«I'm a celebrity get me out of here»: Οι 2 αποχωρήσεις και η αγωνία του κοινού για την Emilia Vodos

Γεωργία Βλαχοπούλου
«I'm a celebrity get me out of here»: Οι 2 αποχωρήσεις και η αγωνία του κοινού για την Emilia Vodos

Στο 2ο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είδαμε ήδη δύο αποχωρήσεις, την εξαφάνιση μιας παίκτριας, κόντρες, «γάμους» και την Καλομοίρα σαν Αλίκη Βουγιουκλάκη/ Βίρνα Δράκου.

Στο 2ο κιόλας επεισόδιο του «I'm a celebrity get me out of here» είχαμε δύο αποχωρήσεις. Η μία έγινε σύμφωνα με βάση τους κανόνες που θέλουν κάθε βδομάδα να αποχωρεί κι ένας celebrity μέσα από κάποιο αγώνισμα, η άλλη όμως, ήταν μια οικειοθελής αποχώρηση, η οποία «έσκασε» σαν έκτακτο γεγονός ειδήσεων στους δέκτες μας ήδη από την έναρξη του επεισοδίου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε οικειοθελώς

Η παίκτρια, λοιπόν που αποχώρησε οικειοθελώς ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μπορεί να βρέθηκε για μία μόνο μέρα στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου αλλά αποφάσισε να μην συνεχίσει λέγοντας πως ένα θέμα υγείας που είχε ήδη μπαίνοντας στο παιχνίδι επιδεινώθηκε κι έτσι αναγκάστηκε να πει τη φράση «κλειδί»: «I'm a celebrity get me out of here». Η πρωτότυπη ανακοίνωση, βέβαια μέσα από ένα βίντεο με τον Γιώργο Λιανό στη θέση του παρουσιαστή σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων ήταν στα highlights της βραδιάς.

Στο Twitter/X βέβαια, οι χρήστες αποχαιρέτισαν την παίκτρια με τον δικό τους τρόπο:

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βγήκε υποψήφιος και τελικά αποχώρησε

Η 2η αποχώρηση, όσο κι αν οι χρήστες του Twitter/X δεν την ήθελαν, ήταν αυτή του Σταμάτη Γαρδέλη. Ο ηθοποιός ήδη στην πρεμιέρα του παιχνιδιού είχε κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του τόσο με τις φιλοσοφικές του απόψεις και συζητήσεις όσο και με την κόντρα που είχε με τον Τάσο Ξιαρχό. Βέβαια, οι σχέσεις τους τουλάχιστον στο χθεσινό επεισόδιο ήταν σε καλύτερη «κατάσταση» απ' ότι στο πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού, με τις ειρωνείες ωστόσο να μην λείπουν.

Ο ηθοποιός αποχώρησε, αφότου βγήκε υποψήφιος μαζί με τον Νίκο Βαμβακούλα και την Στέλλα Γεωργιάδου, μετά από ψηφοφορία όλων των παικτών και των δύο ομάδων. Στην ουσία, ο κάθε παίκτης με τη σειρά έλεγε ποιον θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι κι έτσι καταλήξαμε στους τρεις τους που ήταν οι υποψήφιοι γι' αυτήν την εβδομάδα.

Ο Νίκος Βαμβακούλας καταφέρνοντας να βάλει πρώτος τα δισκάκια εκεί που έπρεπε ναι μεν παρέμεινε στο παιχνίδι αλλά και με αυτόν τον τρόπο βγήκε νέος αρχηγός για την πράσινη ομάδα. Από την άλλη η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Σταμάτης Γαρδέλης «πάλεψαν» για την παραμονή τους, με αυτήν να κρίνεται κυριολεκτικά στον πόντο, δηλαδή στο ένα δισκάκι και έτσι να αποχωρεί ο ηθοποιός.

Μερικά από τα σχόλια για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη αλλά και την συμπεριφορά του Τάσου Ξιαρχό:

Το Twitter/X «έψαχνε» την Emilia Vodos

Περισσότερο απ' όλα όμως, στο δεύτερο αυτό επεισόδιο του παιχνιδιού το κοινό φαίνεται πως στάθηκε στην «εξαφάνιση» της Emilia Vodos, καθώς μέχρι το πρώτο αγώνισμα επάθλου δεν γνωρίζαμε πού βρίσκεται η παίκτρια. Εκεί ο Γιώργος Λιανός είπε πως η Emilia ένιωσε μια αδιαθεσία και ήταν στον γιατρό, ωστόσο δεν μάθαμε κάτι νεότερο στην υπόλοιπη διάρκεια του ριάλιτι.

Αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί fans της, την έψαχναν και άρχισαν να ανησυχούν μήπως πρόκειται για 3η αποχώρηση.

Η Καλομοίρα σαν άλλη Βουγιουκλάκη θύμισε εποχές «Λάμψης»

Ένα ακόμα από τα highlights της βραδιάς ήταν η Καλομοίρα που παρήγγειλε πρωινό στους celebrities σαν άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη και συνεχίζοντας το σκετσάκι της με τον Γιώργο Λιανό, θύμισαν εποχές «Λάμψης».

Άλλωστε, το κοινό που τίποτα δεν ξεχνά θυμήθηκε την συμμετοχή της μετά τη νίκη της στο Fame Story, στη σειρά του Νίκου Φώσκολου σαν υποτιθέμενη κόρη του Γιάγκου Δράκου.