται από τους ανθρώπους της τηλεόρασης όταν εκείνοι γράφουν και σε κάποιο άλλο μέσο. Το ερώτημα ήταν αν πρέπει να σχολιάζεις και την εκπομπή στην οποία βρίσκεσαι, εφόσον κρίνεις και τις υπόλοιπες, ή αν πρέπει να μπαίνει ένα όριο λόγω της συνεργασίας που έχεις. Η παρέα της Ελένης μοιράστηκε τις απόψεις της με εκείνη σε ένα ήρεμο κλίμα.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την «καπετάνισσα» Ελένη

Με το τέλος της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, όπως συνηθίζει να κάνει δημοσίευσε μια φωτογραφία της με το σημερινό outfit της και εκεί βρήκε την αφορμή η Ναταλία Γερμανού να σχολιάσει όχι μόνο την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την παρουσία της στην μεσημεριανή εκπομπή. Όπως έγραψε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Εγώ σήμερα θα σταθώ (πέρα απο την ομορφιά την οποία εχω υμνήσει τόσες φορές) στο πόσο ωραία συζητούσατε για τα της τηλεόρασης. Χαλαρά, ζεστά, ο καθένας την αποψή του με χιούμορ και ψυχραιμία. Τα ωραία της τηλεόρασης είναι αυτά. Και το προνόμιο της καλής καπετάνισας».

Screenshot-(701).png

Και δεν έχει άδικο η Ναταλία Γερμανού σε αυτά που έγραψε, αφού αυτό ακριβώς είναι που θέλει να παρακολουθεί κι ένας τηλεθεατής. Μια παρέα να συζητάει ήρεμα και με χιούμορ τα θέματα που του παρουσιάζει. Η πραγματικότητα που ζούμε είναι τόσο δύσκολη, ειδικά με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, που να υπάρχουν κάποιες ώρες ηρεμίας και χαράς έστω και σε μια τηλεοπτική εκπομπή είναι πολύ μεγάλο θέμα.