Ο κυρ Ηλίας χωρίζει την Καίτη Κίτσο και η Παρθένα Χοροζίδου γίνεται η νέα «Μουρμούρα» του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο κυρ Ηλίας χωρίζει την Καίτη Κίτσο και η Παρθένα Χοροζίδου γίνεται η νέα «Μουρμούρα» του

«Ο καθένας πρέπει να έχει το κορμί που γουστάρει ο ίδιος». Όλες οι φορές που η Παρθένα Χοροζίδου μας ενέπνευσε με τις δηλώσεις της, η φιλία με τη Δέσποινα Βανδή και ο νέος της τηλεοπτικός ρόλος. 

Η Παρθένα Χοροζίδου είναι η χαρά της ζωής και έτσι θα μας συντροφεύσει τηλεοπτικά και όλη τη σεζόν ως Τούλα και ως το ταίρι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός είναι ανοιχτό βιβλίο, αυτοσαρκάζεται μοναδικά και είναι από τις πρώτες που έχει μιλήσει για το body shaming. Το ποντιακό της ταμπεραμέντο, ταίριαξε και με τον χαρακτήρα της Δέσποινας Βανδή, την αδελφή της όπως συχνά την αποκαλεί.

https://www.instagram.com/p/B0I_jnTIlT9/

«Σιχαίνομαι το ψέμα και μπορεί να με τρελάνει η αγένεια»

Η Παρθένα Χοροζίδου οφείλει το ξεκίνημά της στον Σταμάτη Κραουνάκη ο οποίος την είχε επιλέξει και για την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη. Μαζί του θα συνεργαστεί και στην θεατρική ομάδα «Σπείρα Σπείρα» πολλά χρόνια αργότερα και αφού έχει πια μετακομίσει από την Καβάλα στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Από την Κλέλια Ρένεση στην Παρθένα Χοροζίδου: Ένας νέος έρωτας για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Την αγαπήσαμε από τις δεκάδες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε αλλά και από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε στη σειρά «Η ώρα η καλή» ως Πόντια ξαδέλφη του Πάνου Μιχαλόπουλου σε κάποια επεισόδια, αλλά την λατρέψαμε και την γνωρίσαμε καλύτερα από τον ρόλο της ως Παγώνα στην «Ονειροπαγίδα» στο πλευρό του Γιώργου Καραμίχου και στη συνέχεια με τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα στις «Τρίχες». Αλλά και από την συμμετοχή της στο YFSF.

https://www.instagram.com/p/BUH28e1jcrd/

Η ηθοποιός είναι μία περήφανη Πόντια. Κάποτε το καταλάβαινες και χωρίς να κάνεις το συνδυασμό με την κατάληξη του επιθέτου της και από το ringtone στο κινητό της που ήταν ένας ποντιακός σκοπός. «Mε το που ακούω νταούλι τρελαίνομαι! Ο παππούς μου τραγουδούσε. Κάθε μέρα μόλις ξυπνούσε από τον μεσημεριανό του ύπνο, έπαιζε τη λύρα και χόρευε σαν μικρό παιδί», όπως έχει δηλώσει.

Είναι πάντα χειμαρρώδης, χαμογελαστή και full στη θετική ενέργεια. Σε μία συνέντευξή της είχε περιγράψει τον εαυτό της και τις αντιδράσεις της: «Σιχαίνομαι το ψέμα και μπορεί να με τρελάνει η αγένεια. Όπως έλεγε ο παππούς μου: "Εμένα αν μου μιλάς όμορφα, όλα μπορώ να τα κάνω». Έχω κρατηθεί πολλές φορές για να μη μιλήσω άσχημα σε συνάδελφο, να καταπιώ πράγματα, εις βάρος της υγείας μου. Όταν είμαι σε μία ομάδα, έχω πάντα τον ρόλο του πυροσβέστη. Πρέπει να είμαι δίπλα σε πολύ κακούς ανθρώπους για να επηρεαστώ και να αντιδράσω διαφορετικά».

https://www.instagram.com/p/BSoK2j2j4dr/

Η Παρθένα Χοροζίδου είχε μιλήσει για το body shaming πολύ πριν τοποθετηθούν για αυτό το θέμα, αρκετά δημόσια πρόσωπα: «Για αυτό το θέμα, η άποψή μου είναι ότι ο καθένας πρέπει να έχει το κορμί που γουστάρει ο ίδιος κι ο άλλος να το κάνει «γαργάρα» και αν δεν του αρέσει να κοιτάει εκεί, να μην κοιτάει. Δεν σας ζητήσαμε κύριες να μας κοιτάξετε. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ».

Τεμέτερον και φίλη της καρδιακή είναι η Δέσποινα Βανδή με την οποία μοιράζονται και την καταγωγή από την ίδια πόλη και έχουν συνεργαστεί θεατρικά, κάνοντας την αδελφή της. Ως μία δεύτερη αδελφή την αισθάνεται και στην πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/CLg_w4_lbs7/

Κολλητός της φίλος, ο λεβέντης της όπως τον αποκαλεί, είναι και ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης.

https://www.instagram.com/p/CH5ib63FHp4/

Φέτος θα μας χαρίσει την αισιοδοξία της και μέσα από τον τηλεοπτικό της ρόλο ως Τούλα, μία δυναμική αγρότισσα, που θα βρεθεί στη ζωή του κυρ Ηλία, Βλαδίμηρου Κυριακίδη, μετά τον χωρισμό του από την Καίτη Κίτσο - Κλέλια Ρένεση, στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Εκείνος κάποια στιγμή θα γοητευτεί από τον αυθορμητισμό της, αλλά δεν θα καταλήξουν να γίνουν ζευγάρι τόσο σύντομα. Θα τον παιδέψει αρκετά.