«Αντίο» με δάκρυα και αγκαλιές και χωρίς μουρμούρα για Κλέλια Ρένεση και Μαρία Χάνου

Κατερίνα Μπούσιου
«Αντίο» με δάκρυα και αγκαλιές και χωρίς μουρμούρα για Κλέλια Ρένεση και Μαρία Χάνου

Η Καίτη Κίτσο - Κλέλια Ρένεση αποχαιρέτησε τον Ηλία της και η Μαρία Χάνου με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη έκαναν πάρτι λίγο πριν αποχωρήσουν από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». 

Τέλος η Μουρμούρα για 3 από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές και αυτό το «αντίο» για την Κλέλια Ρένεση, τη Μαρία Χάνου και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η Κλέλια Ρένεση αποφάσισε να οδηγήσει την καρδιά της σε νέα μονοπάτια όπως είχε πει πριν από μερικές μέρες, με δάκρυα και μία μεγάλη αγκαλιά στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Η Καίτη Κίτσο αποχαιρέτησε τον κυρ Ηλία της

Η Κλέλια Ρένεση μας είχε προϊδεάσει πριν από μερικές μέρες για την τηλεοπτική της αλλαγή και αποχαιρέτησε την Καίτη Κίτσο από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» με τον τρόπο που της άξιζε. Ένας ρόλος που χαρακτήρισε και εκείνη αλλά και ήταν πολύτιμος για τη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CttAkczolqq/

Και έγραφε μεταξύ άλλων: «Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα, που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμε με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας, όποτε και όπως το καταφέρνω. Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούργια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη».

Σήμερα έγινε το τελευταίο γύρισμα και όταν ακούστηκε το «It's a wrap» έκανε μία μεγάλη αγκαλιά στον τηλεοπτικό της παρτενέρ Βλαδίμηρο Κυριακίδη και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Μία πολύ γλυκιά στιγμή και για τους δύο.

Δάκρυα όμως είχαμε και για την Μαρία Χάνου και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη για τη Βέλη και τον Άγγελο που είπαν και εκείνοι το δικό τους «αντίο». Η παραγωγή μάλιστα τους είχε ετοιμάσει και μία έκπληξη, αφού στο τέλος έσκασαν πυροτεχνήματα μέσα στο πλατώ.

Μαρία Χάνου: «Η οικογένεια είναι η ασφάλεια μου, οι γονείς μου έχουν σχέση θαυμασμού μεταξύ τους»

https://www.instagram.com/p/CuFg0gEsbp_/

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης χρησιμοποίησε και ένα ποίημα του Ναζίμ Χικμέτ για αυτό το αντίο. Και όπως έγραψε: «Η πιο όμορφη θάλασσα Είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει. Τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα. Κι αυτό που θέλω να σου πω το πιο όμορφο απ' όλα δε στο 'χω πει ακόμα». Αλλά εγώ έχω μια μικρή, τόσο δα υπόνοια πως στο επάγγελμα που κάνω δύσκολα θα υπάρξει πιο όμορφη θάλασσα. Μουρμουρόπαιδα σας ευχαριστώ! Μαρία Χάνου Σ’αγαπώ!»

https://www.instagram.com/p/CuFg0gEsbp_/