Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το flat ζευγάρι που φοριέται πρωί και βράδυ

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το flat ζευγάρι που φοριέται πρωί και βράδυ

Τα πιο επίκαιρα ίσια παπούτσια που πρέπει να μπουν στη ντουλάπα μας το Σεπτέμβριο.

Το φθινόπωρο είναι η κατεξοχήν εποχή των flats. Των ίσιων παπουτσιών που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, να είμαστε άνετες και αέρινες και να μπορούμε να κινηθούμε παντού μέσα στην πόλη, τώρα που επιστρέψαμε για τα καλά στη ρουτίνα μας. Γιατί μετά τις σαγιονάρες και τα σανδάλια του καλοκαιριού, ποιος θέλει να βάλει τακούνια; Σίγουρα όχι εσύ, και σίγουρα όχι η Ελένη Μενεγάκη, που αν και επέστρεψε λαμπερή και ανανεωμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», σίγουρα δεν είναι ακόμη σε φάση να εγκαταλείψει τη χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού.

Όλα τα highlights από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τα shows των Balmain και Acne Studios

https://www.instagram.com/p/Cxp8M0ftszM/

Μπορεί στην εκπομπή να επιλέγει elegant σύνολα, με έντονα χρώματα τα οποία λατρεύει και να τα συνδυάζει με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, αλλά στην καθημερινή της, ιδιωτική ζωή απολαμβάνει τα νέα, ενημερωμένα σχέδια σε flats. Τα ίσια παπούτσια είναι τάση, με όλα τα κορίτσια της μόδας να το επιβεβαιώνουν μέσα από τα street style looks τους στις εβδομάδες μόδας. Οπότε γιατί να μην πάρεις και εσύ έμπνευση από την Ελένη Μενεγάκη και να ακολουθήσεις τη διάθεση του φετινού φθινοπώρου, η οποία θέλει τα flats σε πρώτο πλάνο.

Οι ασημί μπαλαρίνες είναι η επιλογή της Ελένης Μενεγάκη.

Μέσα στα posts που κάνει η Ελένη από τα σύνολα της εκπομπής της ανέβασε και μία πιο χαλαρή φωτογραφία της όπου ποζάρει με ένα casual σύνολο με cargo παντελόνι, μια ελαφριά ζακέτα σε πράσινο χρώμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Αυτό, όμως, που έκανε λίγο πιο λαμπερό το look της και αρκετά πιο επίκαιρο ήταν οι μπαλαρίνες της.

https://www.instagram.com/p/CxumiWrNxV_/

Η Ελένη επέλεξε το πιο διαχρονικό σχέδιο σε στρογγυλές μπαλαρίνες με το χαρακτηριστικό φιογκάκι μπροστά, με μαλακό δέρμα και ασημί, μεταλλική απόχρωση. Τα metallics είναι μεγάλη τάση και είναι μια πολύ καλή επιλογή για το φθινόπωρο, αφού μπορούν αμέσως να αναδείξουν τα basic χρώματα του office ή του casual look μας με μία απλή προσθήκη. Η Ελένη μας έδειξε, λοιπόν, το τέλειο ζευγάρι που αξίζει να μπει στη wish list μας.