Ο μοιραίος χωρισμός με ένα ατύχημα στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και το νέο ζευγάρι έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο μοιραίος χωρισμός με ένα ατύχημα στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και το νέο ζευγάρι έκπληξη

Ο τρόπος που θα αποχαιρετήσει τη σειρά η Ελένη Κοκκίδου και το νέο ζευγάρι της Μουρμούρας στη θέση της Μαρίας Χάνου και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη. 

Μία δεκαετία επιτυχίας συμπλήρωσε φέτος η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και το φινάλε της 10ης σεζόν το βράδι της Κυριακής θα έχει 4 μεγάλες αποχωρήσεις. Η μία θα γίνει όμως με δραματικό τρόπο, ενώνοντας μετά από καιρό όλα τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια.

Ρένεση, Κοκκίδου, Χάνου και Χατζηαγγελάκης αποχαιρετούν με συγκίνηση

Οι αλλαγές στην σύσταση των ζευγαριών στη σειρά, ήταν συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια, αν και δεν γίνονταν με τόσο μεγάλη συχνότητα. Η πρώτη μεγάλη ανατροπή είχε γίνει με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη . Φέτος όμως μετά από 4 χρόνια παραμονής στη σειρά και η επόμενη τηλεοπτική σύντροφος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, η Κλέλια Ρένεση είπε το «αντίο» στη σειρά σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στο τελευταίο επεισόδιο.

«Αντίο» με δάκρυα και αγκαλιές και χωρίς μουρμούρα για Κλέλια Ρένεση και Μαρία Χάνου

Η εμφάνισή της στη σειρά έφερε μία μεγάλη ανανέωση την πρώτη χρονιά της που μεταφράστηκε και σε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

https://www.instagram.com/p/CttAkczolqq/

Φέτος όμως κανείς δεν περίμενε πως μία ηθοποιός όπως η Ελένη Κοκκίδου που βρίσκεται από την πρώτη σεζόν στη σειρά θα την αποχαιρετούσε για να κάνει πια κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση. Η αγαπημένη κρητικιά Βουλίτσα και σύζυγος του Μηνά στο τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής θα «φύγει» με δραματικό τρόπο.

https://www.instagram.com/reel/Ct3okrKpB3e/

Ένα ατύχημα θα της στερήσει τη ζωή. Τρώγοντας μάλιστα ψάρι μουρμούρα, θα «πνιγεί», χωρίς ο Μηνάς να προλάβει να τη βοηθήσει. Ο θάνατός της φυσικά και θα τον επηρεάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θα μείνει μόνος του και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσουν εύκολα να συνηθίσουν οι τηλεθεατές. Στη ζωή του θα βρεθεί η ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή η οποία θα τον φλερτάρει και μένει να δούμε αν θα βρεθεί και ως σύντροφος στη ζωή του.

Η «απώλεια» της Βούλας θα ενώσει όλα τα ζευγάρια τα οποία θα βρεθούν στην Κρήτη για την κηδεία της.

https://www.instagram.com/p/CuFg0gEsbp_/

Στην επόμενη σεζόν δεν θα έχουμε στη σειρά τη Μαρία Χάνου και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη οι οποίοι σεναριακά θα μετακομίσουν με το παιδί τους σε νησί. Την θέση τους στο σπίτι και στη Μουρμούρα θα έχουμε ως ζευγάρι τον Στάθη Κόικα και την Εριέττα Μανούρη . Και οι δύο γνώριμοί μας και από τις Άγριες Μέλισσες και ο πρώτος από τη συμμετοχή του φέτος από το «Αυτή η νύχτα μένει».