Έχουμε ακριβώς την ίδια γνώμη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη Βάσω Λασκαράκη ως παρουσιάστρια

Έχουμε ακριβώς την ίδια γνώμη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη Βάσω Λασκαράκη ως παρουσιάστρια

Μετά από τη φημολογία πολλών ημερών κι ενώ έχει ήδη γυρίσει το τρέιλερ και έχει φωτογραφηθεί, η Βάσω Λασκαράκη κάνει το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια μέσα από την ανακοπινωση του ΣΚΑΙ.

«The Break! Η αγαπημένη Βάσω Λασκαράκη έρχεται για να μας χαρίσει το πιο ευχάριστο διάλειμμα της εβδομάδας! Κάθε Κυριακή στις 15:10 θα μιλάμε για μόδα, ομορφιά, μαγειρική, σχέσεις, βόλτες στην πόλη, αλλά και για όσα συμβαίνουν στη showbiz.
#TheBreak Πρεμιέρα την Κυριακή 22/10 στις 15:10 & κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, στον #SkaitvGR. Άλλωστε, Κυριακή χωρίς break, δεν γίνεται»!

Αυτά ήταν τα λόγια του προφίλ του SKAI στο Instagram για να παρουσιάσει τη νέα εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του σταθμού του Φαλήρου.

https://www.instagram.com/p/CyVSsshxifh/

Η Βάσω Λασκαράκη ακούγεται τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια- από τις τότε συζητήσεις με τον Αlpha- για να αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο της παρουσιάστριας, κάτι που πάντα δεν έφερνε καρπούς. Αυτή τη φορά και μετά από πολλά δοκιμαστικά - η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πως είχε κάνει δοκιμαστικό ακόμα και για το 5 επί 5 στον ΑΝΤ1 - η Λασκαράκη αναλαμβάνει έναν ξεχωριστό ρόλο.

Και είναι αλήθεια πως η ειλικρίνειά της στα social media (θυμήσου και τον τρόπο που η μαμά Βάσω ξεσπάθωσε για τα σχολικά βιβλία) και η αμεσότητά της αν περάσει και στο γυαλό και στον τρόπο που θα παίρνει συνεντεύξεις, θα είναι μια ιδανική τηλεοπτική στιγμή.

Την ίδια γνώμη έχει και ο πατέρας του παιδιού της Λασκαράκη και πρώην σύζυγός της Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

390994583_1835919983531751_6517873223317567423_n.jpg

Η αναφορά του Τσιμιτσέλη στην Λασκαράκη

«Χρόνια έλεγα στην Βάσω να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Και θα είναι πάρα πολύ καλή είναι 100% σίγουρος. Δεν ξέρω αν θα είναι καλεσμένος, δεν ξέρω καν το κόνσεπτ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς» ενώ για τη δική του τηλεοπτική πορεία- τον είχαμε δει στο ξεχωριστό Fishy στο Mega-είπε:

«Ανάλογα το πρότζεκτ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάποιο ζωντανό πρόγραμμα που είναι όλοι χαρούμενοι εγώ είμαι ζωχάδας. Τι φταίει ο άλλος να ανοίξει την τηλεόραση το πρωί και να δει εμένα με τα μούτρα έτσι. Το ζωντανό πρόγραμμα είναι άθλος. Θα έπρεπε να είναι ένα φορμάτ και να το φτιάξω όπως θέλω εγώ. Με την Κατερίνα εκπομπή θα έκανα δύσκολα».

Μιλώντας για τον χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το μεγάλωμα της κόρης τους Εύας, η Λασκαράκη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η κόρη μου με έχει ρωτήσει από που έρχονται τα παιδιά. Της απάντησα από την κοιλίτσα της μαμάς, γιατί έχω κάνει καισαρική τομή για να τη φέρω στον κόσμο. Έχω μιλήσει στην Εύα για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά όχι για τον τρόπο σύλληψης.

Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση.

Πολλές φορές μπορεί οι απ' έξω, φίλοι η δικηγόροι, να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί.

Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια», τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια πια.

Το παράπονο της Βάσως Λασκαράκη για τα σχολικά βιβλία «χτύπησε» φλέβα στην καρδιά κάθε μαμάς