Η Ελένη Μενεγάκη & ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησαν για τις αποχωρήσεις στην TV με ειλικρίνεια

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελένη Μενεγάκη & ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησαν για τις αποχωρήσεις στην TV με ειλικρίνεια

«Θεωρώ πως η δουλειά είναι δουλειά, όσο καλά και να περνάς, ερχόμαστε να δουλέψουμε και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής για να εξηγήσει και η Ελένη Μενεγάκη πως η τηλεόραση είναι μια διαδρομή.

H Ελένη Μενεγάκη στη φετινή σεζόν της στην εκπομπή Ελένη στο Mega το καλό, έχει μπει με μεγάλη διδακτική διάθεση κι ας έκανε πρεμιέρα φέτος, μια εβδομάδα μετά το άνοιγμα των σχολείων.

Aπό τις συμβουλές για το πώς θα κάνεις καριέρα στην τηλεόραση μέχρι και το για πόσο καιρό θα λογοδοτεί κάποιος για λάθει που έκανε στην τηλεοπτική του πορεία, με αφορμή τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η «δασκάλα» Ελένη επανήθλε για να πάρει θέση στις αποχωρήσεις συνεργατών από τις τηλεοπτικές εκπομπές:

Γιατί οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε, για ποιον λόγο, από μικρές ίσως παρεξηγήσεις, θεωρούμε ως δεδομένο ότι μαζί θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια;

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε συμβουλές για να κάνεις καριέρα στην TV αλλά παρέλειψε κάτι σημαντικό

Με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε για τις δηλώσεις Αλεξάνδρου κατά της Χρηστίδου, η Ελένη που δεν έχει ακούσει λίγα για τις αποχωρήσεις συνεργατών από την εκπομπή της, είπε την δική της γνώμη για το τι πρέπει να περιμένουν οι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση από τις συνεργασίες τους:

«O Δημήτρης έχει παράπονο ότι δεν τον ενημέρωσαν με έναν τρόπο έγκαιρα, μάλλον η ίδια η Σίσσυ γιατί για εκείνη μιλάει, πως δεν του είπαν ότι δεν θα είναι στην εκπομπή της. Απάντησε και η Σίσσυ αλλά η ερώτησή μου πάνω σε αυτό και θέλω να το γενικεύσω:

Γιατί οι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε, για ποιον λόγο, από μικρές ίσως παρεξηγήσεις, θεωρούμε ως δεδομένο ότι μαζί θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια.

Η τηλεόραση αυτό είναι, πολλά κανάλια, πολλές εκπομπές, άλλες χρονιές λιγότερες, υπάρχουν θέσεις για νέους, για άλλους λίγο, για άλλους πολύ δεν έχει όμως σημασία , η τηλεόραση είναι μια διαδρομή.

Ούτε για εμάς είναι δική μας η εκπομπή σε όποιο κανάλι και να δουλεύουμε, ούτε για πάντα είμαστε μαζί με κάποιους ανθρώπους αλλά και εκείνοι μπορεί να επιλέξουν να είναι αλλού.

Τα λέω αυτά γιατί το θέμα παίζει, κάποιες φορές τελειώνουν κάποιες συνεργασίες, υπάρχει μια στεναχώρια και μια πικρία, μας έχει συμβεί να το αντιμετωπίσουμε από άλλους και έχει συμβεί ναι το αντιμετωπίσουν κι άλλοι, κάποιες φορές μας αφήνουν, κάποιες φορές τους αφήνουμε. Νιώθω αυτή την έντονη πικρία του Δημήτρη. Συμβαίνουν παρεξηγήσεις στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Θεωρώ πως η δουλειά είναι δουλειά, όσο καλά και να περνάς, ερχόμαστε να δουλέψουμε και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, αν αγαπηθούμε καλύτερα, αν συμπαθηθούμε τέλεια!

Στην κουβέντα μπήκε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος είχε μια πολύ συγκεκριμένη και ειλικρινή άποψη για τις συνεργασίες στην τηλεόραση:

«Αν τον θυμάμαι λίγο καλά, ο Δημήτρης είναι πρόσχαρος και θετικός με το καλημέρα. Νομίζω πως είναι και συναισθηματικός και δεν το δείχνει, κρατάει πράγματα και του βγαίνουν στην επιφάνεια με τρόπο παραπονιάρικο που μοιάζει εκρηκτικός.

Μιλάς με έναν άνθρωπο τυχερό και δεν χρειάστηκε να αποχωριστώ συνεργάτες, θεωρώ πως η δουλειά είναι δουλειά, όσο καλά και να περνάς, ερχόμαστε να δουλέψουμε και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, αν αγαπηθούμε καλύτερα, αν συμπαθηθούμε τέλεια, αν όχι, τουλάχιστον να μην δημιουργηθεί πρόβλημα, οι ανάγκες των πάνω και των αμέσως πιο κάτω έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα συναισθήματα.

Δεν τελειώνουν όλες οι δουλειές έτσι και δεν υπάρχει πρωτόκολλο, ότι θα τελειώσουμε με κάποιον τρόπο. Για όλους μας υπάρχει η αγωνία της δουλειάς».

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη ζωή της σήμερα