Η Βάσω Λασκαράκη με μια έξυπνη προσθήκη έκανε τη διακόσμηση του σπιτιού της άκρως φθινοπωρινή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βάσω Λασκαράκη με μια έξυπνη προσθήκη έκανε τη διακόσμηση του σπιτιού της άκρως φθινοπωρινή

Η ηθοποιός βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο για να δώσει ένα πιο cozy και φθινοπωρινό στυλ στο σπίτι της.

Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού η θεατρική παράσταση «Unfriend» στην οποία θα πρωταγωνιστεί κάνει πρεμιέρα σε πολύ λίγες μέρες. Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες φήμες που θέλουν την ηθοποιό να αναλαμβάνει αυτή τη σεζόν και κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Μέσα σ' όλα αυτά, η ίδια χαλαρώνει μόνο όταν βρεθεί στο σπίτι της, όπως άλλωστε κάνουμε κι οι περισσότεροι. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με την κόρη της την Εύα - από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στην Κηφισιά. Η Βάσω Λασκαράκη έχει μοιραστεί αρκετές φορές στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο συγκεκριμένο σπίτι, με εκείνη να απολαμβάνει για παράδειγμα τον καφέ της ή να μαγειρεύει με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού της

Έτσι, αυτή τη φορά η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες πρώτες προσθήκες που έκανε στο σπίτι τους για να είναι πιο φθινοπωρινή η διακόσμησή του, μιας και είμαστε ήδη μέσα στον Οκτώβρη. Αυτό που έκανε λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη ήταν να προσθέσει σε διάφορες γωνιές του σπιτιού τους - όπως στο γραφείο ή δίπλα στη σκάλα - αλλά και στη μεγάλη αυλή τους, βάζα με λουλούδια σε φθινοπωρινά χρώματα. Κι αυτός είναι ένας αρκετά έξυπνος και εύκολος τρόπος να κάνεις πιο cozy και φθινοπωρινό το σπίτι σου, αφού πραγματικά δεν πρέπει να συνδέουμε τα λουλούδια στα βάζα μόνο με την άνοιξη.

Οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού, το τζάκι και οι ξύλινες λεπτομέρειες

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου έχει αρκετά ευρύχωρα δωμάτια και μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες, ώστε πάντα να μπαίνει το φως του ήλιου.

Ξεκινώντας από το σαλόνι θα δεις πως το γκρι είναι το χρώμα που κυριαρχεί, αφού αυτή είναι η απόχρωση των καναπέδων, ωστόσο η ηθοποιός έχει προσθέσει και κάποια vintage μαξιλάρια με λουλούδια, τα οποία δένουν πολύ αρμονικά. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με πολλά κάδρα και posters, δίνοντας έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα, ενώ στο ξύλινο τραπεζάκι υπάρχουν διάφορα ethnic βάζα, γλαστράκια, βιβλία, μικρά διακοσμητικά και αρωματικά κεριά. Αυτό δε που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το τεράστιο τζάκι που υπάρχει εκεί, το οποίο ειδικά τους χειμερινούς μήνες κάνει ακόμα πιο cozy την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Ιδιαίτερος είναι βέβαια και ο μεγάλος ξύλινος έλικας που βρίσκεται στην είσοδο δίπλα από το σαλόνι.

douleies-spiti-laskaraki.jpeg

Όσον αφορά την κουζίνα, εκεί κυριαρχεί το ξύλο, ενώ το γεγονός πως πολλά από τα μαγειρικά σκεύη είναι κρεμασμένα από μια βάση στο ταβάνι θυμίζει κουζίνες σπιτιών του εξωτερικού.

Stigmiotypo-o8onhs-(1732).png

Όσον αφορά τα υπνοδωμάτια, το δωμάτιο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου κινείται κι αυτό στις αποχρώσεις του γκρι, ενώ το δωμάτιο της Εύας έχει λευκά έπιπλα με τις ροζ λεπτομέρειες να μη λείπουν, όσον αφορά τα υφάσματα, τα μαξιλάρια και τα διάφορα διακοσμητικά.

Και βέβαια, όπως αναφέραμε και πιο πάνω το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου έχει και μια πολύ μεγάλη αυλή στην οποία απολαμβάνουν να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές όλοι μαζί και φυσικά με τους τετράποδους φίλους της οικογένειας.